zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenEconomieRosebel Gold Mines Suriname presenteert jaarcijfers

Rosebel Gold Mines Suriname presenteert jaarcijfers

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 28 jul – Minister Regillio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen in Suriname (l), Sharmila Jadnanansing (Legal and Corporate Affairs manager RGM) en General Manager Suresh Kalathil van Rosebel Gold Mines N.V. (RGM) donderdag op de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders in de Banquet Hall van hotel Torarica.

Aan royalty’s, inkomstenbelasting, statistiek- en consentrechten, loonbelasting en dividend heeft het bedrijf vorig jaar US$ 52 miljoen aan Suriname afgedragen. Dat is 16% meer dan in 2016. Maar vorig jaar was de netto winst ook beduidend meer, een slordige US$ 80 miljoen. Dat is meer dan drie keer zoveel als de US$ 25 miljoen nettowinst van 2016.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Als ik de General Manager bedenkelijk ziet kijken naar Dhr. Dodson, bekruipt mij het gevoel dat deze man weinig vertrouwen in het verhaaltje wat Dhr.Dodson heeft. De uitkering die we nu aangeven is al op voordat we het uitgekeerd hadden.


  Maak melding

 2. Als ik de General Manager bedenkelijk ziet kijken naar Dhr. Dodson, bekruipt mij het gevoel dat deze man weinig vertrouwen heeft in het verhaaltje van Dhr.Dodson . De uitkering die we nu aangeven is al op voordat we het uitgekeerd hadden.


  Maak melding

 3. Alsof die jaarcijfers kloppen, heeft die moordenaar zoveel hersencellen, dat hij het begrijpt? Dat jaarverslag, is ėėn grote neppresentatie, doordat niemand er iets van begrijpt, en daardoor geen controle is, zolang de zakken van bepaalde criminele paarse figuren maar gevuld worden.


  Maak melding

 4. Heb je aandelen van Rosebel? Waarschijnlijk een bekende accountants bureau heeft het geaudit en betekend. Wat er met de 52 miljoen is gebeurd weet alleen ddb en cabinet. Geen accountant voor nodig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES