maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenNatuurGeslaagde fundraising voor Paramaribo ZOO in Suriname

Geslaagde fundraising voor Paramaribo ZOO in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 10 sep – Afgelopen weekend werd een speciale familiday met een fundraising karakter georganiseerd in de Paramaribo Zoo van Suriname. De speciale dag werd in samenwerking met de dierentuin georganiseerd door het bedrijf Skin Glanz Cosmetics als schenking voor de Paramaribo Zoo.

Verschillende artiesten deden zondag kosteloos een optreden voor het aanwezig publiek. Ook diverse organisaties uit het bedrijfsleven sloten zich aan bij het gebeuren. Skin Glanz Cosmetics doneert de inkomsten van ruim 20.000 SRD van een loterij die aan de familyday gekoppeld is aan de Zoo.

De organisatie heeft een schilderij met een waarde van 500 euro van kunstenaar Anand Dwarka gekregen die binnenkort geveild zal worden. De inkomsten daarvan gaan achteraf ook naar de Zoo. Bekijk een reportage van Apintie TV:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES