Weer arrestatie om 184 kilo cocaïne in container uit Suriname

30
Weer arrestatie om 184 kilo cocaïne in container uit Suriname
In december 2017 werd 184 kg cocaïne gevonden in een container in de Rotterdamse haven. Foto © FIOD

AMSTERDAM, 25 apr – De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft maandag weer een man opgepakt in verband met de vondst van 184 kilo cocaïne in de Rotterdamse haven in december vorig jaar. De drugs met een straatwaarde van minimaal 7 miljoen euro, zaten in een geprepareerde container afkomstig uit Suriname.

De opsporingsdienst hield op 5 december 2017 al een 77-jarige Rotterdammer aan na een controle van de Douane in de Rotterdamse haven. Er werden toen doorzoekingen gedaan in de woning van de verdachte in Rotterdam en in een bedrijfspand in Capelle aan den IJssel.

Het HARC-team Amsterdam, een samenwerkingsverband van Douane en FIOD, doet sinds die tijd onderzoek naar de invoer en heeft nu een 32-jarige man uit Kortenhoef in Noord-Holland aangehouden. De FIOD heeft de woning van de verdachte doorzocht en contant geld, een vuurwapen, een auto en twee motoren in beslag genomen.

30 REACTIES

 1. Nederland is een narcostaat,maar de redi musus durven het niet hard op te zeggen ,in sommige provincies hebben de drugsbaronnen meer geld dan de overheid,behalve de import van cocaïne wordt van alles op grote schaal gefabriceerd,en geproduceerd,mathoera de betweter ,met jou zogenaamde kennis en kunde,biedt j zelf aan om het probleem in ned op te lossen,meestal ren j nr de ned pers om het Surinaamse Drugsproblemathiek aan te kaarten,maar andersom zie ik geen enkele ned parlementariër die nr Su afreist om hun land zwart te maken


  Maak melding

 2. Suriname en Nederland zijn beide narco staten.Het verschil is dat in Suriname de drugs maffia beschermt word.Een recent voorbeeld is de zaak Oedit.


  Maak melding

 3. Leuk die reactie de Paarse Kakkerlakken. In Nederland worden drugscriminelen veroordeeld. In Suriname wordt je dan president, beleidsadviseur of lid van RvC van een staatsbedrijf…


  Maak melding

 4. @henkmolenaar2016

  Henkie……je slaat de spijker op zijn kop……niets aan toe te voegen…

  Zie het resultaat……..MOREEL VERVAL……

  lager kunnen ze niet zijn/zinken…


  Maak melding

 5. In Nederland onderscheppen ze die troep uit Suriname tenminste. Daar worden ze door “poederhandel Bouterse” zonder enige controle door de douane gelaten en verscheept. Alleen notoire imbecielen en laaggeschoolde, paranoïde, geindoctrineerde paarse paupers als DAGOEBAL blijven recht lullen wat krom is….de primitieve kneus!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 6. @@henkmolenaar, je hebt GROOT gelijk.

  @@Dagoebal, Dat Nederland een narcostaat is kan, maar weet je hoeveel al de gevangenis zijn ingegaan????? Dit kun je niet zeggen van Bouterse die aan het hoofd staat van het land Suriname.

  De NDP,ers weten alleen af te geven op anderen wat ze fout doen, omdat ze vinden dat zij het ook mogen doen. Zie waarom Suriname NIET voorruit gaat met een drugdealer en moordenaar aan het hoofd van een land.
  Dankzij Bouterse staat Suriname aangeschreven als drugstaat. Hoe vind je dit?

  Wel Nederland is inderdaad een narcostaat, maar zie jij kinderen knippa”s verkopen over straat???? Je weet toch ook dat er wetten en regels zijn waaraan jij je moet houden??? Je kan alleen thuis een grote mond op zetten, maar niet op de kantoren en alles aan je laarzen lappen.
  Suriname kan dit wel, omdat er chaos daar is.

  De goede mensen niet na gesproken.


