Verdachte met zware wapens aangehouden in Suriname

10
Verdachte met zware wapens aangehouden in Suriname
Foto: (c) Korps Politie Suriname

PARAMARIBO, 25 okt – Het Arrestatie Team van het Korps Politie Suriname, heeft bij een inval aan de Kwattaweg op woensdag 24 oktober een verdachte met zware wapens aangehouden. Na uitgewerkte informatie is een inval gepleegd op het adres, waarna de 30-jarige Prasant R. werd aangehouden.

Naast de zware vuurwapens zijn onder andere ook munitie en een pistool met geluidsdemper in beslag genomen. De politie publiceerde hiervan een aantal foto’s op haar website. Wat de verdachte van plan was met de wapens is nog niet duidelijk.

De succesvolle inval is volgens de autoriteiten mede te danken aan de nauwe samenwerking tussen het Arrestatie Team (A.T.) en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in de voorbereidingsfase van deze inval. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Foto’s van de politie:

10 REACTIES

 1. Een privélegertje. Wat was deze verdachte van plan? Dit kan niet op het conto van slechts een enkeling worden geschreven. De groene munitiekratten lijken wel te komen uit een legerdepot.


  Maak melding

 2. Er zijn vele Rambo’s hier in het land. De politie moet nu echt gaan samenwerken met de militairen om deze criminelen achter slot en grendel te krijgen. Onze maatschappij gaat meer en meer naar de knoppen door deze hersenloze gasten. Sari Tori.


  Maak melding

 3. Je kunt het absoluut niet onderschatten. Wel licht kaliber maar er zijn wel zeker 8 acht wapens plus een machete daar met munitie van hier tot ginder. Stop iedere man een vuistvuurwapen of rifle in de hand en moet je eens kijken wat voor bloedbad men kan aanrichten binnen no time.


  Maak melding

 4. Onberechte misdadigers en criminelen wiens zonen, als vele aanbidders verworden criminelen zijn, is de macht gegeven door een oerdom dwaas debiel idioot volk, de misdadig van aard zijnde vervloekte ndper’ s met als hoofd de meest meedogenloze misdadiger sinds 1980. Alles wat met de ndp te maken heft, letterlijk en figuurlijk, geschoold of niet, rijk of arm, jong of oud, gelovig of niet is een geesteskind van de duivel ddb.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.