Bollywood Rockstar Jubin Nautiyal niet meer naar Suriname

0
Bollywood Rockstar Jubin Nautiyal niet meer naar Suriname

PARAMARIBO, 6 sep – Bollywood Rockstar Jubin Nautiyal gaat Suriname niet meer aandoen voor het geven van een concert. Dit meldt de organisatie achter het evenement Raaj Entertainment. “Wegens privé omstandigheden kan Jubin Nautiyal zijn tour, die in de periode 20 tot en met 30 september 2018 zou plaatsvinden, niet afmaken” meldt de organisatie als reden van zijn afwezigheid.

In zijn plaats komt de Indiase zanger Kunal Ganjawala. De datum van het concert, zaterdag 22 september en de locatie (de Anthony Nesty Hal) blijven hetzelfde. Gekochte toegangskaartjes kunnen gebruikt worden voor het concert van Kunal Ganjawala, laat Raaj Entertainment weten. Het is ook mogelijk om het geld terug te vorderen bij de desbetreffende verkooppunten.

Raaj Entertainment heeft plannen om de Bollywood Rockstar volgend jaar naar Suriname te halen.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.