  Maak melding

 7. Klopt.Geen enkel drugshandelaar eindigt als leider van Nederland.
  In Suriname wordt je tot lijder gekroond.En hoe langer en misselijkmakend zijn cv is, des te meer geliefd zijn ze onder de ndpers.
  Moordenaar,drugs en wapenhandelaar,amnestie,
  pleger illegale coup en dan nog schatje zijn van de ndpers en geliefd zijn ook nog erbij


  Maak melding

 8. De hele wereld weet ondertussen, op de dieharde dwaze debiele dagoebal etende ndper dat het land een verworden misdaad- en narcostaat is. Een bij verstek veroordeelde drugsbaron a ma pima dwaas bgouta en zijn maffiabende regeren en coordineren de meest onbedenkelijke criminele activiteiten. Anti Fuck Bouta Surinamers, schamen zich diep voor het geestelijk en moreel verval dat voornamelijk gedemonstreerd en manifest is bij de leiding van de ma pang pang Na Doegoebal Partij. Na wang bigi sjeng. Maar zo zien het gros der dwaze dagoebal etende stront ndper’ s niet. No boi, eeh neks no fout, et belijdt van baas is okido. Da wat als baas met drugsgeld ons gratis dagoebal te ete geef, neks no fout, hoe meer misdaad, hoe meer armoede, hoe meer geestelijk en moreel verval, hoe meer roof, moord, drugs, corruptie, leugen, onrecht en misleiding van baas, neks no fout, des te meer we houdt van deze mapima dagoe Bouta.


  Maak melding

 9. Betweters ik weet niet als jullie het nos journaal volgen,maar als de burgemeester het zelf toegeven dat ze het drugsproblemathiek niet meer aankunnen wie ben ik omdat tegen te spreken,de drugsbaronnen zijn tot in de hoogste regionen van de politiek doorgedrongen ,het zijn politieke analisten die dat aangegeven,drugs baronnen worden in Nederland vervolgd,waar heb ik die Joke weer gehoord ,keep on dreaming ,Luti de poeperd uit tingi broki,small Brain makaak ray en zijn mede makaken;de financiële bubbel staat op het punt te exploderen ,het kan dit jr zijn en maar ook volgend jr maar exploderen zal het,jou can run but jou can not hide,maar rennen en verwilderd uit de ogen kijken zal geen van jullie bespaard blijven,het zal vele malen erger zijn dan in Griekenland


  Maak melding

 10. @Dagoebal
  Doe jezelve een plezier en verdwijn van hier.
  Wie ben jij en de rest van de ndpers ,bezig zwart te maken.Welke hindostaan gaat jullie slachtoffer worden dit keer,want thuis bij geboorte al worden jullie door je niet knappe ouders opgevoed met het stigma dat hindostanen drugdealers zijn.Oedit die kunnen jullie niet beschuldigen want die is uitlandig maar bouta niet.En wees gerust .We. maken dezelfde toestanden mee als die van Griekenland en Venezuela en dat allemaal met dank aan je mamapiema baasje bouta.


  Maak melding

 11. Ik zag (eer?)gisteren een interview met de topman van de Amsterdamse haven (Koen Overtoom),
  Hij moest toegeven dat de Rotterdamse groter was dan de Amsterdamse haven. Maar stelde hij; dit geldt alleen als je naar overslag kijkt, maar als je zou kijken naar de toegevoegde waarde dan is Amsterdam groter (haha, natuurlijk).
  Hij heeft geen rekening gehouden met de aantrekkelijkheid van de Rotterdamse haven voor criminelen


  Maak melding

 12. Small Brain ray lees het geschreven verslag van Roy Harpal over de beschuldigingen van een prominente Vhper Leakat Mahatwakhan over de innige banden tussen chandrika santoki enerzijds en de pad Va wanica drugsdealers anderzijds die nu de dienst uitmaken in de vhp,Chan zwijgt als een graf en hoop dat de storm wegwaait,datzelfde tactiek werd gebruikt toen er werd gesproken over de innige banden tussen sege bai en Chan zijn echtgenote,degenen die het niet weten sege bai werd in ned geliquideerd.straks zal j weer beweren dat Roy Harpal een NDPer is.


  Maak melding

 13. Drugs-gebabbel, voorlopig is alleen Surinaamse staat zwaar FAILLIET !

  Niet Nederland of andere genoemde staten !

  In Sranan worden mensenrechten geschonden, vreedzame demonstranten
  worden met GEWELD uiteengeslagen op BEVEL van de Paarse regeerders !

  In Sranan wordt de PG bedreigd met ontslag, door de zittende president !

  RECHTSSTAAT SRANAN MOET WORDEN HERSTELD !!!!!


  Maak melding

 14. Dagoebal 25 april 2018 at 18:23
  Betweters ik weet niet als jullie het nos journaal volgen,maar als de burgemeester het zelf toegeven dat ze het drugsproblemathiek niet meer aankunnen wie ben ik omdat tegen te spreken,de drugsbaronnen zijn tot in de hoogste regionen van de politiek doorgedrongen ,het zijn politieke analisten die dat aangegeven,drugs baronnen worden in Nederland vervolgd,waar heb ik die Joke weer gehoord , I keep on dreaming ,mi dagoebal, de paars smerige poeperd uit Bouta’ s toilet ,small Brain makaak die ik ben en mede paars domme makaken;de financiële bubbel staat op het punt te exploderen ,het kan dit jr zijn en maar ook volgend jr maar exploderen zal het,jou can run but jou can not hide,maar rennen en verwilderd uit de ogen kijken zal geen van onze dwaze debiele ndper’ s bespaard blijven,het zal vele malen erger zijn dan in Griekenland, na Suribabwe.


  Maak melding

 15. @Dagoebal

  Onwetendheid maakt dat je regelmatig onjuiste uitspraken doet.

  Suriname is een narcostaat omdat de drugscriminelen tot die in de economie en politiekzijn doorgedrongen!! Hoeveel van de grote bedrijven en hoeveel politici zijn niet drugs gerelateerd?/ Zelfs de President en de helft van zijn Kabinet !!
  In NL is zo iets uitzonderlijk, overal vindt je wel eens rotte appels, en als iemand in NL drugs gerelateerd is dan heeft hij geen enkele kans in de politiek, overheidsfuncties en de bedrijven worden gemeden door de samenleving.
  In Suriname worden de drugscriminelen door vele normen en waardenloze figuren zelfs als rol model gezien!!??!!


  Maak melding

 16. @Dagoebal 25 april 2018 at 22:03
  Small Brain ray lees het geschreven verslag van Roy Harpal over de beschuldigingen van een prominente Vhper Leakat Mahatwakhan over de innige banden tussen chandrika santoki enerzijds en de pad Va wanica drugsdealers anderzijds die nu de dienst uitmaken in de vhp,Chan zwijgt als een graf en hoop dat de storm wegwaait,datzelfde tactiek werd gebruikt toen er werd gesproken over de innige banden tussen sege bai en Chan zijn echtgenote,degenen die het niet weten sege bai werd in ned geliquideerd.straks zal j weer beweren dat Roy Harpal een NDPer is.
  =============================
  Je hebt het artikel duidelijk NIET begrepen !! Waarschijnlijk uit paarse onwil.
  Roy Harpal geeft in het artikel aan dat de NDP-ers steeds met valse en walgelijke beschuldigingen komen naar Chan komen die totaal nergens op slaan. Roy Harpal vindt slecht dat Chan op die laster en onzin moet reageren. overigens heeft Chan destijds om die reden ook een rechtzaak tegen DDB aangespannnen en gewonnen.
  Veermoedelijk is Chan van mening dat normale mensen dergelijke paarse onzin en leugens toch niet geloven. Vele delen de overtuiging dat dit de beste weg is. Gewoon je niet storen aan walgelijke laster en je concentreren op wat er wel toe doet in het land. Er is immers veel dat de aandacht vraagt door het paarse wanbestuur, hun crimineel gedrag, etc.


  Maak melding

 17. Vandaar dat Chan e dok,al vier weken niets van hem vernomen,welke rechtszaak heeft Chan tegen Bouterse gewonnen ,weer zo een grove leugen.de rechter achte zich niet bevoegd om een uitspraak doen,omdat er over en weer via de podium beschuldigingen naar elkaar werden geslingerd,Leakat mahatwakhan is niet zomaar iemand,hij is een prominente vhper,vandaar dat Chan e dok


  Maak melding

 18. @ Dagoebal,

  Je toetsenbord mist de letter E ???
  Want J schrijf je zo Je en niet J !!!!!
  Je bent ook een fervent aanhanger van geweld zit in de genen bij jullie, kijk maar naar het midden oosten !!!!


  Maak melding

 19. Sahidagranaatkhan;mijn toetsenbord mist gn enkele letter,ik kies ervoor om het zo af te korten; geen probleem; er is weer een goeroe vr verkrachting veroordeeld,als de zogenaamde heilige mannen zich niet kunnen beheersen,hoe kan men v sopilall verwachten dat hij zichzelf gt kunnen beheersen bij kleine meisjes,prem.Modi heeft het bij het rechte eind de dood straf weer in te voeren want de verkrachtingen houden maar niet op,iedere dg duizenden verkrachtingen,disi no kang


  Maak melding

 20. Er moet ook een breed onderzoek komen in Su op dat gebied;want als die dingen gebeuren,maar men kies ervoor om het te verzwijgen is dat een kwalijke zaak,want tenslotte als het in india gebeurt,denk aan de genen,ben ik bang dat het in Su ook gebeurt,alleen wordt het verzwegen,a sani zich anders voordoen dan dat ze werkelijk zijn; wordt hoog in het vaandel gehouden;Omertha


  Maak melding

 21. Klaas de groot ;dit zijn de letterlijke woorden van Roy Harpal:samen met mij vinden velen het vreemd dat er zijdens de vhp vz Chan Santokhi geen enkele reactie wordt geven waarbij Mahatwakhan believe the belt gt.Santokhi heeft ook nimmer gereageerd of tegengesproken op de aantijgingen v Desi Bouterse.indien liakat hem beticht van vergaande of bezwarende beledigingen dat hij samen met zijn kornuiten van lelydorp de drugsdealers samen optrekt,moet Santokhi mans genoeg zijn om op de aantijgingen in te gaan en in de pers zich vrij te pleiten.klaas de groot probeer een volgende keer meerdere malen een stuk te lezen,misschien ga j dan beter begrijpen wat verwoord wordt; de naam Klaas de groot past niet bij jou;zoek een andere Nick name,je beledigt de Hollanders


  Maak melding

 22. Bouterse, van Embricqs Santhoki, Oedit, Cuptar en andere hindoestaanse broeders zijn de grootste drugsbazen. Niemand kan ze wat maken. Maar in Nederland lopen er ook genoeg drugsbazen rond. Die worden niet aangepakt. Laat Nederland eerst hun drugsbazen die samenwerken met Suriname aanpakken. Het is een netwerk tussen beide landen. De kleine man die de drugs smokkelt wordt opgesloten. Nederland heeft achter de schermen met Bouterse Brunswijk en Santhoki samengewerkt. Waarom heeft Bouterse zijn handlanger Denny van Ommeren directeur van de SLM toch de woon en werkvergunning gekregen. In Nederland coördineert hij voor Bouterse de banden met de drugsbazen.


  Maak melding

 23. PARAMARIBO, 27 apr – Zowel de Nederlandse als de Surinaamse justitie wordt aangeklaagd door ondernemer Shyam Guptar. Het is zijn zoveelste vordering tegen smaad. Guptar heeft nog steeds last, haast dertig jaar sinds hij voor het eerst werd vervolgd. De aanklacht: betrokkenheid bij drugssmokkel en witwaspraktijken. De rijstmagnaat weet niet waar het vandaan komt.
  Choi en Chee zijn ook met witwaspraktijken bezig. Welke Suri en Nederlander zit niet in de drugs? De kleine man gaat achter slot en grendel. Maar de grote drugsbazen lopen nog vrij rond.


  Maak melding

 24. Dagoebal je spreekt weer Koeterwaals, sla pagina 2 en 3 van de Times of Suriname dagelijkser op na, en je kunt er notie van nemen dat het verkrachten aanranden etc. schering en inslag en het zijn beslist niet alleen de Hindostanen die hier zich aan bezondigen, integendeel, bovendien procentueel komt het aantal verkrachtingen in Afrika het meest voor , dus waar lul jij nu eigenlijk over halve zool


  Maak melding

 25. bouta heeft zijn vluchtplan al gereed daarom de laatste tijden hij zo een no spang houding aan neemt …door gewoon weer alsof er niets aan de hand was met de naschoolse opvang na alle coruptie rond dit ding zonder iemand te vervolgen het plotseling weer te introduceren en de first lady daarmee te belasten …dus ..SOMETHING IS COOKING


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.