Leiding Surinaamse douane naar huis: ‘we lopen te veel mis’

13

PARAMARIBO, 2 mei – Het managementteam van de douane is uit haar functie ontheven. Dit zegt minister Gilmore Hoefdraad van Financiën. De dienst moet slagvaardiger worden en vooral meer inkomsten leveren. Kennelijk lukte het niet onder het oude management. Volgens Hoefdraad zijn ook vier leden van de douanerecherche bedankt. Het laatste is opmerkelijk, ook vanwege het samenvallen met het ‘ontlasten’ van het management.

De douanerecherche houdt zich vooral bezig met het onderzoeken en voorkomen van onregelmatigheden. Als vier manschappen tegelijk weg moeten, moet daar een gegronde reden voor zijn. Hoefdraad zei tegenover de STVS dat het erom gaat meer inkomsten voor de overheid binnen te halen. Ook wordt er nog te veel doorgelaten dat niet doorgelaten mag worden. De douane krijgt een nieuwe leiding.

Aan het hoofd staat oudgediende August van Lobrecht. Hij heeft eerder de dienst geleid. Van Lobrecht wordt bijgestaan door een team van voormalige douaniers. “Dit team is belast met de totale reorganisatie van de douane”, aldus Hoefdraad. De reorganisatie moet gericht zijn op een aantal doelstellingen. Volgens Hoefdraad zal meer efficiëntie bewerkstelligd moeten worden. “We lopen nog te veel mis.”

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. Degene die verdwijnen moet is boefdraad!
  Hij is een boef.Hoe kan het anders..hij is de schoonzoon van bouta,een crimineel van het ergste soort.


  Maak melding

 2. Hier moeten ook PAARSE RATTEN geplaatst worden om transporten van “Poederhandel Bouterse” ongezien door te laten. We kennen de praktijken van de corrupte, criminele Surinaamse bevolking inmiddels wel.


  Maak melding

 3. Ze moeten verdwijnen vanwege het feit dat er veel drugscontainers werden onderschept. Het land draait op drugsgelden.


  Maak melding

 4. Elke koe weet, op de debiele dwaze idiote ddb drugsminded paars oerdom volk, de ma pima ndper’ s na, dat na het ddb maffiasyndicaat. Ook zoon Dino is een drugscrimineel, net als Boeroe, Janna en ontelbare geheime paarse milities die in het binnenland voor de logistiek hiervan zorgen. Ndper’ s verdienen het verder moreel paars misdadig verval en armoede. Opa taki, waar is het verstand en het geweten van de doorsnee ddb aanbidder. Oma taki, ze hebben geen verstand noch geweten zoals hun baas ddb. Ze begaan met zijn allen, het gehele vervloekte ndp lichaam met ddb als hoofd, DWAASHEDEN. Leugen en onrecht staan in hun paarse vaandel. Ddb misdadig vervloekt is het paars ndp misdadig ddb minnend dwaas volk.


  Maak melding

 5. Een stelletje waarzeggers zijn bezig te kijken wat de glazenbol te vertellen heeft.
  Een volk dat zit met de problemen van een groep achterlijke (ontevreden zwarte pieten) Nederlandse onderdanen in hun maag.


  Maak melding

 6. Ik ben een blanke Nederlander vaak in Suriname geweest ook vaak in het binnenland. Er zal zolang Bouterse en zijn misdaad syndicaat daar aan t bewind blijven niets veranderen aan de huidige situatie in Suriname. Het volk wordt uitgebuit , hoge prijzen. Zij vullen hun zakken met drugsgeld douane is omgekocht zo werkt dat bij een drugssyndicaat. Ook binnen de politie, defensie noem maar op. Er komt ooit een einde aan tenzij er mensen NU opstaan om hier orde op zaken te stellen. Zo’n mooi land verdiend beter.


  Maak melding

 7. Pietje Bell ,j klink net piet Hein ,zijn daden waren groot,hij heeft gewonnen de zilveren vloot,het sprookjes verhaal uit tamil nandu


  Maak melding

 8. Geachte redactie van waterkant. Jullie plaatsen een oude foto van BIJNA 3 JAAR GELEDEN van de toenmalige leiding waar personen erop zijn die gerespecteerd waren en zelf bedankt hebben. Erg met jullie hoor.


  Maak melding

 9. Rudi fu rangu 2 mei 2018 at 18:22
  Lulu van tingi broki en raytje de behaarde pantoffel held hebben alle bewijzen in handen,just ask them.

  De waarheid en feiten spreken voor zich. Maar paars knettergek bezeten zombie, Rudi fu ranga, aka DAGOEBAL kan hier niet tegen. Oma taki, a boi law en is rijp voor het gekkenhuis. Opa taki, na wang ma pima dwaze paarse dagu sa lobi eng baas ddb. Baas moes gi eng dagoebal foe njang, a mpp ndper disi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.