zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMedeoprichter Booster uit band Damaru & The Love Messengers gestapt

Medeoprichter Booster uit band Damaru & The Love Messengers gestapt

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 mei – De Surinaamse zanger Booster maakt geen deel meer uit van de muziekgroep Damaru & The Love Messengers. Na 12 jaar heeft de medeoprichter van de band afgelopen week besloten om uit de groep te stappen. “Ik ben uit de band vanwege verschil van mening met Damaru en niet om een ruzie” aldus Booster die het nieuws op 10 mei in Suriname bekend maakte.

“Sinds januari heb ik niet meer opgetreden met The Love Messengers”, vult hij aan. Damaru reageerde afgelopen week op zijn Facebookpagina over het vertrek van Booster: “Het gemis zal er zijn, maar onze prestaties zullen we zeker verdubbelen. The Love Messengers gaan verder. We maken ons klaar voor een Europa Tour” aldus Damaru.

Ivan Deel, zoals Booster officieel heet, heeft ondertussen al een eigen muziekgroep opgericht. De groep heet The Message Band. Hij scoorde diverse hits met The Love Messengers. ‘Sranan Koningin’, ‘Jonkoe Basi’, ‘Wasi Yuru’ zijn enkele van ze.

Damaru zelf bracht vorige week een nieuwe clip uit met Enver:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Ik vindt dat er meer arrangement in kon en kwa tex is matig, voor dat je een clip inelkaar zet laat meerdere jou clip beoordelen, is wel goed bedoeld hoor.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES