VHP start ‘Meet The People’ campagne in Suriname

19
VHP start 'Meet The People' campagne in Suriname

PARAMARIBO, 6 aug – Het startsein voor de landelijke VHP Meet The People (MTP) campagne in Suriname, onder leiding van voorzitter Chan Santokhi, is op 3 augustus gegeven in het rijstdistrict Nickerie, waarbij verschillende ressorten zijn aangedaan. De essentie van de ‘meet the people campagne’ is om de politieke bewustwording op gang te brengen bij de samenleving. Met deze bewustwordingscampagne, worden de mensen voorgehouden dat de macht om verandering te brengen, bij het volk ligt. Als de mensen een beter beleid willen, moeten ze betere leiders kiezen voor het land en die keuze moeten zij zelf maken. Met deze campagne wordt ook de betrokkenheid van de ressorten gestimuleerd om gebruik te maken van hun democratisch recht, namelijk het stemrecht.

Indien de samenleving verandering wenst in landsbestuur moet zij wel naar de stembus gaan en de juiste keuze maken bij de Algemene Verkiezingen van 2020. Niet gaan stemmen is geen optie, want dan gaat een stem verloren, terwijl die ene stem een wezenlijk verschil kan uitmaken in de besluitvorming. De VHP boodschap is: Kies voor de redding van Suriname! Verlies geen hoop, VHP is de redding voor Suriname.

Op zaterdagmorgen is er ook een spontane mini meet the people campagne op de openbare markt te Nieuw- Nickerie gehouden. De problemen waarmee de verkopers en bezoekers te kampen hebben, zijn in kaart gebracht. De mensen op de markt waren zeer enthousiast en willen dat er nu een verandering komt in deze slechte situatie. In Nickerie West is er een VHP informatie- centrum in gebruik genomen, waarbij de samenleving info kan inwinnen over de komende verkiezingen van 2020 en ook informatie inwinnen over alle activiteiten die door de VHP ontplooid zullen worden.

The meet the people campagne wordt in alle districten gehouden, dus het heeft een landelijk karakter.


19 REACTIES

 1. Santokhi is een roepende in de woestijn, een leeuw zonder tanden die
  af en toe nog iets bromt. De hele oppositie is onzichtbaar in de DNA.
  Bouterse deelt straks wat bb en rijst met zoutvlees, hup 5 jaar erbij.


  Maak melding

 2. 1 dag bb en rijst en daarna 5 jaar niks en 5 jaar lang in armoede leven. daarom moeten Surinamers nu bewust worden en zelf bepalen hoe nu verder. Dus ze moeten heeeeeel goed nadenken vordat ze hum stem uitbrengen

  Dus lange termijn denken en niet maar een dag met bb en rijst.


  Maak melding

 3. Spannend . Het is te hopen dat de timing van de VHP goed is. Ze was goed voor 8 zetels bij de laatste verkiezingen. Ondanks het vormen van een alliantie met andere partijen is het toch niet gelukt van de NDP te winnen . De V7 kwam op een totaal van 18 zetels en de NDP 26 zetels. De vraag is of overige partijen waaronder de VHP wederom gaan bundelen. Ondanks de huidige economische situatie niet zo rooskleurig is op dit moment zie ik de NDP wederom het grootste aantal zetels behalen. Alles gaat ervan afhangen tussen nu en medio 2020.

  Bouterse is een volksmenner eerste klas waarbij zijn politieke opponenten verbleken alsof ze te lang in de chloor hebben gelegen. Hooguit verliest de NDP een paar zetels maar dan nog zal ze wederom het hoogste aantal zetels behalen. Alleen het decemberproces kan roet in het eten gooien. Wat dat betreft is de politieke situatie op dit moment moeilijk te peilen. Ik verwacht dat Bouterse vroeg of laat een zet zal doen.

  De VHP heeft wijze lessen geleerd en daardoor hun politieke aanhang weten te updaten. Het updaten houdt vooral in dat ook buiten de basis van aanhangers van deze partij er nieuwe leden gerekruteerd moeten worden


  Maak melding

 4. Santokhi is niet eens president maar zijn aanwezigheid maakt de ndpers bang.En laten we eerlijk zijn…bouta is niet bang voor de rest van de surinamers,die passen zich aan aan zijn grillen.Maar Santokhi…niet alleen bouta maar ook zijn volgelingen..zijn als de dood bang voor Santokhi.
  Hup hup Santokhi.


  Maak melding

 5. Hopelijk voor Santokhi, zullen de Hindustanen die gepakt zijn, en misleid zijn door die smerige paarse rat met zijn mooie gladde praatjes Parmessar, nu tot inkeer zijn gekomen, om weer niet die grote fout te maken, om wederom voor 5 jaar stress te gaan.


  Maak melding

 6. Sabrinaax,

  jij hebt blijkbaar een blind vertrouwen in een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar met bloed aan zijn corrupte, criminele klauwen van het martelen, folteren, verminken en standrechtelijk vermoorden van 15 onschuldige en ongewapende landgenoten. Een zieke geest die het land de afgelopen 8 jaar financieel, economisch en moreel naar de afgrond heeft gebracht. Een notoire cokesnuiver en alcoholist, met zoontje Dino en Meriba voor jaren achter de tralies. Dus als vader en opvoeder eveneens mislukt. Een dement fossiel, die gezorgd heeft voor een inflatie van 77%…economische krimp van 9-11%…devaluatie van 65%. Een populistische megalomane pathologische leugenaar die het achterlijke, laffe volk met een bak oud vreten en een lauwe soft hun kiesstem weet te kopen. Dat is de mentaliteit vasn het paarse stem en klapvee zonder opeiding en hersens.


  Maak melding

 7. Chan4Pres

  Leve:
  – de VHP!
  – de aanhang van de VHP, van oost- west, noord – zuid Suriname.
  – Chandrikaperkash Santokhi,
  – de democratische rechtsstaat,
  – de grondwet van de Republiek Suriname
  – Internationale Verdragen, oa mensenrechten,
  – welvaart, welzijn, investeerders oa, uit India, China, Brazilië, Nederland/EU, Frankrijk/EU, werkgelegenheid, rust, orde, veiligheid, lange termijn visie, vooruitgang, vrede, vertrouwen, verbroedering, nationale doelen voor de republiek Suriname en het Surinaamse en Volk, zware criminelen horen in de gevangenisde rest van hun leven te worden opgesloten, enz
  – samen Sterker! Het Surinaamse Volk dat de juiste koers wilt opgaan voor een beter leven en een beter toekomst voor de republiek Suriname en de Surinamers

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Time4Chan(ge)!
  YesWeChan(ge)!
  Chan4Pres!

  Surinaams Volk, Surinamers u bent sinds 25 februari 1980 in het donker terecht gekomen en wandelt er nog steeds in. Zie waar u redding is en wie u de juiste koers wijst. Zie wie uw Mozes is en u naar een beter leven zal leiden en vergeet niet hoe de verhouding was van Mozes met de Farao/moederland. Landen en mensen hebben elkaar nodig.

  Ben ik nou degene die zo slim is of ben jij nou zo dom?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 8. Het maakt niet uit wie het wint ,zo lang mensen denken in etnisch en stemmen op afkomst . kiezer moet een keer de Hindoestaanse VHP de kans geven.dan zal je zien hoe een land moet regeert worden.maar als zoals altijd gaan kaffrie geen steun geven aan een Hindoestaanse partij,joekas helemaal niet en Javanen niet te vertrouwen. Ik roep toch alle stemgerechtigde stem deze bij komen de verkiezing op VHP gaat iedereen van profiteren in het land waar kansen liggen.


  Maak melding

 9. Ray, wij weten allemaal dat de politici van de VHP en de overige oppositie partijen niet deugen. Deugen ze wel dan zijn ze ten dode opgeschreven en het is een kwestie van tijd dat zij onder druk van de grote handelsjongens binnen de VHP, hand- en spandiensten verrichten voor deze groep. De woorden die Santokhi tijdens zijn toer gebruikt hebben een doffe smaak. Het doet me denken aan metaal. Hij is mechanisch en komt als een robot over omdat Santokhi geen politicus is. Santokhi is de leider van de grootste politieke partij in het kamp van de oppositie en hij is niet alert en tevens is hij onzichtbaar in het politiek debat. Ray met de proza die jij verkondigd wordt Santokhi geen politicus. De X – FACTOR is niet in zijn genen aanwezig.


  Maak melding

 10. JE HOEFT NIEMAND uit te maken voor wat dan ook,,, het verleden heeft het albewezen, gezien de laatste 8 / 9 jaren verder wil ik niet gaan, dat de blaka man, totaal geen verstand heeft van bestuurskunde land besturen, zelf gezin draaiende te houden, een toekomst opbouden….

  al hebben tig aantal diploma´s, maar verstand hebben ze niet..

  ze zitten allen bij de overheid met allerlei papieren echt of niet ,, maar wat kunnen ze er mee..

  welke blaka heeft in de wereld bewezen, wat zij hunnen, behalve haard lopen, boksen..

  in ons land, hebben ze tien duizenden ha. grond in bezit, noem maar Coronie, para, binnenland Marowijne enz,, wat doen ze ermee..

  ze wonen gewoon in prasitie oso in Parbo en de omringende gettoo´s.,. latour.

  al blijft die moordenaar nog 20 jaren vanuit gevangenis zijn volk toespreken, beter wordt het niet..


  Maak melding

 11. VHP moet een sociaal plan presenteren zodat mensen die noodgedwongen NDP stemmen niet hoeven te vrezen voor hun baan. Want veel mensen stemmen NDP alleen om hun eigen baantje te redden.


  Maak melding

 12. @Medemens ,
  Je nickname doe je in ieder geval geen eer aan. Een creool of Afro-Surinamer noem jij een kafri wat dus een scheldwoord is. Een bosland creool noem jij een dyuka wat ook een scheldwoord is. Waarom doe je dat? Je verhaal is nogal tegenstrijdig omdat je graag ziet dat deze groepen ook op de VHP stemmen. Maar je scheldt ze gewoon uit.


  Maak melding

 13. @Bouta 3 je hebt groot gelijk.
  Verder heeft het niets met Creolen en Hindoestanen te maken. Ik ben voorstander dat VHP nu het stokje overneemt. Creolen kunnen hun eigen huishouding niet besturen. Het is altijd een puinhoop en maar blijven feesten. VHP moet de kans krijgen zich te bewijzen. Santhoki heeft goede ideen. Het is niet zo dat dan de Hindoestanen het land overnemen. Neem het gaat om samenwerking. Bouta en kornuiten hebben al die jaren niets gepresteerd enkel snoepreisjes met zijn kornuiten en het land verder naar de kloten helpen.


  Maak melding

 14. Het maakt niet uit wie pres wordt. A man noso uma, mus habi onbesproken gedrag, integriteit anga backbone, a no mu frede tu. GÉÉN nepotisme, rascistische, discriminerende, fascistische, corruptieve handelingen en populistisch gedrag. Dan pas wan pkinso hoop de tak kenki kan kon in a kondre.


  Maak melding

 15. @RobG
  Wordt jij niet moe van jezelf?!
  Hoelang ga jij je baasje nog verdedigen?!Je baasje heeft Suriname naar de klote geholpen,waarom doe je dan alsof het de schuld van Santokhi is!?
  Jij bent een ziek mens.


  Maak melding

 16. Bouta lovers hoeven niet te vrezen, want Santokhi zal toch geen pres worden. De Hindoestanen zullen nooit voor hem stemmen maar eerder voor Bouta. Bij de NDP krijg je een baantje wat gaat Santokhi doen. Er zal gesaneerd en bezuinigd worden dat betekent baanverlies. Wie NDP stemt blijft zn baan behouden al komen ze niet uit en al worden hun kinderen dommer en al gaat Suriname kapot en al neemt criminaliteit toe maakt niet uit . Hindoestanen wachten liever op de trein van Bouta dan dat ze op Santokhi stemmen.


  Maak melding

 17. mensen maak je niet warm het is al heet genoeg..
  laat d d b nog 20 jaar aan de macht blijven dan zullen de blaka mangs het nog beter krijgen in de meest negatieve zin..

  maak ze allemaal tot lanti mang-oema zodat ze de eerste week al s’keer zijn..

  in Coronie zijn alle coronianen al in vaste dienst van lanti..

  schaf onmiddellijk vrije geneeskundige diensten af en ook de kinderbijslag, laat ze het hele jaar knippa awara mopé maripa kis kis maka dosie zwa zanie verkopen aan zich zelf dan komen ze tenminste vooruit..

  zonder lanti monie kunnen ze niks beginnen..


  Maak melding

 18. Een man dat zich leider noemt is niet staat om de marktventers in de ogen te kijken. Maar dezelfde leider moet je zien tussen zijn soortgenoten op het voetbalveld.
  Dit toont aan hoe (….) zwak van geest deze man is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.