‘Regering doet niets voor behoud reputatie Centrale Bank Suriname’

12

PARAMARIBO, 29 mei – “Wij vinden het zeer verontrustend en betreurenswaardig dat de regering en haar coalitiefractie in het parlement zo weinig doen om de reputatie van onze moederbank nationaal en internationaal luid en duidelijk te verdedigen.” Dit stelt de Progressieve Arbeiders’ & Landbouwers’ Unie, PALU. Aanleiding is het vasthouden van de geldzending van de Centrale Bank van Suriname. De zwijgzaamheid van de regering Bouterse is voorwaar verbijsterend.

“De gemeenschap heeft bijvoorbeeld op geen enkele manier een formeel protest kunnen horen vanuit de regering naar Nederland toe, of dat zelfs maar een ambassadeur om uitleg is gevraagd, niets van dit alles. Zetten wij hierdoor niet gewoon onszelf voor joker?”, stelt PALU. Het zou niet mogen. “Wij zijn als rechtgeaarde Surinamers bijzonder trots op onze Centrale Bank van Suriname.”

Er is geen enkele reden te twijelen aan de integriteit van deze monetaire autoriteit. “Het sturen van een zogenaamd geheim onderhandelingsteam, om met de Nederlandse autoriteiten te praten, kan in dit verband dan ook als een grote grap worden aangemerkt”, aldus de PALU. De partij wil in het parlement een gemeenschappelijk standpunt ter verdediging van de reputatie van “onze Centrale Bank van Suriname.”

Bekijk ook:

12 REACTIES

 1. De boevenbende regering handelt altijd en enkel in het voordeel van de bendeleden en heult alles in een waas van geheimzinnigheid. Het enige voordeel dat het volk bij dit soort zaken van deze onnozele figuren heeft is, dat zij de ware aard van de leider van de boevenbende en de individuele bendeleden hebben gezien en mogen ervaren. Mei 2020 hebben zij die ooit op de partij van de boevenbende gestemd hebben de kans om zich te verschonen door op mensen te stemmen die iets voor hen kan betekenen dan het verkopen van a no mie, maar toch blijven stelen en bedriegen.


  Maak melding

 2. stilte voor de storm. het is nu afgelopen met het gesjoemel van de paarse bende.aan alles komt een eind. eerlijk duurt het langst. Door onze natuurlijkr hulpbronnen goed en duurzaam te gebruiken komem wij er wel


  Maak melding

 3. PALU hoeft zich niks af te vragen, want dat is een roep in het woestijn.
  De regering ( leden ) daarvan zitten al goed in de slappe was, waarom
  zouden ze moeten protesteren ?? Slapende honden moet je niet wakker
  maken denken ze, en dat is volkomen terecht !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. De regering hoeft niks te doen laat chan dit oplossen het zijn zijn partijgenoten die deze smerige zaken veroorzaken chan for press


  Maak melding

 5. “…of dat zelfs maar een ambassadeur om uitleg is gevraagd, niets van dit alles. Zetten wij hierdoor niet gewoon onszelf voor joker?”

  Ja nogal, Nederland heeft helemaal geen ambassadeur in Suriname maar een tijdelijke zaakgelastigde. Dat zo een man dat niet weet.


  Maak melding

 6. De ndp regering maakt de Surinaamse maffia uit. Alleen oerdomme dwaze debiele idiote paarse stommelingen, de verarmde ndp paria’ s weten dat niet of toch wel, die hersenloze misdadiger Bouta aanbidders. Ai mek denk ka dee nanga dee. Paars kuut voor al die verarmde ndper’ s. Wi dati e tege ndp in hart en nieren, want de criminele ndp staat voor moord, roof, drugs en verarming van land en volk.


  Maak melding

 7. Dat wij vandaag de dag met de acht december moorden zitten opgescheept is te danken aan de palu.
  Progressieve Arbeiders’ & Landbouwers’ Unie, PALU
  Palu zou geen palu geweest zijn als deze zich niet hadden gehouden aan verraad. En dat Jozef Slagveer e.a. zijn vermoordt door de stomme beïnvloeding van de ingenieurs uit Wageningen op de kippen neuker bevelhebber Desi Bouterse.

