zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFilmpje: Overval op supermarkt in Suriname haarscherp gefilmd

Filmpje: Overval op supermarkt in Suriname haarscherp gefilmd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 28 juli – Een gewapende overval op een Chinese supermarkt in Suriname vanmorgen is haarscherp gefilmd door een beveiligingscamera die in de winkel aanwezig was. Op onderstaand beeld zien we drie overvallers de winkel binnen komen en vragen naar geld. Een van de mannen heeft waarschijnlijk een wapen bij zich dat lijkt op een geweer met afgezaagde loop.

Volgens onze eerste informatie zou de overval plaats hebben gevonden in Albina, Oost-Suriname. Het zou de tweede keer in twee weken zijn dat een Chinese winkel het slachtoffer werd van rovers. Bekijk de beelden hieronder:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

48 REACTIES
 1. Aan de kledingvoorschriften, houding, gedrag, zich bewegen moeten mensen in de buurt/wijk waar deze daders wonen of de plaats waar ze zich dagelijks ophouden van een bepaalde etniciteit zijn wel de politie kunnen helpen dat deze criminelen worden opgepakt.

  Hoe zijn de bij het adres van de supermarkt gekomen, lopen, (brom)fiets, auto. merk/bouwjaar, enz. Hoeveel man, enz,

  Is het voertuig/transportmiddel eerder voor de supermarkt waargenomen? enz.

  De gemeenschap moet er alles aan doen, om haar/zijn ,mewerking te verlenen dat deze criminelen worden aangepakt.

  De politie moet keihard optreden als ze hen in beeld hebben. De politie moeten daden stellen. Dat telt in zulke gevallen. Een tweede kans mogen ze niet krijgen.

  Eens maar nooit weer.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 2. Heb geen zin om naar de beelden te kijken omdat elke vorm van geweld naar de ander toe misselijkmakend is en er eventueel irrationele, emotionele sentimenten naar boven kunnen komen. Albina heb ik een aantal jaren niet gezien, en dat blijft voorlopig zo. Voor mijn part mag het een spookstad worden…

  Maar dat word het niet want er wordt aardig naar de Franse kant gesmokkeld heb ik begrepen…


  Maak melding
 3. Walgelijk, wat deze abangies, mensen aan doen. Ze halen een vloek over zich. Ga toch werken, en als ze neergeschoten worden, dan hebben ze er toch zelf om gevraagd.

  Voor de goede orde, ook in India en China heb je gevangenisen en daar zitten Indiers en Chinezen opgesloten en geen mensen die op Lonny lijken.


  Maak melding
 4. Brokko dem mars gie dem !! Albinezen gaan jullie massaal de sraat op !! Net als toe die Chinees die ene djoe-ka crimineel overboord sloeg !!!
  Waar zijn Lonnie en Bee ??? En wat zegt Tigri Barba hiervan ?? Getrouw pe-joe-e-kibrie ???
  Moeten de luie militairen niet mee helpen om de survellance ??


  Maak melding
 5. Meneer de president. dit komt door uw wanbeleid.
  Was dit uw doel?
  Het land veranderen in een cowboystad. je hebt volk voor de gek gehouden. je had beterschap beloofd, maar het is slechter geworden.Elke dag is iemand de dupe van een platkop.
  Dit zijn leden van uw club,rioolratten die boven grond of het bos vandaan komen en het laatste beetje dat we nog hebben met geweld pakken.
  Wanneer komt er verandering, wanneer ben ik veilig in me huis en op straat? Kan me oma nog met haar verlovingsring uit 1943 toen ze 18 was (nu 85)nog op straatlopen?

  deze vieze stinkende vuile ordinaire rioolratten,Ie foer a snesie ie long 1-0 naf joe. sa jo bai nanga money? wang malino? A eerst volgende wang do soet joe langa platte dof ede panja. Na mojo meid jo sponser da i baja wang dong dong (malino of Malk)waggi. Gwe boi.

  Bedenk dat alle grote rovers al opgeruimd worden Segebai Briel sigi Wittie po karkong.
  Ie wan wang boei joe dong platta ede beest? Tja wang pies ijzer rond 10.nanga heer boei en ding tata te na joe bere do sin ie gwe.

  Toen seggebai werd neer geschoten in Amstelveen hebben ze al die bere(tata)te’s met een schaar uit de ambulance Bij geknipt, lit uit a k ambulance.”mariet gooi in de vuilbak daar naast je” boerder taki! da Soort boei od bere te Get out


  Maak melding
 6. Het is bij de politie inmiddels bekend dat er een onderlinge strijd heerst bij de chinezen. Zij camoufleren zich( dragen maskers; schminken zich met zwarte verf en zwarte handschoenen)om zo de schuld in de schoenen tee schuiven van de Marrons.

