zondag, april 14, 2024
HomeFotoWielrenner Jaïr Tjon En Fa komt voor Suriname uit in Parijs

Wielrenner Jaïr Tjon En Fa komt voor Suriname uit in Parijs

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/PARIJS, za 20 okt – De Surinaamse wielrenner Jaïr Tjon En Fa is momenteel in Frankrijk voor de World Cup Wielerwedstrijden. Hij komt op zaterdag 20 oktober in Parijs voor Suriname in actie op het uit Japan afkomstige onderdeel ‘Keirin‘. Dat meldt Radio 10 Magic FM.

De World Cup Wielerwedstrijden zijn belangrijk in verband met de plaatsing voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, Japan. Zondag staat daar de sprint op programma. Na Parijs reist Tjon en Fa door naar Canada voor de volgende serie World Cupwedstrijden.

Tjon En Fa zegt tegen de zender goed voorbereid te zijn en verwacht in zowel Parijs als Canada goede resultaten te boeken.

opening
Fernandes Express
BODO Party

9 REACTIES
 1. Het is een aanrader een fatsoenlijk wielrenners pak aan te schaffen met langere broekspijpen tot iets boven de knie zoals het hoort. Dit is geen gezicht.
  Zijn geslachtsdeel is ook in dit tenue duidelijk te zien.


  Maak melding
 2. een mooi wielrenners pak met een duidelijk kijk op zijn geslachtsdeel,een kusje is wel op zijn plaats.Een bijzonder mooie man,die ik wel even wil pakken.


  Maak melding
 3. @Boeboe bit Sjorie wat bent u negatief zeg, niet eens het fatsoen om een beetje blij te zijn met de prestatie. Lekker Surinaamse dingen afkraken op het internet is makkelijk, is uw narcistische dag nu beter?… bah!
  Ik ben trots op Tjon En Fa en hoop op een goede prestatie want ik houd van Su. Goooo mi boy!


  Maak melding
 4. Gelijk heb je Boeboe bit sjorie de fotograaf had hem ook kinnen zeggen om dat ding goed te regelen of een halve foto t plaatsen die broek is inderdaad te klein hij kan dat ding nergens kwijt anders gaat het knellen tijdens de rit


  Maak melding
 5. @Standard LCF
  Heeft niets met negativiteit te maken. Tuuuurlijk zijn wij trots op hem. Het gaat om zijn tenue, die is voor verbeteringsvatbaar. Hij wordt zo te kijk gezet. Er zijn ook andere voorbeelden van wielrenners tenue. Dus aan zijn prestaties niets op of aan te merken. Maar zijn kleding vraagt iets meer aandacht.Er zijn ook beschermende onderbroeken voor dit soort sporten. Heeft niets met narcisme te maken, maar met kennis over de sport en de juiste kleding.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES