Project om scholieren met beperking betere kansen te bieden

5
Project om scholieren met beperking betere kansen te bieden

PARAMARIBO, 12 mei – Het project ‘Education improvement for disabled children’ is vrijdag gelanceerd op de Mytylschool in Suriname. Dit project is bedoeld om de kansen van de pupillen van deze school op vervolgonderwijs te vergroten en ze ook de betere toegang te bieden tot de arbeidsmarkt. Het project moet ook zelfredzaamheid bevorderen.

De mytylschool is een school voor kinderen van 4-18 jaar met een lichaamlijke beperking. Dit project wordt gesponsord door de Republic Bank in Suriname.

5 REACTIES

 1. Eindelijk wordt er iets gedaan voor deze vergeten groep. Er staat beperking. Hopelijk wordt er voor beide groepen iets gedaan. Lichamelijke beperking en Verstandelijke beperking. Uit beide beperkingen kun je iets leuks halen. Ze kunnen veel alleen de.mogelijkheden ontbreken om ze aan te sturen.


  Maak melding

 2. Het is deze groep die het land gaan kunnen verheffen.Want degenen die goed van leden zijn,denken eerder aan zichzelf .Zie als voorbeelden Waaldijk en Elias van staatsolie.Die hebben zich met gigantische salarissen zichzelf verheven en het bedrijf met schulden omhangen.


  Maak melding

 3. Waar blijft de ma pima paarse roverheid met hulp aan deze zwak begaafde mensen. Geen koperen cent uit de ndp kas is ooit gegeven aan deze kansloze mensen, die duidelijk afhankelijk zijn van ware giften uit het hart van mensen die zich geroepen voelen een helpende hand te bieden. Het gros der ma pima ministers hebben het te druk hoe verder het oerdom paars verarmd dom ndp dwaas ddb volk te misleiden of met hun buitenvrouwen. Alle aanhangers van deze ma pima religieuze, criminele politieke sekte zijn of oerdom of sluw opportunisten, rijke corrupte parasieten die ook een graantje willen meepikken van de vele leningen en schenkingen. Alleen maar rovers, dieven en dwaze paarse verworden marionetten maken het gehele ndp lichaam uit. het hoofd is ddb en de voetzolen zijn de oerdomme paars verworden paria’s, die zelfs het lef hebben om deze zwakbegaafden te beroven of te misbruiken. Ndp is de vloek van het land.


  Maak melding

 4. Verspilling van geld. Laat deze kinderen lekker spelen en laat ze met rust ipv druk op hen te leggen om zich te gaan meten met de niet-gehandicapten. Die strijd winnen ze toch nooit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.