zondag, oktober 24, 2021
HomeFotoOverheid geeft update werkzaamheden Zwartenhovenbrugstraat

Overheid geeft update werkzaamheden Zwartenhovenbrugstraat

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 25 apr – De overheid in Suriname heeft dinsdag onderstaand gelikt filmpje uitgebracht, waarin de voortgang van de werkzaamheden rond de afwatering en herinrichting van de Zwartenhovenbrugstraat in beeld wordt gebracht. De werkzaamheden verlopen tot nu toe volgens planning zegt Myrtle Graanoogst, project engineer ACE consultant.

- Advertisement -

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT & C) doet een beroep op de samenleving om geduld te betrachten. Zoals het ernaar uit ziet zal de complete inrichting van het deel waar nu aan gewerkt wordt eind april worden afgerond.

Bekijk het filmpje van het Nationaal Informatie Instituut (NII) hier:10 REACTIES

 1. voor het eerst wordt er eerlijk verteld over de stand van zaken in een project. ga zo door!
  Hier kunnen ze bij financiën nog veel van leren. Vooral die Boefdraaf


  Maak melding

 2. Off Topic,
  Wanneer Waterkant.net mij in 22 jaar posting kan betrappen op een bedreiging of scheldpartij op de man af, dan is deze eeuwige “Evalutie”, beoordelen, gerechtvaardigd. Anders is dit ordinair censuur, Ondemocratisch op instignatie waarschijnlijk van derden.

  Groetjes, Eva Luasjie


  Maak melding

 3. Paarse populisme…binnen 1 jaar zitten het vol gaten en kuilen. Waar is er plaats voor voetgangers / fietsers / brommers????…die mogen ze gewoon dood blijven rijden. minimaal 80 doden per jaar.


  Maak melding

 4. Mooi, maar de uitvoerders zullen een nog extra paarse dikke tjoekoe krijgen, van de opdrachtgevers voor het verdubbelen van de totale kosten. Overal waar ndper’ s de leiding aan geven wordt er paars geknoeid met bonnen, kosten en zijn er openbare aanbestedingen. Wang telefoon tap..tring tring…..alloooo eeh ehhh baas mi taki no, jeri baas mi no beng mang taki joe hoemeni a bedrag e go kong, ma eeh mi bereken 28.000 doesoeng. Fa baas wani mi moes meki a bon? Baas mompel binnsmonds Hmm, eeh wakti ko mi denki…..eeh making 58.000 doesoeng srd. Uitvoerder, eeh sang na so meni mi moesoe skrifie tapoe a bon gi pa lanti? Baas…….jaaaaaaaaaaaaaaaa.


  Maak melding

 5. Mooi, maar de uitvoerders zullen een nog extra paarse dikke tjoekoe krijgen, van de opdrachtgevers voor het verdubbelen van de totale kosten. Overal waar ndper’ s de leiding aan geven wordt er paars geknoeid met bonnen, kosten en zijn er helemaal niet of zelden openbare aanbestedingen. Wang telefoon tap..tring tring…..alloooo eeh ehhh baas mi taki no, jeri baas mi no beng mang taki joe hoemeni a bedrag e go kong, ma eeh mi bereken 28.000 doesoeng. Fa baas wani mi moes meki a bon? Baas mompel binnsmonds Hmm, eeh wakti ko mi denki…..eeh making 58.000 doesoeng srd. Uitvoerder, eeh sang na so meni mi moesoe skrifie tapoe a bon gi pa lanti? Baas…….jaaaaaaaaaaaaaaaa. Dit soort corruptieve handelingen en zaken zijn schering en inslag bij de ndper’ s die leiding hebben bij vele van dit soort projecten. de naam Grantjie doet al een paars lichtje branden, ondertussen schijten vele ndp paria’ s dagelijks een ddb buffel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.