woensdag, juni 19, 2024
HomeFotoSomohardjo stelt zich opnieuw kandidaat voor bestuur Pertjajah Luhur in Suriname

Somohardjo stelt zich opnieuw kandidaat voor bestuur Pertjajah Luhur in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 13 aug – Politicus Paul Somohardjo stelt zich opnieuw kandidaat voor de komende bestuursverkiezing van zijn politieke partij Pertjajah Luhur (PL). Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws. De bestuursverkiezingen worden in december 2018 gehouden in Suriname.

De 75-jarige ‘Somo’ is al sinds de jaren ’70 actief in de politiek en startte zijn carrière bij de NPS. Hij benadrukt dat de algemene, vrije en geheime verkiezingen van 2020 de laatste zijn waaraan hij zal meedoen. De PL-topman wil daarom zo goed mogelijk overdragen aan de partijleden.

Op 23 september wordt een partijraadsvergadering gehouden ter voorbereiding van de in december te houden bestuursverkiezingen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Pas op!De volgende regering zit hij weer braaf naast Bouterse tezamen met Brunswijk nadat ze om vergeving hebben gevraagd.Inie a kondre diesie joe no kan vertrouw no wan libie sma.Soso Saka Saka.Voorbeelden te over.


  Maak melding
 2. wat dacht je van die moordenaar zelf,, moet hij niet opdonderen,, die boef schurk, moordenaar met 20 jaren op zijn naam,, in Holland 11 jaren zijn kinderen zitten ook al vast in Amerika 16 jaren 3 mnd.. zijn klein kinderen ook in s m e vast onder voorwaarden losgelaten..

  wat een criemi bende boeven staats rovers zijn dat die het poep volk zelf heeft gekozen en nu maar klagen..

  volgende verkiezing gewoon weer kiezen nog 5 nog 20 en arm sterven..


  Maak melding
 3. Heel jammer dat deze man geen plaats durft te maken voor Jongere en meer geschikte kandidaten. Hoor in de DNA de stem van het verleden Somo of de toekomst Waidoe.
  Beste Somohardjo kan het niet zijn dat u de toekomst in de weg zit. Als u naar de achtergrond verdwijnt of de rol van padre familias gat invullen kan PL alle decidenten bij HVB en NDP de wind uit de zeilen nemen. Nu gaat u succes middels verdeeldheid in de weg zitten.


  Maak melding
 4. Wederom zal zich een mismatch voltrekken in de PL tussen de oude voorkeuren en de modern denkende leden. Een aantal van de modern denkende leden hebben reeds hun weg gevonden naar de NDP en HVB, terwijl de figuren van de oude voorkeuren zich massaal zullen scharen achter Somohardjo. Dit neemt echter niet weg dat meer leden van PL zullen overstappen naar de NDP en BHV. Maar waarom heeft deze dominante en autoritaire leider nog steeds mensen achter zich staan? Somodihardjo krijgt voor zijn leidersrol, status, privileges, seks en een dikke financiële vergoeding voor terug. Dit gaat hij niet zomaar opgeven. Laten we ook eerlijk zijn. Een zittend leider als Somohardjo krijg je niet zomaar snel meer weg. Het enige dat gedaan kan worden om hem weg te krijgen is de man zijn miskleunen te verwijten.


  Maak melding
 5. je zal oerdom moeten zijn om op die moordenaar te stemmen, wetende dat hij de rit niet zal afmaken, wachtende is op de weg naar Santo..

  wetende, dat hij WANTED is in Holland / Amerika voor groot verlof 11 jaren, 20 jaren is niet niks..

  zekerheid heeft hij niet , misschien wat ingefluisterd..


  Maak melding
 6. RobG

  U doet nog al wat aannames over SOMO.

  Die aannames kunt u ook zo op DDB projecteren.

  SOMO en DDB zijn alle twee zielige figuren van het verleden waarbij SOMO nog kerngezond lijkt en DDB ziekelijk en bang voor zijn eigen Schaduw.


  Maak melding
 7. Jojo, de heer Bouterse is een persoon met gezag en uitstraling. De tegenstanders van de president zijn maar een geïsoleerde groep. Van Somodihardjo kan men ook voluit zeggen dat de uitstraling van hem een beperkte reikwijdte heeft.


  Maak melding
 8. RobG
  Uw waarneming is vertroebelt. Bouterse heeft nul komma nul gezag en de uitstraling van een stand-upcomedian.

  Een paar recente constateringen.
  > het traditioneel gezag was zondag afwezig bij de beëdiging van Aboikoni
  > Ten aanzien van Alcoa kan de president al 4 jaar geen duidelijkheid geven.
  > Alleen Cuba en Venezuela en Haïti zijn landen waar Bouterse nog gaat.
  > Kennis en kunde ontbreekt in zijn regering en bestuur.

  De president gaat van blunder naar blunder en vrijwel iedereen stelt dat vast behalve u en Parbo.


  Maak melding
 9. Er zitten meer van dit soort FOSSIELEN in de Politiek ( rondom de president):
  Alibux
  Wijdenbosch
  van der San
  etc.
  En nu weer een Fossiel die Somo heet: aybaya: Wij krijgen toestanden als in zimbabwe waar een 90-jarige nog door wilde gaan, totdat het leger een stokje voor stak.
  Misschien weer tijd voor een staatsgreep, maar dan democratisch !!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES