Renzo Tjon A Joe wint weer gouden medaille voor Suriname

8
Renzo Tjon A Joe wint weer gouden medaille voor Suriname
Renzo met zijn plak voor Suriname | Foto (c) Barranquilla2018.com

PARAMARIBO, 26 jul – De Surinaamse topzwemmer Renzo Tjon A Joe heeft gisteren in Barranquilla, Columbia de gouden medaille op het onderdeel 50 meter Vrije Slag gewonnen tijdens de CACSO Games. Hij verbrak daarbij ook het acht jaar oude CACSO-record van de Trinidadiaan George Bovell.

Renzo (m) op de foto met zijn gouden plak. Op de tweede plaats eindigde de Trinidadiaan Dylan Carter (l) en op plek nummer drie Alberto Mestre uit Venezuela.

Tjon A Joe is de laatste tijd bijzonder op dreef. Tijdens de ODESUR spelen in Bolivia in juni van dit jaar sleepte hij al goud en brons voor Suriname in de wacht.


8 REACTIES

 1. Hallo @Jacobus, je Bijbelse nickname staat in flagrante schending met de racistische tekst van je. Heb je weleens de brief van Jacobus gelezen? Het gaat over ethiek en hoe men moet leven. En als je toch van plan bent racistisch te blijven , kun je beter een andere nickname kiezen. Djoeka is overigens verkeerd gespeld . De correcte Surinaamse spelling kent geen ” OE ” meer.


  Maak melding

 2. Heel mooi om te zien dat er sportievelingen zijn die goed presteren, ondanks de rommelige situatie in Su. Petje af voor een ieder die positief bezig is.


  Maak melding

 3. @Jacobus 27 juli 2018 at 12:38
  Oppassen als je dat goud een keertje meeneemt naar Sur.Staan er rijen djoeka’s op de loer om het weg te kapen.
  ………………………………………………………………………………………..
  UILSKUIKEN JACOBUS,JIJ ;LIJDT AAN DE ZIELIGE ZIEKTE RASISME,DIE ÈLKE KEER WEER ZAL OPDUIKEN,weet jij waarom,..jij hebt er geen controle op,het beheerst jou hele denken en leven,jij hebt het niet onder controle,en daarom ga jij je gedragen als een MISBAKSEL.ik bid voor jou.,….zielige broeder !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.