Parlement Suriname ontvangt topzwemmer Renzo Tjon A Joe

5
Parlement Suriname ontvangt topzwemmer Renzo Tjon A Joe

PARAMARIBO, 18 aug – Topzwemmer Renzo Tjon A Joe (l) samen met parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons (m) en ondervoorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva (r). Het parlement heeft vrijdag meerdere sporters ontvangen, die Suriname de afgelopen periode titels en medailles hebben bezorgd.

Tjon A Joe won vorige maand in Barranquilla, Columbia de gouden medaille op het onderdeel 50 meter Vrije Slag tijdens de CACSO Games. Tijdens de ODESUR spelen in Bolivia in juni van dit jaar sleepte hij ook al goud en brons voor Suriname in de wacht.

Ook Pan-Amerikaans damkampioen Guno Burleson en de volleybalselectie kwamen op bezoek.


5 REACTIES

 1. Surinams Assamblee Is Een Koffie Shop

  Beste Lezers.

  Ik hoop niet dat ze die jonge man RENZO wat te roken gaan aanbieden…. want daar zijn er alleen maar smokko mangs en smokko Umas.. Griet Mang En griet meid… Renzo Mi Boy.. hou het bij handen schudden hoor.. neem niets aan van die gasten daar in die koffie shop


  Maak melding

 2. Nu nog even naam maken op wereldniveau, Renzo. Je bent op de goede weg! En blijf ver weg van deze hufters die voor de sport geen rooie cent over hebben. Mooi weer spelen met andermans successen!


  Maak melding

 3. Hahaha. Woeiiii. Deze ” gerespecteerde” heer is door deze NDPers geaccommodeerd hoor mensen. Waarom zegt hij niet dat hij op het Consulaat Generaal te Miami tewerk is gesteld?
  Hahahahahaha. Woeiiiiiiiiiii!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.