Su Aid uit Suriname betrekt dit jaar diaspora in campagne

4
Su Aid uit Suriname betrekt dit jaar diaspora in campagne
Stg Su Aid presenteerde onlangs haar jaarverslag 2017 aan districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost DC Mike Nerkust.

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 6 sep – De Surinaamse stichting Su Aid gaat dit jaar ook de diaspora in Nederland betrekken in haar inzamelingsactie. Dit zal via Apura Networks plaatsvinden, zegt voorzitter Giwani Zeggen in een interviews met lokale media in Suriname.

Su Aid, een initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel, werd op 20 november 2014 opgericht. Zij zamelt dit jaar geld in voor de Stg voor het Kind. De campagne die op 3 september begon, wordt groter en langer. Naast de bekende inzamelingsactie zijn er meerdere activiteiten gepland. Er wordt drie maanden geld ingezameld in plaats van één maand.

Stichting Su Aid heeft met de Gi Wan Anu campagne in 2017 SRD 246.364,09 binnengehaald voor projecten die te maken hebben met Kunst, Sport en Cultuur. Verder is er ook gecollecteerd voor de aankoop van drie rolstoelbussen voor instellingen die seniorenburgers opvangen.


4 REACTIES

  1. In Nederland zwom Maarten v.d. Weijden 167 km van de 200 en haalde in 1 dag 4.5 miljoen euro binnen. Zijn er in Suriname geen sporters die een sponsorloop of iets dergelijks kunnen organiseren. De manier van Su Aid lijkt meer op een bedelactie en is nogal passief. Maak het wat aantrekkelijker. Een kwart miljoen SRD moet toch makkelijk te overtreffen zijn?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.