Bericht over aanhouding politie inspecteur wakkert ‘mofokoranti’ in Suriname aan

13
Bericht over aanhouding politie inspecteur wakkert 'mofokoranti' in Suriname aan
Politie inspecteur aangehouden in omkopingszaak ECD in Suriname

PARAMARIBO, 24 sep – Het bericht over de aanhouding van een inspecteur van politie vrijdag , op verdenking van omkoping en fraude, heeft heel wat los gemaakt op social media in Suriname. In Facebook groepen worden diverse foto’s en het Facebook profiel gedeeld van een vrouw zoals bovenstaande, die volgens de leden de aangehouden inspecteur E.R. zou zijn. Ook wordt er een filmpje gedeeld.

In het filmpje, hieronder te zien, zou de ambtenaar in kwestie te zien zijn die in beslag genomen goederen en een jachtgeweer in haar voertuig laat plaatsen. Op andere pagina’s wordt gemeld dat de zoon van een ex-minister ook bij deze zaak betrokken zou zijn en dat de inspecteur gelieerd zou zijn aan een bepaalde politieke partij. De berichten worden behalve via Facebook ook via WhatsApp groepen verspreid.

Het is moeilijk na te gaan in hoeverre deze berichten op de waarheid berusten of als er sprake is van zogenoemde ‘mofokoranti’. De Surinaamse politie is zeer zuinig in het verschaffen van informatie maar dat komt omdat de afdeling fraude van de politie nog bezig is met het onderzoek.


13 REACTIES

 1. Topje van een grote ijsberg.
  Kijk ook naar de douane ambtenaren die tijdens hun werk een dikke sigaar in hun mond dragen.
  Terwijl het arme volk niets eens een riem kan kopen om hun broek om hoog te kunnen houden.


  Maak melding

 2. Al die dagoes in Suriname met mooie auto’s en in grote huizen doen aan corruptie
  De inkomen wat ze hebben en wat ze hebben kan toch nooit kloppen jullie domme Surinamers


  Maak melding

 3. hoe zullen de kinderen van deze inspecteur zich voelen
  mevr shsme shame en nogmaals shame on you
  kps sterkte en alle afval zoals deze vrouw uit het korps trappen
  trouwens ze shijnt zeer dichtbij getrouw te staan


  Maak melding

 4. Hebzuchtigheid en Bigie Ai, brengt je ten val. Op grote voet leven in alle luxe en weelde die je niet op eigen krachten verkregen hebt, daar moet je zeker voor boeten. Deze vrouw moet echt boeten voor haar daden. Mag nooit meer zo een functie bekleden. Is nu geschikt om maripa’s en awara’s te gaan verkopen.Mooi weer spelen over andermans rug, de boel lopen te liegen en bedriegen. Oplichterspraktijken hoe is dit mormel in de functie van inspecteur beland??


  Maak melding

 5. Na karma nak ding ondernemer.Oe no sabie fa deh doe kong na a monie.Da ding e ser ding sanie so dierie.Da ding onbeschoft lik didibri. ARMAGEDDON DORO GIE DING ONDERNEMER.NOOIT WANG KORTING .Jullie gierige mensen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.