  Dus de vele apriori uitspraken en reacties zijn clichés geworden.


  Maak melding
 7. Dit is verschrikkelijk en zal nooit ophouden. Wat een ordinaire,walgelijke vertoning. Hopelijk worden deze daders opgepakt en voorgoed opgesloten.Stelen, berovingen vinden dagelijks plaats in ons land.
  Deze gasten zijn erg jong. Gaan niet naar school, werken niet. Hun beroep is overvallen plegen. Hopelijk krijgen deze Chinezen psychologische hulp. Het gaat niet enkel om deze mensen, maar een ieder die zo iets is overkomen. Je raakt hierdoor ernstig getraumatiseerd. Je hele leven is ontwricht.De angsten die je moet doorstaan, het steeds herbeleven.Gaat niet in je koude kleren zitten. Politie mag geen Bivakmutsen dragen, maar deze dieven wel. Een landelijk verbod invoeren.
  Getrouw en Prade wat doen jullie hieraan??Soms wil je geen harde woorden neerschrijven, maar dit zal jezelf overkomen. Deze gasten gewoon kapot schieten. Gelukkig zijn er geen doden gevallen.
  Laat de toeristen maar wegblijven, dit filmpje gaat over de hele wereld. Yildiz en kornuiten en al die
  toeristische bureaus, ga geen contracten tekenen, want dit wachten de bezoekers in ons landje.
  Schandelijk.


  Maak melding
 8. Albino@ wat hebben de gevluchte slaven te maken met de afschaffing van de slavernij. Hebben ze Suriname bevrijd van de slavernij dan hadden ze net zo goed de kolonisator kunnen verdrijven. De afschaffing van de slavernij die ging zonder slag of stoot en ook de onafhankelijkheid dus waar heb jij het over gestoordeling ze hebben zichzelf bevrijd en niet alle slaven of Suriname Laat Me


  Maak melding
 9. Albino, je leutert, tenzij dit gedrag genetisch bepaald kan worden en je inderdaad met primitievelingen te maken hebt, ieder min of meer volwassen mens is verantwooedelijk voor eigen daden, en heb je je te houden aan wetten, normen en waarden die gelden in de maatschappij waarin je leeft, en kom niet aan met Verzachtende omstandigheden om een bepaalde groep te verdedigen en de schuld van hun handelen bij anderen neer te leggen , de ander heeft het altijd gedaan , ons treft geen blaam, wij zijn slachtoffer, eigenlijk wel heel zielig allemaal dat je blijkbaar niet de geestelijke capaciteiten bezit om die houding te veranderen of is het gewoon de weg van de minste weerstand kiezen en je gedragen als een primitief wezen met weinig ontwikkeling gevolg geven aan de laagste driften


  Maak melding
 10. @Ludje foe Abra Broki 28 juli 2018 at 22:20
  Het zijn ndper’s.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  BOUTA NOH ?,…GHA GHA GHAAAAAA !IK KOM NIET HEER BIJ.,GHAAAAAAA !


  Maak melding
 11. Bouterse je ziet wat in het land aan het gebeuren is dit komt uit armoede al die overvallen komt door jouw beleid en dat ziet je niet eens want je hebt het land leeggeroofd van al zijn bezittingen.Suriname moet gewoon van jouw af zijn want je kan het land niet besturen.Als mens ben je zelf waardeloos want je hebt een heleboel moorden gepleegd je straft komt nog van God want in Suriname durft niemand jouw aan te pakken want ze zijn bang dat ze ook doodgeschoten worden als in het verleden.


  Maak melding
 12. @babylovesloly 29 juli 2018 at 00:08
  Ik vraag me af wanneer deze chinezen zich gaan bewapenen tegen deze kaolo djoekas.
  //////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  TAPIE GO OLLO GA KIJKEN IN HET LAND VAN JOU MAASA,AAN DE NOORDZEE,WAAR GRUWELIJKE MAFFIA MOORDEN AAN DE GANG ZIJN,..JO KORTZICHTIGE DENKER,..JOU HERSENEN HEBBEN DE OMVANG VAN EEN ..ERWT ! JOE MAPIEMA ! UILSKUIKEN.


  Maak melding
 13. GEEN ENKELE VERSTANDIGE REACTIE VAN DE EZELS EN PANNEKOEKEN HIER, SARIE TORIE !SOSO FRUSTRATIE VAN DIE MA PPangs.de èèn nog DOMMER als de anderen,,en BOUTA IS DE LACHENDE DERDE,DE TOEKOMSTIGE WINNAAR VAN 2018 HI HI HI.


  Maak melding
 14. BOUTA HEEFT DE 2018 VERKIEZING AL GEWONNEN,JULLIE HOEVEN ALLEEN NOG MAAR NAAR DE STEMBUS TE GAAN,IN DE RIJ NAAR DE SLACHTBANK ALS EEN KUDDE MAKKE LAMMETJES,…KOEIEN,..EZELS BOERIKIES ,..EN UILSKUIKENS…WOH LAS BAKKA.!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding
 15. Even dit, ik vindt dat overvallen overal voorkomt,ook in rijke landen.
  Maar er moet natuurlijk onderzoek komen en straffen hoort er bij.
  Er zijn altijd mensen een aparte groep die denken dat alles mag.
  Die overal schijt aan hebben, geen gevoel hebben voor andere.
  Dat komt overal voor


  Maak melding
 16. Triest
  Maak je zorgen over dat er geen medicijnen zijn in ziekenhuizen gisteren mevrouw van 35 dood gegaan! !!!
  Laten wij wat voor hun wat doen dan kritiek leveren.
  Wanneer gaat bouta eens lijden!!!

  Medeleven


  Maak melding
 17. Gewoon net als Amerika doen…….schiet gewoon op deze bosvarkens…..zodat ze weten dat er jacht op ze worden gemaakt……gewoon elke avond eentje per “ongeluk” overhoop schieten!!


  Maak melding
 18. Besten op dit forum.
  Ik wil niemand in bescherming nemen. De verdachten zijn nog niet opgepakt , of wij veroordelen de Marrons. Heeft iemand gezien dat het Marrons zijn. Hebben jullie de foto’s toen gezien van een groep chinezen die zichzelf zwart hadden geschminkt en hun eigen soort beroofden en vermoorden? Weten jullie dat er onder de chinezen die Suriname binnenstromen een strijd gaande is op leven een dood. weten jullie niet dat de Chinese regering ook criminelen het land uitzetten naar leden zoals Suriname?

  Zolang er geen arrestaties zijn verricht weet ik persoonlijk niet of het Marrons zijn; dus laten wij niet te hard van stapel lopen Dat de overvallen in Albina/ Marowijne plaats vinden wilt niet zeggen dat die door de plaatselijke bewoners worden gepleegd. Dus houden jullie op met het racistisch gelul .


  Maak melding
 19. @ Medeleven
  Je hebt helemaal gelijk
  Ik weet niet of die mevrouw familie van je was. Mocht dit zo zijn dan gecondoleerd en sterkte.
  Ik heb verhalen van mijn zus gehoord over ziekenhuizen in Su.
  Ook zij heeft het niet overleefd, maar dat was denk ik niet de directe schuld van het ziekenhuis. Misschien ook wel
  @ Moevan
  Zo gaan mensen tegenwoordig met elkaar om. Mensen hebben steeds minder respect voor anderen en wat ze anderen aan doen. Zij denken alleen nog maar aan zichzelf.
  Spijtig, heel spijtig


  Maak melding
 20. Laten wij ons land niet neerzetten als zijnde super crimineel. De grootste democratieën ter wereld hebben ook hn eigen criminaliteit, toch?
  India: elke dag vinden er groepsverkrachtingen plaats op jonge vrouwen/meisjes( zelfs in de bus).
  worden meisjes in brand gestoken.

  Amerika( ” God” only country?): Shootings op scholenwaardij tientallen onschuldige jonge mensen worden afgemaakt( gelukkig niet door de afro Amerikaan, maar door gefrustreerde blanke jongens die thuis geen liefde krijgen van hun ouders.

  Nederland: Ele dag lezen wij in de kranten en zien wij het nieuws over verkrachtte en vermoorde tieners.
  Pedofiele criminelen ; Pedofiele-en criminele Kardinalen en Pastors van de RK Kerk.

  Dus mensen: ik keur dit soort roofovervallen nada goed: maar elke land heeft haar eigen criminaliteit.


  Maak melding
 21. IK LUDWIG VAN ABRA BROKIE IK BEN EEN REDIEMOESOE SELL OUT IK BEN EEN COON.
  IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN
  IK,…BOEBOE BIT SJORIE,…DE GROTE SURINAME HATER,EN LAFAARD !
  MIE REVO TAKKIE

  Zeer geachte administrator, gelieve aub ook deze paarse schizofreen debiele dwaze idioot knettergek met meerdere nicknames te blokkeren, zoals u oom Ludwig van Abra Brokie hebt geblokkeerd.


  Maak melding
 22. Niet alleen Djuka’s maar StadsNgers zijn hier ook schuldig aan. Aan den levende lijve ondervonden…

  En het is altijd de schuld van anderen…


  Maak melding
 23. @het is jammer dat anderen de nick name van misbruiken om hier hun rotzooi te schrijven.
  Het taal gebruik “scheldwoorden”zijn zo ordinair als de persoon zelf.


  Maak melding
 24. lieve mensen
  deze mensen moet je doodschieten.willen niet werken.om zo je spullen te moeten halen bij een ander is heel erg.DOODSCHIETN DIE HANDEL.vieze vuile beesten dat ze zijn.DOODSCHIETEN


  Maak melding
 25. @analyse34, je analyse is erg naïef….de statistieken zeggen genoeg……!! Alleen jij zal weten waarom je wijst naar anderen landen…..als jij problemen thuis hebt…..wijs je kennelijk ook naar anderen huizen ipv je eigen rotzooi op te lossen!!!


  Maak melding
 26. Hindoestanen, creolen, javanen, chinezen what ever!
  We zijn multi’s, dus we fucken elkaar, we bestelen elkaar, we maken kinderen met elkaar, we houden van elkaar, EN… als je niet alles wil delen met elkaar, dan maken we elkaar toch gewoon dood. Dat is Multicultureel, je hebt Blok toch gehoord? We zijn mislukt..hahaha en wie durft dat tegen te spreken.


  Maak melding
 27. Het zijn de volgelingen van Lonnie,Bee en Tigri Barba !!
  Dit staat ons allemaal te wachten als we in 2020 niet een verstandige manier, niet als “ston-boerikie’s” gaan stemmen !!


  Maak melding
 28. bekijk de kleur van deze personen en je weet waar je ze kunt vinden. Ja ABOP en BEP help eens een handje mee.
  Werken doien ze niet geld uitgeven hebben ze niet maar willen wel uitgeven


  Maak melding
 29. Analyse 34
  Dus Suriname doet het niet slecht in % uitgedrukt met een bevoliking van ca een 1/2 miljoen op de lijst van criminele landen, doe daar wat aan i.p.v. weer te wijzen naar andere landen.


  Maak melding
 30. Wie sprak eens deze profetische woorden. “. NEKS NO FOUT’. Juist.de president van Suriname … En daar maken de andere criminelen gebruik van


  Maak melding
 31. Elke foto of elke video opname van een overval of winkeldiefstal laat 1 bevolkingsgroep zien: mannen of vrouwen. Stelen en roven zit blijkbaar in hun DNA of is gevolg van een (nooit aangetoond) syndroom.


  Maak melding
 32. Albino heeft weer goed excuses voor het wangedrag van zijn ‘broeders’ .

  “Vergeten jullie soms dat de strijd van de voorouders van deze mensen uiteindelijk ertoe geleid hebben dat de overige bevolkingsgroepen in Suriname een toekomst vonden?”

  De voorouders van deze criminelen zouden zich omdraaien in hun graf.


  Maak melding
 33. Dus ik wilde niet reageren hor, maar des ondanks ik gemengd bent maakt het mij niet uit maar gezien de uitspraken hier ff serieus diefstal,moord,ontucht ect zijn de handelingen die er al bestonden maar het zich verergerd door de tijd is niet goed te spreken want het zijd kwaad maar Suriname is bad noh? Wil je jullie wenken wat in overige landen gebeurd niets aangekaard zal ophouden is just a fact wees op je hoede want de tijd word alleen maar slechter heeft niets met afkomst te maken ongeacht ras ik ben neutraal in mijn denken de wereld bestaat uit goed en kwaad no body can change that alleen de schepper heeft elk van ons leven in zijn handen en wij moet zo goed mogelijk waakzaam zijn uitschelden en rasisme toepassen is geen nut. Alle rassen stelen of plegen feiten


  Maak melding
 34. @@Albino, je slaat de plank helemaal mis. Deze generatie heeft GEEN slavernij meegemaakt, maar door de opvoeding en tradities van bijvoorbeeld de binnenlandbewoners is en gaat het helemaal mis met hen.
  Zie de traditie waar mensen jong kinderen krijgen en geen inkomen hebben, omdat er vele kapiteins en basjas geboren moeten worden. Scholing is een probleem.
  Waarom alles dan opschuiven naar het slavernij verleden???

  In het binnenland wonen de mensen op domeingrond dat NIET van hen is. De regering moet gaan helpen om deze mensen te helpen. De ontwikkeling van deze mensen houden hun leiders achter die tot heden NIETS voor ze bereikt heeft.

  Wat je aangeeft keur je ook goed om het op te schuiven naar het verleden.
  Het feit is dat deze de grootste groep is die in de gevangenis zit. Jammer vind ik dit.


  Maak melding
 35. Het leger en de politie dienen samen te werken om deze criminelen aan te pakken.Er wordt zoveel training gegeven aan bovenstaande gewapende machten.Nu kan de regering de bevolking bewijzen waar het belastinggeld o.a aan wordt besteed.Maar ook de bevolking dient bij te dragen aan een oplossing door het verstrekken van waardevolle informatie en een goed functionerende sociale controle.Zo breng je deze crimi’s op een anonieme wijze in kaart.Leger,Politie genoeg preventieve controle uitoefenen met medewerking van de burgers!!!


  Maak melding
 36. Het accent @0:52 klinkt in mij oren heel erg hindoestaans. Het gaat dan om de overvaller die graait in de kast. Heel goed van de chinees dat die een degelijk a/v camera systeem heeft dat vergroot de kans aanzienlijk dat deze boeven worden herkend. Sterkte aan de slachtoffers


  Maak melding
 37. Toch wordt ik blij hier op waterkant, we praten meer, we gaan elkaar minder vaak uit schelden.
  We maken ons zorgen, en we begrijpen elkaar beter, dat komt als er iets gebeurd mensen leed of dieren leed, dat de meesten het zich aangrijp, dat we dan een zijn, we voelen de pijn.
  Zou het dan toch goed komen met Suriname, ik hoop het, we wachten af.


  Maak melding
 38. Als minister Blok zijn opmerkingen plaatst over verschillende bevolkingsgroepen dan is heel Suriname in REP EN ROER…..dan zijn ze plotseling “makandra”… Ding ma pang pang….makandra.

  Er is geen eenheid in Suriname. En ja, zonder te discrimineren… DE NEGERS maken al jaren het land onveilig.

  In Suriname zie ik de negers of wel creolen of wel bosnegers………gewoon voor zigeuners aan.
  Kinderen maken en maar drugs gebruiken en dealen….mooie kleding, dure schoenen, en ze willen liefst ook een auto en die gouden tanden in hun bek……….Gewetenloze beesten.

  Ik was voor 2 weken werkbezoek naar Suriname en wat ben ik blij dat ik weer veilig in Nederland ben in mijn eigen woonplaats waar ik nauwelijks een neger zie.

  Het hele land en ja het hele land is naar de knoppen gegaan dankzij de Negers, de corrupte honden op welke positie kan ook. Alle negers zijn te koop…Lang leve de corruptie.

  Waarom wordt de waarheid zeggen altijd bejegend als discrimineren?

  Sorry mensen, maar ik heb mij 2 weken erg onveilig in Suriname gevoeld. Zat ik daar in mijn afgesloten en bewaakte huisje. Suriname is op dit moment het meest onveilige land die ik tot nu toe bezocht heb.
  Gewetenloze beesten schieten je zo neer voor een paar stuivers.

  Dankzij de Hindoestanen en de Javanen ademt Suriname nog…. maat voor hoelang nog?


  Maak melding
 39. Ilinglon:
  Wat een taalgebruik om je medemens ‘ beesten’ te noemen. Ik ben een afro-Surinamer en geen beest.
  Ik heb onlangs 2 maanden in Su vertoeft en had geen enkele reden om bang te zijn( tenzij je je als toerist gaat gedragen). Je bent slachtoffer van je eigen angst. Vraag maar aan de vele blanke mensen in Suriname( Belgen zowel Hollanders) als zij zich onveilig voelen. Jij maakt van een mug een olifant.
  En dan kom je met een of andere onzin uitspraak; ” dank zij de hindoestaan en javaan” ademt Suriname nog.
  Ik geef je 1 advies: verhuis dan naar India en of Indonesie en blijf maar lekker wonen tussen de witten in je dorp. Je komt er vroeg of laat achter. Jouw soort stemt op de PVV( toch?)


  Maak melding
 40. Tijd om all dieven dood te schieten! En Suriname wordt een fatsoenlijke land.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES