maandag, mei 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameCarebaco Junior International badminton kampioenschappen in Suriname

Carebaco Junior International badminton kampioenschappen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 18 aug – Imaany Mangroe speelt de shuttle terug naar haar tegenstander tijdens de eerste speeldag van de Carebaco Junior International U-19 badminton kampioenschappen. Dit toernooi ging donderdag van start in het Ring Sport Center aan de Ringweg Noord.

Het toernooi duurt tot en met zondag 19 augustus. Het evenement is onderdeel van vier badmintontoernooien, de Carebaco Games, die tot 29 augustus in Suriname worden georganiseerd door de Surinaamse Badminton Bond (SBB).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES