Somohardjo verwacht weer voorname rol Pertjajah Luhur in Suriname

9
Somohardjo stelt zich opnieuw kandidaat voor bestuur Pertjajah Luhur in Suriname
Paul Somohardjo (midden) in Suriname.

PARAMARIBO, 23 okt – Pertjajah Luhur, PL, zal als politieke partij zeker weer een belangrijke rol gaan spelen in Suriname. Dit stelt partijvoorzitter Paul Somohardjo aan de vooravond van het twintigjarig bestaan van de ‘partij die nooit slaapt’. Meer dan ooit is er de overtuiging dat PL weer het bestuurlijke deel van Suriname zal betreden. Daarom wordt zo hard mogelijk gewerkt aan een sterke performance. Bij de komende verkiezingen zal het te merken zijn. Alleen, intern moet nog het een en ander gebeuren.

Het belangrijkste is het in het gareel houden van degenen die gekozen worden. In dit opzicht wordt zwaar gerekend op de werking van kaalplukcontracten. Wie overloopt, zal moeten terugbetalen wat de partij in hem of haar heeft geïnvesteerd. “We zijn bezig dit af te ronden met onze juristen”, zegt Somohardjo. Wie zich dus kandidaat wil stellen voor de PL, moet dus weten wat hem of haar te wachten staat.

Somohardjo zegt dat er weinig keus is. Het recente verleden heeft geleerd dat voorzorg geen overbodige luxe is. Na de laatste verkiezingen zijn twee PL-parlementariërs immers overgelopen naar de regeercoalitie van Desi Bouterse. Somohardjo zelf wil zich terug trekken uit de actieve politiek. Het maakt dan niet uit wat uit de bus komt bij de verkiezingen. Het is tijd om het roer over te dragen aan jongeren, vindt de veteraan.

9 REACTIES

 1. Denk dap pl niet veel zetels zal halen, misschien 2 a 3. Mensen zullen wel langskomen voor gratis eten tijdens de manifestaties.

  Hvb zal wat stemmen bij ze weghalen.

  Als Somo serieus was had hij zich niet meer verkiesbaar moeten stellen als partijvoorzitter. Wel tijdens de algemene verkiezingen 2020 als lijstduwer.


  Maak melding

 2. “Somohardjo zelf wil zich terug trekken uit de actieve politiek. Het maakt dan niet uit wat uit de bus komt bij de verkiezingen. Het is tijd om het roer over te dragen aan jongeren, vindt de veteraan”.
  Ik kom echt nuet bij van het lachen , wat een liegbeest zeg!!!!!
  Deze volksmenner is zo machtsdronken dat hij zelf nog op zijn sterfbed de macht niet uit handen zal geven.
  Verdwijn van het toneel man, wat heb je Suriname gebracht ???
  Corruptie , je familie en je zelf verrijkt, steun gegeven aan een van alle kanten rammelende Amnestie wet, domeingrond massaal verdeeld onder je soortgenoten, publieke vechtersbaas in de letterlijke betekenis des woord in de jaren 70 op de Nederllandse TV en vervolgens weer in het parlement is Suriname. wie neemt deze fossiel nog serieus.


  Maak melding

 3. Time will tell ! Ik heb vaker over onze slinkse Somo geschreven en ik wil hem niet meer bespreken in artikelen. Een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken. Hij noemt de PL een nationale partij; echter toen hij aan de macht was, heeft hij slechts personen laten benoemen, die op hem lijken. Zelfs de meest geschiktste kandidaat, Drs. Henry Ori voor het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling heeft hij in de steek gelaten. We zijn benoemd of hij inderdaad van het politieke toneel verdwijnt. Hij moet echter niet met de smoes komen, dat zijn achterban een beroep op hem heeft gedaan om nog aan te blijven ! Salam Paul Somo heeft zijn tijd gehad, nu moet er een eind komen aan zijn dictatoriale activiteiten.


  Maak melding

 4. Somo is een deegrol…zeer onbetrouwbaar….

  Mede door chantage bereikt hij zijn doel…..

  Op politiek nivo (vooruitgang SU) heeft hij geen enkel toegevoegde waarde…..


  Maak melding

 5. Limbo en BOUTERSE hebben hem ontmaskert deze idioot, hij kan geen kant meer op.hij kan een vergunning krijgen voor een PIETJIL standje aan de waterkant achter t DNA gebouw.


  Maak melding

 6. SRANANGMANG, KONDRE MANG,
  misschien kan iemand me helpen, wat snap DEZE GROTE OPLICHTER NIET(SOMOHARDJO) DE GROOTSTE OPLICHTER die ONS GELIEF SURINAME ooit heeft gekent,vandaar dat het mij niet verwonderd dat dit soort gasten dit soort praktijken alleen in SU kunnen uithalen,omdat ding bigi sma foe oenoe taki””na A SEME KA MA NA TRA FREFRE,SOMO GA JE WEER PROBEREN WAAR JE EEN GAATJE ZAL VINDEN OM JOU LANDGENOTEN WEER OP TE LICHTEN( ZELFVERRIJKING,BRUNSWIJK ABOMA ,SOMO PL ,EN MEESTER MANIPULATOR CHANDRIKA ,en het arme volk snak naar adem omdat ze nauwlijks hun hoofd boven water kunnen houden, het arme volk die jullie die stoel heeft bezorgt,waar jullie je reet op zetten kijken helemaal niet om naar het arme volk.
  STELETJE MOORDENAARS ,OPLICHTERS, EN MANIPULATOR.


  Maak melding

 7. Weer eens een stukje voor de gek houderij en alleen een stel idioten zal hierin trappen. Somo zal hooguit geen assemblee lid meer worden, maar zal achter de schermen nog stevig de touwtjes in handen houden. Deze partijen vallen uit elkaar op het moment dat de partijleider om wat voor reden dan ook niet meer is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.