Geld voor rehabilitatie historisch fietspad in Commewijne

6
Geld voor rehabilitatie historisch fietspad in Commewijne

COMMEWIJNE, 3 mei – Directeur Reina Raveles van Handel, Industrie en Toerisme (l) en directeur en mede-eigenaar Sirano Zalman van het toeristenoord Frederiksdorp in Suriname, woensdagmiddag bij de ondertekening van een sponsoringscontract. Het contract maakt de weg vrij voor de rehabilitatie van 10km historisch fietspad en de aanleg van nog eens 3km, plus de bouw van 7 bruggen in Commewijne.

Het autovrij pad heeft een lengte van 24km en slingert achter langs de toeristische trekpleisters, die deel uitmaken van de North Commewijne Tourism Cluster. De ondertekening vond plaats op Frederiksdorp, het grootste ressort in de cluster.

Het project kost ruim US$ 300.000, deels gefinancierd via het Pilot Innovation for Firms in Suriname (IFS), een activiteit van het Suriname Business Climate and Innovation Program (SUBCIP). Andere sponsors zijn Staatsolie NV en de Internationaal Ontwikkelingsbank (IDB). De duur van het project is geschat op 18 maanden.

Bekijk ook:


6 REACTIES

 1. En nu maar hopen dat je lekker kan fietsen, en van de natuur te genieten zonder beroofd te worden. Want dat zie ik al aankomen, je bent op die weg
  vogelvrij voor de criminelen die op toeristen munten !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Vanwege het aankopen en niet goed afhandeling van de aankoop staan vliegtuigen nu aan de grond in Suriname. ….En dit gegeven zou volgens sommigen Suriname mooier maken?Toen ik uit mijn ouderlijk huis ging maakte het mij mooier en mijn oukers trots dat ik op bezoek ging ja ja …maar dat ik bij machte was op mijn eigen benen te staan en mijn eigen boontjes waardig kon doppen…Geen wonder dat Surinane de weg omhoog moeilijk kan vinden..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.