Voetganger dood na aanrijding Ringweg in Suriname

9

PARAMARIBO, 3 jun – Deze voetganger werd vannacht rond 03.30u lokale tijd in Suriname aan de Ringweg door een voertuig aangereden en is daar ter plekke overleden. De bestuurder van het voertuig kon door de politie aangehouden worden en is afgevoerd. De politie heeft de zaak in onderzoek.


9 REACTIES

 1. Triest geval maar het verbaast mij niet.
  Deze weg biedt geen ruimte aan voetgangers. Gelet op het tijdstip van het ongeval (mijns inziens nog donker) en het gegeven dat de weg eenrichtingsverkeer heeft, waardoor er harder kan worden c.q. wordt gereden dan normaal, is het niet verwonderlijk dat zich een ernstig ongeval voordoet.


  Maak melding

 2. @ Get a life

  1 of 2 richting doet er niet toe, er wordt daar altijd hard gereden ook overdag !
  Ik was er niet bij, maar ik vermoed dat er hier alcohol in het spel is bij 1 van de 2.
  Sterkte aan de Fam : RIP Brother // Sister !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Dat de overheid de straten niet verlicht waar mensen wonen is te triest voor woorden.
  Deze vrouw die een moord op haar geweten heeft, moet een flinke straf krijgen. Nooit meer achter het stuur kruipen. De crematie of begrafenis laten betalen en achter slot en grendel voor 15 jaar opsluiten.Ze rijden hier als wilde beesten rond. Het stoer doen achter het stuur streelt kennelijk hun ego,of zij denken geweldig te zijn.
  A me hoela.9 Schaamteloze duivels.Ezelskarren weer invoeren. Familie sterkte met dit groot verlies van jullie zoon.


  Maak melding

 4. Suriname is een land waar er alleen maar smalle wegen worden aangelegd.
  Men legt geen wegen aan naar de toekomst of als er geen land is om te wegen te maken.
  En er worden wegen gemaakt zonder voet en fietspaden. Leve de Dubai


  Maak melding

 5. @ Pa Wintie,
  Leve onze Misjie-ka-bakka DUBAI !! Zeker is het kerkgebouw van deze awari-domri de lang verwachte Misjie-ka-bakka DUBAI !! alleen Sodom en Gomora, binnen zijn aanhang !!


  Maak melding

 6. Ik heb het afgelopen weken weer met eigen ogen mogen aanschouwen. Totaal geen regels in het verkeer, voetgangers lopen overal en nergens. Als je denkt om 3 uur snachts hier te kunnen lopen dan is het vragen om ellende. Zeer triest en ik leef met de fam mee maar SU please do something! Het hele verkeer moet op de schop, totaal maar ook totaal geen controle in ons land.


  Maak melding

 7. ” voetgangers lopen overal en nergens ” Dat ga je hebben als er voertuigen geplaatst worden waar de voetgangers moeten lopen. Bekijk onze binnen stad maar, daar is het levend bewijs van. Als voetganger wordt je gedwongen om op het wegdek te gaan lopen. Waar blijft de politie dan met het wegslepen van deze voertuigen? De mr Wulfingstraat, daar is het gewoon te erg. aan beide zijde van de straat worden voertuigen geparkeerd. Waar moeten de voetgangers nu in God,s naam lopen, en niet te vergeten wanneer het regent, dan staat dezelfde straat op bepaalde plekken onder water waardoor de voetgangers gewoon soms bijna midden op stratt moeten lopen ( vooral dat gedeelte voor de brug )


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.