Tieners stelen iPhone en drank bij inbraak supermarkt in Suriname

11
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 17 sep – Twee tieners van 16 en 17 jaar zijn vorige week aangehouden wegens een inbraak in een supermarkt in Suriname. De jeugdige verdachten zouden samen met 4 andere kompanen de inbraak hebben gepleegd en namen een iPhone en een hoeveelheid alcoholische drank mee. Dat maakte de politie gisteren bekend.

Onderzoek wees uit dat de inbrekers zich, in de vroege ochtend van donderdag 6 september, toegang tot het gebouw hadden verschaft door een zinkplaat van het dak te verwijderen. De winkeleigenaar en overige bewoners waren toen in diepe rust. Toen zij wakker werden ontdekten zij de inbraak, waarna de benadeelde aangifte deed.

De 17-jarige R.F. en de 16-jarige R.B. zijn op zondag 9 september door de politie van Uitvlugt aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van de vier resterende inbrekers.


11 REACTIES

 1. Wat deze jongens gedaan hebben is hun eigen keus, waarom de NDP erbij halen. Deze partij deugd misschien niet maar om ze overal voor de schuld te geven. Zelf ben ik totaal geen fan van hun. De 16 jarige jongen die vorige week in Roermond zwaaide met 5 wapens, zeker de schuld van Rutte. In de periode van Obama zijn er ook jongeren op scholen neergeknald zeker ook zijn schuld. Denk na voordat jullie blèren


  Maak melding

 2. Ik denk dat het niet slecht zou zijn een heropvoedingskamp op te richten voor deze jonge dieven. Gewoon in militaire stijl en ze drillen. Twee maanden lang. Geen flauw idee of het schoolverlaters zijn . Maar ze moeten getemd worden . En daarna rehabilitatie door middel van een programma. Rehabilitatie zit al voor een deel in het drillen.


  Maak melding

 3. Zie je nou
  Allemaal rovers , dieven, boeven moordenaars , verkrachters
  Pedo s ronselaars ,oplichters , 1 grote teringzoi in Su
  Allemaal ikke ikke en de rest mag stikken
  Kaolo tyfus zoi daar in Su
  Blij dat ik in NL ben man


  Maak melding

 4. @mona.
  Weer een eigenwyse die Nederland er weer byhaald.
  In dit geval in su zal het wel door de armoe komen dat die knul is gaan stelen.
  05.00 u op straat.
  Zouden de ouders dat dan weten als je jong op dat tydstip niet in zn best ligt.


  Maak melding

 5. @ Jan,

  Alles wat je hebt opgesomd in je reactie van 19.56 uur gebeurt ook in Nederland.
  Las vandaag dat weer in Nederland een scholier i.v.m. wapenbezit is aangehouden.
  Zelf woon ik ook in dit land, maar ben absoluut niet blij met wat er allemaal misgaat.
  Deze scholier van 16 jaar heeft een 14-jarige scholier mishandeld omdat ze mot met elkaar hadden.
  Tegenwoordig is het schering en inslag dat scholieren wapens/messen en ander soort van moordtuig bij zich hebben en bij het minste geringste wordt dat gebruikt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.