Presidenten Suriname en Brazilië ontmoeten elkaar

21
Presidenten Suriname en Brazilië ontmoeten elkaar
Foto: (c) Nationaal Informatie Instituut Suriname

PARAMARIBO/BRASILIA, 3 mei – Gisteren heeft de officiële ontmoeting tussen de president van de Republiek Suriname Z.E Desiré Delano Bouterse en de president van de Federatieve Republiek van Brazilië Z.E Michel Temer plaatsgevonden. Tijdens de ontmoeting, op het Planalto Paleis in Brasilia op 2 mei 2018, is de samenwerking op onder andere het gebied van veiligheid, defensie en handel besproken.

President Bouterse benadrukte tijdens zijn openingstoespraak dat regionale integratie een van de belangrijkste pijlers is van Suriname’s buitenlands beleid. Ook memoreerden beide presidenten dat deze historische relatie tussen beide landen met name, de basis is voor een goede samenwerking.

Suriname en Brazilië zijn niet alleen goede buren, maar er is ook wederzijds respect en wordt er een gezamenlijke ontwikkelingsagenda geïmplementeerd die beide landen ten goede moet komen.(Bron/Foto’s: NII)


21 REACTIES

 1. Lekker belangrijk, vooral als je ook nog durft te spreken over veiligheid, terwijl er 20.000 van die illegale campagneros in je achtertuin rondlopen, die het goud roven, en het milieu vervuilen, en wat defensie aangaat, kan er weinig uitgericht worden met een legertje van niets, en handel drijven met Brazilië leverd uiteindelijk ook niks op, want hebben praktisch niets om te exporteren, allemaal loze praatjes en zogenaamde overeenkomsten van dit leeghoofd.


  Maak melding

 2. Al die Zuid-amerikaanse landen zijn een poel van verderf, en alle staatshoofden bij elkaar is 1 giftige cocktail. Al die landen zijn financieel / economisch en moreel uitgekleed tot op het bot door moordenaars, verkrachters en drugsbaronnen die zich stuk voor stuk puissant rijk gestolen hebben ten koste van het volk. Kortom…het is daar 1 grote corrupte, criminele beerput.


  Maak melding

 3. Saaang ,Bouta bigie in Zuid America mang,….
  Ding Brasjong neh arkie Holland,nanga boerikie TRUMP ,en veel minder de brigade stelletje UILSKUIKENS .van de VHP,& NPS toddoprasoro ploeg.SOMMO KA KBA,wo`s next.ik denk Gregorie krerekrere Rusland.
  DUS JULLIE ,..KOOS ..TAKROE FESIE MANU en domgenoten oen deh rustig.
  mondje dicht BOUTA IS JULLIE BAAAAAS.
  PS. ook die ouwe GEK,van abrabrokie.


  Maak melding

 4. IK WEET HET BETER ALS JULLIE BULLEBAKKEN
  Daarom is Suriname veranderd in een 2e dubai ,jou baasje is een kei,maar dan om de Surinaamse nek


  Maak melding

 5. Brazilië heeft ddb duidelijk gemaakt dat hij in de pas moet lopen, anders is hij geschiedenis. Hij kan de verlepte paarse jo koeien ( met geoliede uiers) voor de gek komen houden met zijn luchtkastelen.

  De USA zal in haar achtertuin samen met haar bondgenoten in het Caribischgebeid (Nederland/NAVO), Frankrijk/Frans-Guyana, Brazilië ea in Latijns-Amerika via Brazilië ddb dit hebben ingewreven. ddb kan als hij niet in de pas loopt net zo snel als Maurice Bishop van Grenada van het politieke poppenkasttoneel van Suriname zijn verdwijnen.

  Big Brother/s is watching you!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Hoi ik weet het beter als jullie Bullebakken.

  Yess.
  Bouta Still a Lobie Deh.
  A ne volg ding waanzinnige uilskuiken.
  Die gek van Abrabrokie is waarschijnlijk op genomen in het ( kolera instituut)
  Hihihihi


  Maak melding

 7. Tranga 4 mei 2018 at 00:09
  Hoi ik weet het beter als jullie Bullebakken.
  Yess.
  Bouta Still a Lobie Deh.
  A ne volg ding waanzinnige uilskuiken.
  Die gek van Abrabrokie is waarschijnlijk op genomen in het ( kolera instituut)
  Hihihihi

  Terecht paarse dagoe, je eet baas zijn paarse schijt en drinkt zijn pis, vandaar je liefde voor deze misdadiger, manwijf


  Maak melding

 8. Eerst durft hij niet naar het buitenland te gaan,maar als hij gaat dan is het een snoep reisje.
  Jullie zijn net als krappé,alleen maar lullen kunnen jullie.
  Bouterse is in Suriname de beste president aller tijden.
  Niemand kan aan hem tippen,oeng jere no oeng saka saka onoe!


  Maak melding

 9. PASSANT EN LUDWIG wat is de uitleg nu volgens de rode antiliaan kon bouterse niet meer reizen want de amerikanen en de Brazilianen zouden hem oppakken Nu staat hin hier op de foto en wie weet was die Amerikaan er stiekem bijze hebben gegeten gedronken en ieder ging weer naar huis opvallend .LUDWIGGA JE MEE VOOR NOG 5….?


  Maak melding

 10. Laat ddb zich dan niet verschuilen achter president van Suriname zijn en af te treden als president van Suriname, laat hij dan naar Brazilië, Nederland, USA of welke andere democratische land ter wereld dan naar toe te reizen. Dan wil ik zien of hij kan reizen. Je zal dan wel zien als hij dan niet wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland, USA of Suriname waar hij zoals het uitziet ook een zware gevangenisstraf te wachten staat.

  Reizen? ja naar de gevangenis van Nederland om 11- jaar gevangenisstraf in Nederland te komen uitzitten voor drugstransport naar Nederland, DEA/USA willen hem ook voor de rechtbank in MIAMi hebben voor pogingen om cocaine naar USA te smokkelen. Vraag Boerenveen maar waarom hij in MIAMI jaren lang in de USA in de bak moest brommen.

  Ben ik nou zo slim of ben jij zo dom om dat niet te begrijpen?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 11. – Even een stukje los van al die krabbenmentaliteiten en kinderachtige denkwijze op dit stukje forum.

  Suriname is een prachtig land, maar werd naarmate de tijd doortikt in stukjes verscheurd door de krabbenmentaliteit dat er heerst in Suriname zelf. Los hiervan vind er ook een competitie plaatst wie er het snelst welvaart genereert om dit uiteindelijk aan een ieder in het uiterlijk te vertonen. Dan spreek ik hier nog niet over welvaart ‘leveren’.

  Dit alles is weer te zien in het algehele volk, de politiek en ‘voorbeeldige figuren’;
  1 daarvan is Bouterse, welk een verdachte is van de decembermoorden en wiens zoon in de Amerikaanse gevangenis is wegens drugssmokkel en niet te vergeten dochterlief. Lekker shoppend in Parijs naar de dure merken.
  Mensen die zien hoe hun achtertuin steeds meer word vervuild door wanbeleid, maar er niet daadkrachtig op treden. En dan vraagt u zich af ‘Waar praat jij over? Zag je die demonstraties niet in mijn SU?’ En dan zeg ik ja dat klopt, maar zo zag ik ook tegendemonstranten. ‘We Zijn Moe’ vs ‘Neks No Fout’. Eerder dan met zn allen gezamelijk ‘Er is iets mis’. In Suriname is waarheid niet belangrijk, maar populariteit en spreek je hierover? Dan word je uitgescholden.

  Suriname in het algemeen heeft geen potentie om vooruitgang te boeken, want er zijn er genoeg in dat zelfde Surinaamse maatschappij die elkaar weer eens zullen dwarsbomen met hun kinderachtige denkwijze. Wilt u vooruitgang zien? Dan zijn het die Surinamers in het buitenland die een verandering teweeg kunnen brengen of gaan naar een tijd van afhankelijkheid. Niet als kolonie, maar als een provincie van Nederland.

  Want feesten en lekkernij op tafel brengt geen vooruitgang, maar idealen en realisten.


  Maak melding

 12. ddb is niet op eigen initiatief naar toe gegaan. De president van Brazilië heeft hem opdracht gegeven om naar Brazilië te komen om hem duidelijk te maken hoe de vlag er voor hem bij hangt.

  Als je niet wil begrijpen wat de president van Brazilië hem verteld heeft, blijf dan je zwakzinnige kop in ddb zijn reet steken zoals al die zwakzinnige jo koeien ( waarvan vele met geoliede uiers) of wakamans doen. Aangezien je zwakbegaafd bent, begrijp je de reden niet, waarom hij naar Brazilië moest komen of geroepen werd.
  Gelooft jij dat de president van Brazilië zo verliefd op ddb is dat hij hem wilde tongzoenen en met zijn oude teeltballen wilde spelen?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.