  De Palu eerste voorzitter Iwan Krolis is vrij gesproken door de rechter betekend in feite niet dat deze onschuldig is. De rechter kan niet anders dan het vervolgd uitspraak overlaten aan moeder natuur.

  Errol Alibux (verrader) en Iwan Krolis (verrader) de eerste voorzitter en oprichter van de partij manipuleert man en muis en niet te vergeten de verdediger Irvin Kanhai tak pe yu pot mi. Een grote Palu bende allemaal.
  De huidige voorzitter Jim Hok (rover) treedt niet op de voorgrond maar misbruikt die arme Henk Ramnandanlal.
  Zo gaan de vrienden van (palu) met mekaar om.
  Een ding weet ik zeker dat Bouterse opgescheept zit met zichzelf. Hij heeft zoveel gelogen, dat hij nu zou moeten vluchten voor z’n leven.


  Maak melding

 8. buschaufeur zegt grotebus bedrijven in nederland zijn eigenaars canadees frans zijn er problemen wil je verhaal halen moet je evn naar canada gaan vliegn of naar parijs Wat een waanzin bedrijven die in nederrland werken hun kantoor andere kant wereld hebben—nee dit is niet biout maar wereldwijd a trend een waanzin trend– zeer velen geven soros deschuld defederal reserve gelddrukkers /dieven Dat zijn de sicreten die ook bepalen wat er in suri gebeurd Een president is niet verantwoordelijk voor al het verkeerde wat er in zijn land gebeurd daar de grote bankennprecies doen wat ze willen schijtb hebben aan ieder ander1 puur criminele al die top banlkiers


  Maak melding

 9. Eenmaal als verdachte van witwaspraktijken in kaart gebracht, voor altijd verdacht. Eenmaal een moordenaar, drugscrimineel, en staatskasrover en dictator, voor altijd een moordenaar, drugscrimineel en staatskasrover. Hoezo oma aksi, simpel opa taki, kijk noh in de jaren tachtig a vervloektoe ma pima didibri Bouta en ma pima roversbende e doe a srefi sani sinds 2010, dankzij de ma pima oerdomme soso lobi de misdadiger didibri Bouta, ndper’ s. De oerdomme mensen van het gehele land, die met een koba rijst met bb paars tevreden zijn. Do ka, mek deng stem bakka in 2020.
  Zoon Dino de Lawrentus eenmaal drugs- wapensmokkelaar, voor altijd drugs en wapensmokkelaar ai ka na US cel. Meriba eenmaal een rover en moordenaar, altijd een rover en moordenaar, sjkowtoe e loeroe a ma pima misdadiger disie. Mek a go roof bakka, wat zeer zeker in de nabij toekomst het geval zal zijn. Ma zijn Bouta, Dino en Meriba dan niet bekeerd in de paarse gemeente van Staf Anus Meyje? Jawel, maar op zijn awariedomrie wijze van bekeren.


  Maak melding

 10. dondorptjitse johannes 30 mei 2018 at 15:31
  buschaufeur zegt grotebus bedrijven in nederland zijn eigenaars canadees frans zijn er problemen wil je verhaal halen moet je evn naar canada gaan vliegn of naar parijs Wat een waanzin bedrijven die in nederrland werken hun kantoor andere kant wereld hebben—nee dit is niet biout maar wereldwijd a trend een waanzin trend– zeer velen geven soros deschuld defederal reserve gelddrukkers /dieven Dat zijn de sicreten die ook bepalen wat er in suri gebeurd Een president is niet verantwoordelijk voor al het verkeerde wat er in zijn land gebeurd daar de grote bankennprecies doen wat ze willen schijtb hebben aan ieder ander1 puur criminele al die top banlkiers

  We merken dat je helemaal dol bent gedraaid van het paars witte spul van Bouta.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.