Overheden Suriname en Nederland krijgen rechtszaak aan de broek

24
Overheden Suriname en Nederland krijgen rechtszaak aan de broek
Foto: (c)Apintie.sr - Guptar tijdens een persconferentie in Paramaribo

PARAMARIBO, 27 apr – Zowel de Nederlandse als de Surinaamse justitie wordt aangeklaagd door ondernemer Shyam Guptar. Het is zijn zoveelste vordering tegen smaad. Guptar heeft nog steeds last, haast dertig jaar sinds hij voor het eerst werd vervolgd. De aanklacht: betrokkenheid bij drugssmokkel en witwaspraktijken. De rijstmagnaat weet niet waar het vandaan komt; hij werd in februari dit jaar na 14 jaar vrijgesproken voor drugshandel.

Wat wel vaststaat, is dat hij er economisch en financieel erg onder te lijden heeft. Dat is nog steeds het geval. Volgens Guptar heeft hij ‘tientallen miljoenen’ dollars verloren vanwege de aantijgingen. Er zijn in totaal drie strafzaken tegen hem ingezet. Geen van de drie heeft geleid tot een veroordeling. Wel heeft Guptar aan beide zijden van de oceaan, tijd in voorarrest moeten doorbrengen.

Een groot deel van zijn bedrijven is intussen ter ziele. In Suriname zelf hebben handelsbanken lange tijd de deur dicht gehouden als hij aanklopte. Vandaar ook de claims. Het gaat overigens niet alleen om geld. “Ik wil mijn naam voor eens en voor altijd zuiveren. Wie nog twijfelde, wil ik van het tegendeel overtuigen. Ik wil er een dikke streep onder zetten”, zei Guptar tijdens een persconferentie in Paramaribo(FOTO).

24 REACTIES

 1. Zuiver je naam Guptar.Het is duidelijk dat. hindostanen gekozen worden om als criminelen vooral als drugshandelaren uitgemaakt te worden.De banken zijn hulpeloos ze volgen de bevelen op van boefdraad wiens schoonpa de grootste wapen en drugshandelaar is met banden met de farc familie.


  Maak melding

 2. @Misterbojo.
  Guptar heeft geen amnestie en vraagt niet erom.Dat is bewijs van onschuld.En bovendien is niet Guptar maar je baasje bouta lijder van Suriname.Coke bazen eindigen als lijders met jou zegen en. vooral als ze moordenaars zijn.


  Maak melding

 3. Niet geschoten,is altijd mis.Guptar heeft vrijspraak kunnen krijgen bij de rechtbank.Er is een kans dat hij weer gelijk krijgt van de rechter.

  @misterbojo
  tegen de president hadden de Nederlanders bewijs en zie het resultaat.Hij kan zijn gezicht nergens vertonen.


  Maak melding

 4. @Misterbojo,
  Zeg wanneer is je coke boss. van plan een rechtszaak tegen de hele wereld in te dienen en bij wie?

  Guptar heeft bewezen dat hij het kan omdat hij onschuldig is.Nu je baasje nog…….


  Maak melding

 5. Nederlandse minister schaamt zich dat zijn land grootste drugsproducent en doorvoerhaven is. En dat beschuldigt dan onterecht anderen. Wst is mis met de Hollanders? Waarom zijn ze zo crimineel?


  Maak melding

 6. Overal waar er rook is, is er vuur. Misdadig verziekte criminelen zoals Bouta en co., maar ook het gros der oerdomme dwaze criminelen die deze mens der misdaad vereren, gaan er altijd van uit dat zij niet misdadig zijn. Iedereen weet zo zoetjes aan, op de ma pima oerdomme debiele ndper na, dat drugscriminaliteit schering en inslag zijn geworden in verworden narco staat, SurBouZimbabwe. Het gros der ma pima ndper’ s snuiven, roken, en injecteren ich paars met het duivelse goed, waarmee de ma pima ndp regering denkt hen te kunnen voeden, met een gratis bordje dbb met r. Oma en opa waarschuwen dagelijks hun kroost, alles wat met de ma pima ndp te maken heeft te ontwijken en te negeren. Ndper’ s worden dan ook gezien ald paarse ddb misdadige leprozen. Ndp oe ma bigi pang pang, misdaad minnend ddb vervloekt volk.


  Maak melding

 7. @Jesse
  Voor antwoord op je vragen moet je bij bouta zijn,en dezelfde vragen stellen met hem in je mind ,de schaamteloze drugsboss,moordenaar,
  Couppleger..wapen en coke handelaar…


  Maak melding

 8. Ray, je knijpt het natuurlijk tussen je ballen. Waar er veel rook vrijkomt is er ook veel vuur. Speel niet de onnozele. Je stopt je kop nog altijd in de grond maar wij zien nog altijd nog meer dan jij durft toe te geven. Ben je soms ontzettend bang voor imago beschadiging? We zijn niet achterlijk hoor?


  Maak melding

 9. @Bollo,

  Ben je echt zo slim als Bolle Gijs? Ze hebben gezamenlijk minstens 4 rechtszaken tegen hem gevoerd en steeds geen geldig bewijs weten te o verleggen. Wat zegt dat? Dat ze gewoon iemand de zwarte piet wilden maken. Zo werken overheden helaas wel. Straf iemand, desnoods een onschuldige, als afschrikking. Nou, deze man heeft recht op compensatie wegens hem aangedane leed en economische schade en vernietiging van zijn goodwill.


  Maak melding

 10. altijd hoor van bouta dat hij onschuldig is nietwaar..

  a no mie, zand erover, ik was niet daar, ik zat bij een chinees enz ,enz.

  wel als dat zo is,, laat hij dan een zaak aanspannen tegen de ,, staat deer Nederlanden” , dat hij wegen ”smeed ” zijn ”’onschuld kan bewijzen ””..

  dan dwing je wel respect af..


  Maak melding

 11. Kan een deskundige hier mij uitleggen waarom het 14 jaar moest duren om iemands onschuld te bewijzen. Ook waarom het zolang duurt om een moordenaar en tevens drugs dealer die reeds veroordeeld is in de gevangenis te krijgen.Ligt het misschien aan de rechtspraak


  Maak melding

 12. Ray@ hoe kan jij zonder ogen en verstand nog typen en denken. Ben jij het wel rat ik doe mijn best om je naam te typen maar mijn autocorrectie geeft steeds maar rat aan en niet je naam rat hoe zou dat komen rat .


  Maak melding

 13. Ray de rat mensen beginnen jou steeds door te hebben rat,Luti fu tingi broki nu pas weet ik waarom j iedere dag met een broek vol schijt rondloopt,j kan het zelf niet helpen met zo een grote P…..gat,heb j wel aan plastische chirurgie gedacht


  Maak melding

 14. @fRay-fRay,
  Je bent er heilig van overtuigd dat Oedit onschuldig is.
  Laat je maar lekker Raype door hem.

  @Bollo, Ray is geen man maar een vrouw. Waaraan moet hij zich dan vastknijpen


  Maak melding

 15. Iedereen weet wie grGrote rugs handelaren zijn en het is niet etnisch bepaald masr de grote drugs handelaren zijn altyd nog een groep mensen een van hindoestaanse afkomst maar nog ma als elke ras doet er aan mee


  Maak melding

 16. jullie dien niets anders daar in dat bananenrepubliek kijk eerst naar jullie zelf ie gunnen elkaar al niets het enige waar jullie van genieten is elkaar naar beneden halen .alleen .aar sensatie belust daar houden jullie van daarom hebbenie ook geen eenheid en berijken ook nooit iets .dus vekken dicht daar om over ander te praten .kijk eerst naar je zelf


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.