zondag, oktober 24, 2021
HomeFotoGratis Shiatsu massage voor moeders i.v.m. Moederdag in Suriname

Gratis Shiatsu massage voor moeders i.v.m. Moederdag in Suriname

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 13 mei – Shiatsu masseurs verbonden aan de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname (NSBS), trakteerden moeders vandaag op een heerlijke massage op de Craft Markt aan de Waterkant. De actie van de blinde masseurs was in verband met Moederdag op zondag. Anderen kregen de behandeling tegen een zachte prijs.

- Advertisement -

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg en therapie. De massage bewerkstelligt dat de levensenergie weer met volle kracht gaat stromen, waardoor het lichaam zijn genezende kracht weer kan gebruiken om gezond te worden of gezond te blijven.3 REACTIES

  1. De shiatsu massage stimuleert the chi energy door de accupressure punten te stimuleren. De massage is een goede kadeau voor de stress out moeders. Heel goed blinde masseurs en masseuses.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.