Meer dan 1 miljoen views in minder dan 2 maanden voor Nisha Madaran

17
Geslaagde live launch nieuwe song Nisha Madaran & Jackson Blai
Archieffoto: Geslaagde live launch nieuwe song Nisha Madaran & Jackson Blai in Suriname (mei 2018)

PARAMARIBO, 12 jul – Na ‘Tu Hi mera dil’ en ‘Mere Soniyaa’ is het zangeres Nisha Madaran uit Suriname, weer gelukt om een muziek productie uit te brengen die binnen korte tijd meer dan een miljoen keer bekeken en beluisterd is op YouTube. Dit keer gaat het om het nummer ‘Baby Tere Liye’ dat Nisha in collaboratie gezongen heeft met Jackson Blai.

In Suriname is ‘Baby Tere Liye’ op circa 8 radio hitlijsten binnengekomen waarvan op 6 toonaangevende hitlijsten de nummer 1 positie is behaald. Het is de sterkst groeiende song in Suriname en dit maakt deze productie weer tot een nationale nummer 1 hit in Suriname.

Zowel Nisha als Jackson zijn heel blij met dit meet moment, want een nummer 1 hit scoren op 1 station is al heel wat. En dat de fans echt van het lied houden blijkt niet alleen uit de meer dan 1.000.000 views, maar ook uit de vele aanvragen op de radiostations, positieve reacties op YouTube en FB alsook privé berichten die de artiesten zelf ook nog steeds krijgen.

Baby Tere Liye:


17 REACTIES

 1. Doet mij denken aan de film wan pipel. Ik weet dat er grote verschillen zijn in leefstijl tussen Marrons en Hindostanen en vraag mij daarom af wat de subtiele boodschap van dit lied is. Het is bekend dat je als looser wordt gezien binnen de Marron gemeenschap als je niet meerdere vrouwen op na houd. Ook als je niet om kijkt naar je kinderen. Verantwoordelijkheidsgevoel ontbreekt totaal. Ik zou eerder een lied maken om hier aandacht aan te besteden. Mijn klusjesman heeft bijvoorbeeld 7 kinderen bij 5 verschillende vrouwen. Hij is nog geen 25 en met zijn inkomen kan hij zelf nauwelijks uitkomen. heeft regelmatig een voorschot nodig. Als ik een gesprek hierover begin lacht hij en zegt dat het zijn sport is.


  Maak melding

 2. Het is een heel mooie clip en lied.Geeft ze liever compliment dan zulke negatieve insteek.Waarom zijn mensen soms zo negatief, het is zijn allemaal negatieve gedachten die jouw lichaam verzieken. En het is het niet waard. Blijft positief en sta positief in het leven. Komt er allemaal jouw ook goeds tegemoet. En buiten dien geen enkele bevolkingsgroep is perfect en hun mannen.Zo zijn er verschillende veroordelen niet alleen bruine mannen. .Nederlandse mannen gaan ook vreemd,misbruiken ook hun eigen kinderen, en ook pedofilie komt meest bij hun voor. ,hun eigen gezin vermoorden voor vrouwen of uit woede. Thailand is hun plek waar ze kindjes gaan misbruiken.en zo zijn er meer. De hindostanen gaan ook vreemd,maken ook kindjes overal, misbruiken ook hun eigen nichtjes of nicht,maken mekaar af voor rijkdom of hebzuchtigheid,plegen ook vaker zelfmoord doordat de man of vrouw vreemd gaat of ging..Moeten met hun 15 jaarg trouwen ondanks ze dat niet willen,met alle gevolg vandien .zo zijn er ook nog meer veroordelen .Dus Niet Steeds lopen Zeiken, Over Andere Bevolkingsgroepen. Niemand is perfect


  Maak melding

 3. 2Regenboog, dag Regenboog. Uit de door jou aangehaalde voorbeelden over pedofiele Nederlanders en zelfmoordplegende Hindoestanen is er maar een die aan het zeiken is en dat bent jij. Moeilijk he kritiek ? Ga je nu de slavernij erbij halen ? Joh, ga toch heen man.


  Maak melding

 4. Wat een lied niet allemaal kan teweeg brengen, allemaal ongegronde kritiek !!
  Kort samen gevat gelul in de ruimte, of Nisha plagiaat pleegt interest mij geen
  f.ck, anderen hebben het over zijn klasjes man die 7 kinderen heeft !!
  Mensen ga wat anders doen dan zeiken over een lied, ga lekker een boek
  lezen of trekt erop uit het is mooi weer. Niks is goed bij sommige mensen,
  alleen afbrekende kritiek en niks meer dan dat, Nisha ik al je CD.
  Klasse Nisha laat iedereen maar lullen, ik weet je verdient je boterham op een
  eerlijke manier, en daarmee beleef je nog plezier ook.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. @kishore. Wat je zegt klopt.
  @Regenboog. Wat je zegt klopt ook.

  We leven nu in 2018. Wat de toenmalige VHP leider, Jagernath Lachmon, heeft gedaan heeft nog steeds littekens in het huidige Suriname en Nederland.
  Hij zei in 1975, voor de onafhankelijkheid, dat alle Hindoestanen met hun gezinnen moesten vluchten uit Suriname omdat ze verkracht zouden worden door de creolen.

  Ik denk dat deze man toen al niet meer geestelijk 100% was.

  De film wan people werd geboycot door de Hindoestanen. De actrice is door een groep Hindoestaanse mannen verkracht. Dat verteld ze zelf op YouTube.

  Familie leden van mij zijn ook met Hindoestanen getrouwd. Prachtig.
  Want we zijn allemaal gelijk
  Ik hoop dat door dit lied de racistisch denkende Hindoestanen en Creolen hier een les van leren.
  In Suriname en in Nederland.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 6. Hopen dat door dit mooie liedje minder roofovervallen gepleegd gaat worden door Ngers op hindoestanen…

  We gaan t zien…


  Maak melding

 7. Jullie hier zijn werkelijk afgunstige niksnutters hor.
  In Suriname werken we tenminste, maar dit hoopje Surinamers op waterkant.net trekken ww, trekken aan hun tollie en lullen ook nog onzin. Ga een vak leren of ga ook zingen


  Maak melding

 8. De Vedische cultuur kun je onmogelijk verenigen met de anti-Vedische marroncultuur. Wie dat toch poogt, probeert nectar te mengen met gif en is eigenlijk de boel aan het belazeren.


  Maak melding

 9. De creoolse droom – naaien met Hindoestaanse vrouwen – heeft weer een boost gekregen.
  @JZwartmans, vertel mij eens, waarom zingt een neeeeger nooit een bhajan ter ere van bijv. Bhagvan Shri Ram? Als ze toch op de Hindoestaanse tour zijn?


  Maak melding

 10. Mijn reaktie wordt geboycot door de waterkant redactie. Anderen praten hier over hindoestaanse meiden naaien door de creolen. Ik mag niet praten over hindoestaanse mannen die creoolse vrouwen naaien.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.