maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBollywood Rockstar Jubin Nautiyal niet meer naar Suriname

Bollywood Rockstar Jubin Nautiyal niet meer naar Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 6 sep – Bollywood Rockstar Jubin Nautiyal gaat Suriname niet meer aandoen voor het geven van een concert. Dit meldt de organisatie achter het evenement Raaj Entertainment. “Wegens priv√© omstandigheden kan Jubin Nautiyal zijn tour, die in de periode 20 tot en met 30 september 2018 zou plaatsvinden, niet afmaken” meldt de organisatie als reden van zijn afwezigheid.

In zijn plaats komt de Indiase zanger Kunal Ganjawala. De datum van het concert, zaterdag 22 september en de locatie (de Anthony Nesty Hal) blijven hetzelfde. Gekochte toegangskaartjes kunnen gebruikt worden voor het concert van Kunal Ganjawala, laat Raaj Entertainment weten. Het is ook mogelijk om het geld terug te vorderen bij de desbetreffende verkooppunten.

Raaj Entertainment heeft plannen om de Bollywood Rockstar volgend jaar naar Suriname te halen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES