dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGrote hoeveelheid 'jami' en wapens in beslag genomen door politie Suriname

Grote hoeveelheid ‘jami’ en wapens in beslag genomen door politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 okt – De politie in Suriname heeft bij een inval vanmorgen een grote hoeveelheid ‘jami’ (buitenlandse marihuana) en twee vuurwapens in beslag genomen. Er zijn ook twee Surinaamse mannen aangehouden meldt het KPS.

Deze succesvolle inval is mede te danken aan de nauwe samenwerking tussen de Narcotica Brigade en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) in de voorbereidingsfase van deze inval aldus de politie.

Nadere berichten volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Een grote hoeveelheid jami. Krijgen die Europeanen er dan nooit genoeg van? Hoeveel moeten ze in Godsnaam hebben? Ze zijn echt onverzadigbaar.


  Maak melding
 2. Steenhard de Waarheid
  Deze JAMIU is voor lokaal gebruik want 1 x 24 uur high zijn en blijven is goed besteed aande lokale gebruikers.
  JAMI is in ieder geval goedkoper dan de witte poeder.


  Maak melding
 3. Een anti paarse pluim voor de zonen van Hermandad. Ondertussen breken het gros der ndp kaderleden zich een paarse buffel hoe hun dwaze idiote oerdomme aanhangers van gratis ete en drinke te voorzien, middels drugshandel. Ndp is de meest vervloekte duivelse politiek religieuze sekte. Zoals haar leiders misdadig van aard zijn zo ook het gros der paarse oerdomme stommelingen. Meye is al door de mand gevallen en toch blijven dom gelovigen hem maandelijks tiennden geven. Bawta en geboefte zsijn ook door de mand gevallen en toch blijven oerdomme dwaze idiote debielen hem geloven. Oma en opa taki ndp staat voor chaos, geestelijk en morel verval. Opa kosie ndper’ s mpp. Wie de ndp niet haten zijn voor onrecht en de misdaad in al haar vormen.


  Maak melding
 4. Deze kleine jongens die handelen in soft drugs worden hard aangepakt maar de coke, waarmee SR overspoeld wordt, zelden. Sterker nog Oedit en vergelijkbare coke-criminelen kunnen vrij reizen.
  SR is onmiskenbaar een drugsstaat.


  Maak melding
 5. Deze politie acties zijn er om de grote transit handel van cocaine te bedekken voor de grote jongens. Nadat de speciale team ontbonden was hoor je niks meer van de cocaine handel. Vreemd.Zouden ze ineens opgehouden zijn? Welnee.Al dat geld opgeven!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES