zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentTwintigste editie Fête de la Musique in Suriname niet groots gevierd

Twintigste editie Fête de la Musique in Suriname niet groots gevierd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 21 jun – De 20ste editie van Fête de la Musique wordt dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet groots gevierd in Suriname. Dit is volgens de Franse ambassade en Alliance Française de Paramaribo, de partijen die achter het event zitten, te wijten aan de weinige middelen die beschikbaar zijn voor dit festival.

Festival Fête de la Musique vindt op zaterdag 23 juni plaats in Café Spiner en een deel van de Kleine Dwarsstraat. De line-up dit jaar bestaat merendeels uit Surinaamse artiesten: Sanvisie Emanuel, Naks Wan Rutu, Joy Spare, Asgar Koster, Extense en Naks Kaseko Loco.

Het doel van Fête de la Musique, dat in Frankrijk is bedacht door het ministerie van Cultuur en Communicatie, is om de Franse cultuur te promoten, de verschillende culturen bijeen te brengen en cultuuruitwisseling te bevorderen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Goed.Alleen surinamers hebben het lef te gaan feesten opdezelfde plaats waar eerder 15 burgers op brute wijze vermoord werden.Laat de zielen van deze vermoorde burgers met rust!!Zoek een ander plaats voor muziek ,zang en dans.


  Maak melding
 2. Waarom zou ik
  Die vijftien vermoorden leeft in weelde in het paradijs anderen zijn wedergeboren.
  Is niet voor zomaar heeft de President van India een staatsbezoek gebracht aan Suriname. De vraag is of Bouterse zal ingaan op de uitnodiging om een staatsbezoek te brengen aan India? Dit wordt echt spanend!
  Om de oversteek te doen zou mem een tussenlanding moeten maken en daar schuilt het gevaar voor Bouterse.

  Jullie zitten hier grappen te maken met het leed van anderen. Bid je God dat jullie niet terechtkomt in de hel. Daar gaan jullie anders piepen.
  In Nederland wonen alleen moraalridders/huichelaars maar vraagt ze of ze dood willen om in het paradijs te komen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES