vrijdag, mei 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLuchthavenmedewerker vast om cocaïne in toilet vliegtuig in Suriname

Luchthavenmedewerker vast om cocaïne in toilet vliegtuig in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 5 sep – De Narcotica Brigade in Suriname heeft vorige week een 55-jarige luchthavenmedewerker aangehouden in verband met de vondst van cocaïne in de toiletruimte van een vliegtuig op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven. Dat heeft de politie in Suriname vandaag bekend gemaakt.

De drugs werden op zaterdag 18 augustus al door Het Bestrijding Internationale Drug (BID) Team van de Politie op Zanderij onderschept. Op die dag werd niemand aangehouden en de drugs werden vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade voor verder onderzoek.

Op donderdag 30 augustus heeft de Narcotica Brigade de 55-jarige op de luchthaven werkzame verdachte Robby I. aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Na afstemming met het Openbare Ministerie is hij in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Deze figuur had zeker een benoeman geraadpleegd. Hij dacht ik ben onschendbaar, ‘ mij kan niets overkomen ‘. Ha,ha,ha,hi,hi,hi. Die tapoe van hem werd vast in de w.c. gebroken door de ongesteldheid van de vele vrouwen die in dat hokje komen. Whoehaaaaaa. Die bonoeman was………. goed! Ik lach me kapot.


  Maak melding
 2. Aha dus hij dacht
  Laat mij hetbtoilet gebruiken want dan kan ik letterlijk schijten. 🙂
  Ik weet niet om hoeveel het gaat maar ik denk dat het minder is dan wat Oedit liet invliegen.
  Trouwens vraagje: heeft iemand nog nieuws hoe het inde zaak Oedit staat? Is hij aangehoden is er een opsporingsverzoek via Interpol is er aan Nederland gevraagd om uitlevering?


  Maak melding
 3. Baja in Suriname probeerd een ieder.Je kan ze niet kwalijk nemen,ze hebben opzettelijk gekozen voor een drugsbaas als lijder.Die gaat ongestraft voor moord en noem maar op,dus denken de surinamers..Wij kunnen het ook!!Follow the criminal lijder….zucht…zucht.


  Maak melding
 4. Die man had weet van dat de SLM gaat inkrimpen.Gezien zijn leeftijd was de kans groot dat hij eruit zou gaan.Geen inkomen en als je op de een of ander manier toch de zestig bereikt,krijg je een AOV van SRD 525,-En als de armoede naar je lonkt,is de drempel heel laag om een lading te willen sturen.Lukt het dan is je oude dag geregeld.


  Maak melding
 5. Zoals altijd is de kleine man de lul, en de grote worden beschermd.
  En dat gebeurt overal op de wereld ( kruimel dieven worden de dupe en de grote rijker.)

  sari tori.

  Jacko


  Maak melding
 6. Geloof me, als men kilo’s goud naar Nederland zou smokkelen dan zou de Nederlandse douane de ogen dicht doen. Holland heeft immers heel veel goud nodig.


  Maak melding
 7. @JZwartmans,

  Dat komt omdat de kleine man ook kleine hersens heeft. De grote man heeft of grote hersens of hij kan iemand met een grote brein inhuren. Een ezel kan niet denken als een olifant. Het komt allemaal neer op de brein. Maar ze gaan prat op de grote van hun urineerslang.


  Maak melding
 8. @JZwartmans,

  Armoede is een test. Blijf je ondanks langdurige armoede op het rechte pad, dan zal de beloning in een volgende leven groot zijn. Faal je, dan verdien je geen betere leven.
  Anderzijds, we leven in tijden waarin goedheid, barmhartigheid en eerlijkheid nauwelijks iets opleveren. Vroeger was het motto: spreken is zilver, zwijgen is goud. Tegenwoordig is spreken goud. Ook al kraai je de grootste onzin uit, als je zwijgt val je niet op en wordt je buitengesloten. Als je maar luidruchtig bent, dan val je op en wordt je beloond. De schreeuwers regeren de wereld. De brutalen hebben niet meer de halve wereld, maar de hele wereld.


  Maak melding
 9. @Ray 6 september 2018 at 12:35
  Baja in Suriname probeerd een ieder.Je kan ze niet kwalijk nemen,ze hebben opzettelijk gekozen voor een drugsbaas als lijder.Die gaat ongestraft voor moord en noem maar op,dus denken de surinamers..Wij kunnen het ook!!Follow the criminal lijder….zucht…zucht.
  ====
  Als jij de Nederlande gramatica niet beheerst,HOU JE BEK,jij maakt al sedert jou 1 ste posting altijd weer dezelfde stomme taalfout 1 keer is niet erg kan iedereen gebeuren ,maar jij als EZEL stoot je smoelwerk altijd weer aan dezelfde stommiteit.ik wil je helpen bekijk al je postings maar !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES