Nog een politie inspecteur aangehouden in omkopingszaak ECD in Suriname

23
Bericht over aanhouding politie inspecteur wakkert 'mofokoranti' in Suriname aan
Politie inspecteur aangehouden in omkopingszaak ECD in Suriname

PARAMARIBO, 26 sep – In de zaak waarin vorige week vrijdag het hoofd van de Economische Controledienst (ECD) inspecteur E.R. werd aangehouden, op verdenking van omkoping en fraude, is een tweede politie-inspecteur gearresteerd. Deze medewerker van de ECD werd maandag gearresteerd aldus woordvoerder Humphrey Naarden van de politie in Suriname.

De man E.M. wordt verdacht van medeplichtigheid aan omkoping of medeplegen van omkoping. In deze zaak zijn eerder naast het hoofd van de ECD ook een burger en een winkelier aangehouden. Deze winkelier, bij wie smokkelwaar in beslag was genomen, had aangifte gedaan tegen de ECD’ers vanwege afpersing. Hij zou een bedrag van SRD 160.000 hebben afgestaan om onder een te betalen boete uit te komen.

De maandag aangehouden inspecteur E.M. en de burger zouden volgens De Ware Tijd als tussenpersoon hebben gefungeerd tussen de winkelier en het hoofd van de ECD.


23 REACTIES

 1. Deze mensen hebben een voorbeeld functie. Wanneer zij niet het goede voorbeeld kunnen geven en letterlijk stelen van de bevolking, horen zij achter slot en grendel thuis. Opbergen voor 15 jaar. Dan heeft onze gemeenschap geen last van zij. Stelletje rotte appels.Waar moet het heen met ons land, met dit soort figuren die geen knip voor hun neus waard zijn. List en bedrog.Grote sommen geld vergaren over andermans rug. Ze mogen de pot op. Stelletje hersenloze bedriegers. Ik hoop niet dat onze jongeren dit ook gaan doen. Mensen in elke functie moeten goed gescreend worden, voor aanname. Het is voor de zoveelste keer bewezen dat zij die dit soort dingen door chronisch onbetrouwbaar zijn. Alles wat zich in het donker afspeelt, komt ooit in het licht.
  Schaamteloos gedrag en geen zelfrespect heet dit.


  Maak melding

 2. Mooi man, een rotte appel in de mand minder. Hulde aan de politie die zonder aanziens des persoon werkt.
  Go sidon moi na strafu oso dan yu e denki san yu du.

  De aarde biedt voldoende om ieders behoefte te bevredigen maar niet ieders hebzucht.


  Maak melding

 3. Na 4 jaar in Suriname hebben gewoond, valt mij op dat veel arme mensen zo blij kunnen zijn met wat zij hebben, en dat er graaiers zijn die hen nog willen benadelen.


  Maak melding

 4. Shame in you my Sis. Once again shame on you. Wie moet of kan je nog vetrouwen in SU? Als de BOTTA niet te vetrouwen is! Wie blijft er dan nog over om te kunnen vetrouwen?. Een ding weet ik zeker; deze dame is geen Coroniaanse en heeft ook geen roots in Coronie. Coronianen werken hard en stelen niet. Ze is wel in Sister, een stads Sister en die stelen als ratten.


  Maak melding

 5. Dit jong ding ken ik , flirte vaak met leidinggevende,vandaar dat zij op jonge leeftijd inspecteur werd .
  Onbegrijpelijk dat niet capabele lui worden gepromoveerd terwijl deze het niet waardig zijn !!
  enkele uurtjes pension doet wonderen.
  Dat hun familie hier schaamteloos van profiteren zegt veel over normvervaging in sur.
  Vervolgens horen wij binnenkort , ooh !! het was een misverstand en mevr. of juffr. mag haar dienst vervolgen.
  zonder enig vonnis c, Q , strafvervolging , disciplinaire straf !!! zelfs de POLITIE BEGINT AL TE STELEN !! HAI SUR. WORDEN ZIJ ALLEN EEN SOORT BOUTA-FAMILIE


  Maak melding

 6. Stuart, haal de bezem door het korps. dit is het topje van de ijsberg. en dit is alleen maar aan het licht gekomen omdat de malafide handelaar, dacht dat zijn vrienden hem uit de cel zouden houden. nog onopgeloste zaken, vreemdelingen politie, afdeling vuurwapen, afdeling rijbewijzen, enz. burgers doe je plicht bij kennis van ongure zaken schakel onderzoek personele zaken van de politie in. weg met de rotte appels, op naar een eerlijk en gerespecteerd korps.
  NB. we hebben niks meer gehoord over de drugzaak van Richilleu


  Maak melding

 7. De foto is van E.R oftewel Edith Rosheuvel. Zij is ook de persoon die een mobieltje probeerde te smokkelen in haar pruik. Maar in dit geval is de tweede aanhouding een mannelijke politie inspecteur E.M. Eric ……
  Dus eigenlijk zijn er twee rotte appels opgeruimd. Appels zijn best wel lekker , dus we moeten maar hopen dat er genoeg verse appels overblijven.


  Maak melding

 8. Vreemde torie. Je doet aangifte dat je bent genaaid door de politie en wordt als aangever gearresteerd, Suriname is door DDB werkelijk één grote poppenkast geworden.


  Maak melding

 9. Boeboe bit Sjorie 26 september 2018 at 18:25
  Deze mensen hebben een voorbeeld functie. Wanneer zij niet het goede voorbeeld kunnen geven en letterlijk stelen van de bevolking, horen zij achter slot en grendel thuis.

  Helemaal mee eens maar ik vraag me af of dit geldt voor enkele DNA leden en ministers en het kabinet van de president en de president etc etc
  Want je kunt nu wel stellen dat er klasse justitie geldt in SAuriname.

  Kijk maar in de case van Oedit

  Ja en zoals een word aangegeven:
  een bezoek aan een pension doet wonderen om snelheid in promotie te maken


  Maak melding

 10. Hosselen?? doe iedereen toch. Als de salarissen normaal betaald zouden worden en alles in de winkels niet zo schrikbarend duur waren dat een normale maandsalaris de kosten niet dekt?? Ja dan moet je bijklussen.
  Met dank aan de regering die constant zelf aan het bijklussen gaat.


  Maak melding

 11. Dit is toch geen nieuws jongens!!!
  Iedereen in Suriname doet t
  Hoort erbij
  Is n normale zaak
  N priester die n dame verkracht is ook normaal in Suriname
  Die luie donders daar en maar meer en meer willen hebben
  Hup Holland hup
  Trots op Holland mang!!


  Maak melding

 12. Zo gaat het in Suriname al jaren dus is het geen nieuws meer.Onder Bouterse is het nog erger geworden
  maar dat kan niet anders want de president is zelf de grootste boef van het land want hij kan die 1.3 miljard USD niet verantwoord aan het volk die uit Staatskas verdwenen is.Wat Venitiaan heeft achtergelaten toen hij president af was.Het land is failliet dus iedereen probeer op zo een manier aan geld te komen dat wil ik nog kwijt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.