zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameU20-voetbalselectie Suriname wint met 13-2 van US Virgin Islands

U20-voetbalselectie Suriname wint met 13-2 van US Virgin Islands

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 nov – De U20-voetbalselectie van Suriname heeft gisteren met maar liefst 13-2 gewonnen van de US Virgin Islands tijdens de voorronde van het Concacaf-kampioenschap voor spelers onder de 20. Vanaf het beginsignaal was duidelijk dat Suriname maten te groot was voor de eilanders aldus dagblad De Ware Tijd.

Zaterdag speelt Suriname zijn tweede ontmoeting tegen St. Vincent en The Grenadines, die gisteren met 2-3 verloor van Trinidad en Tobago. Verder bevinden zich in de poule het gastland en Puerto Rico. Alleen de groepswinnaar plaatst zich voor de finalefase.

De Concacaf-kampioenschappen voor spelers onder de 20 worden van 11 – 20 november a.s. gehouden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES