zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrandstof ontvreemd bij bedrijf verdachte Surinaamse ondernemer

Brandstof ontvreemd bij bedrijf verdachte Surinaamse ondernemer

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 23 apr – Er zijn duizenden liters brandstof ontvreemd op een adres van ondernemer Radj Oedit. De eigenaar van mediagroep Ramasha en een rijstproductiebedrijf wordt verdacht van handel in drugs. Volgens de Ware Tijd is ruim drieduizend liter brandstof ontvreemd uit opslagtanks in saramacca. De tanks staan op het bedrijfsterrein van Oedit. Tot de gestolen waar behoort ongeveer vijftienhonderd liter vliegtuig brandstof. Het moment is opmerkelijk.

Volgens Arian Ramlakhan is de brandstof gestolen in periode waarin de justitie het terrein in beslag had genomen. Het terrein was afgezet nadat een vliegtuig met drugs was geland op een nabij vliegveld. Het vliegveld hoort bij het bedrijfsterrein. Volgens Oedit wordt het verld uitsluitend gebruikt voor vliegtuigtuigen die de padievelden bespuiten. De in Nederland vertoevende ondernemer ontkent elke betrokkenheid.

Intussen heeft de justitie zelf problemen met het in de hand houden van de strafzaak. Volgens advocaten zijn de aangehouden arbeiders van Oedit mishandeld. Er zijn onder meer tasers gebruikt om verklaringen afgelegd te krijgen. De meest verdachten zijn intussen ook vrijgelaten. Het Openbaar Ministerie heeft ook lange tijd getracht het contact tussen verdachten en hun advocaten te voorkomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

28 REACTIES
 1. Dus dat viliegtuigje kwam vaker bij Radj Oedit, waarom anders
  vliegtuigbrandstof. Ondertussen geniet Radj Oedit van het mooie weer
  in Nederland.


  Maak melding
 2. Moordenaars, drugscriminelen, rovers, dieven, fraudeurs, corruptelingen, zijn ook bij het leger en bij de politie te vinden. Vraag maar aan Dagoebal, Bouta’ s bal en reet likkende starie dagoe. Bijna het gehele land is paars misdadig vervloekt van de misdaden die de dwaas Bouta en zijn dwaze debiele idiote aanhangers op hun geweten en de paarse ndp hebben. Zoon Dino en Meriba zijn drugscriminelen en rovers net als pa, Dagoebal en het gros der dwaze ndper’ s idem dito. Alle ndp ddb aanhangers zijn te beklagen en verdienen terecht het paarse verdoemde gevolg van hun oerdomme stemkeuze….de dwaas Bouta sa e meki deng ooktoe ka.


  Maak melding
 3. bouterse weet van al deze criminele achtergronden , deze boef moordenaar en drugs handelaar weet van de praktijken van deze gezochte zogenaamde ondernemer. sarie torie


  Maak melding
 4. Als het vliegveldje wordt gebruikt voor het zaaien en besproeien van padie is het aannemelijk dat op het terrein vliegtuigbrandstof wordt opgeslagen. Erger is het als de politie overgaat tot het gebruik van een taser om de arbeiders te martelen zodat zij een verklaring kunnen afleggen. Wij hoeven daarom ook niet te gissen tot welke kamp deze agenten behoren. Deze agenten zijn mijn inziens instrumenten van de VHP en NPS. Deze figuren willen door het toepassen van marteling de arbeiders dwingen om beschuldigingen richting de NDP af te leggen. Deze politieagenten dienen direct met ontslag gestuurd te worden.


  Maak melding
 5. Hij zou na twee weken terug zijn in Suriname.Waar is hij?Is hij op de opsporings lijst.
  Suriname moet niet vergeten dat de DEA deze zaken serieus neemt.Het word spannend.


  Maak melding
 6. Eerst wordt Oedit beschuldigd. en nu opmerkelijk verdwijnt brandstof.Niet moeilijk te raden wie brandstof heeft gestolen..bouta natuurlijk..hij heeft zeker een lading drugs. die hij moet afleveren ergens.


  Maak melding
 7. Waar de militairen de wacht houden,wordt er steeds gestolen.Het huis van Abraham wordt ook door militairen bewaakt en toch verdwenen er AK geweren.Enkele AK’S zijn later opgedoken bij het overval van Meriba op rudi sardjoe in noord.


  Maak melding
 8. Oediet heeft een goeie reden voor het opslaan van vliegtuig brandstof.Hij besproeit zijn rijstveld die in de hectaren lopen .Nu wordt brandstof gestolen van hem in zijn afwezigheid.
  Oedit zit om gezondheidsredenen in Nederland en hij kan onmogelijk zelf bepalen dat hij beter is geworden en terug zal komen binnen een week of 2.
  Zijn terugkeer is afhankelijk van de dokters en diagnose.Als verdere behandeling niet nodig is keert hij terug.Als hij van plan zou zijn geweest te onderduiken zou hij niet openbaar gemaakt hebben dat hij in Nederland zit .Bouta heeft gewoon misbruik gemaakt van Oedit zijn afwezigheid,maar dat doet bouta de lafaard altijd.Voor degenen die bang zijn dat Oedit gevlucht is,wees gerust hij komt terug.Hij zit niet in Nederland voor behandeling van een griepje en kampt met 1 of ander ziekte die niet in Suriname behandeld kan worden of geplaatst staat op een wachtlijst .Surinamers niet een volk dat denken kan .Alles moet. ze uitgelegd worden van a tot z.


  Maak melding
 9. @Ray,

  Europa heeft open grenzen, dus hij kan net zo goed in Italië,Frankrijk, Griekenland ?? Wie
  het weet mag het zeggen. Maar niemand heeft deze Oedit in Nederland gezien en het is
  ook niet bekend in welk ziekenhuis hij onder behandeling is.


  Maak melding
 10. Is een waaarschuwing. Als je je mond voorbij praat, dan raak je aan de bedelstaf. Justitie in Holland zal ook wel geïnteresseerd zijn in het verhaal van Oedit.


  Maak melding
 11. Ze zullen echt niet cannister voor cannister die brandstof hebben weggesleept. Een specialistisch bedrijf heeft dit waarschijnlijk uitgevoerd. Dan weet je in welke hoeken je het moet zoeken.


  Maak melding
 12. Is er keihard bewijs dat er 3000 L brandstof was. Misschien waren die
  tanks al leeg en probeert hij hier ook wel slaatje uit te slaan. Je vervoert
  niet zo even 3000 L brandstof


  Maak melding
 13. @Vliegende hollander
  Je moet echt ziek zijn als je denkt dat Oedit een vluchteling is.En je moet nog gekker zijn als je erop staat dat hij het ziekenhuis waar hij behandeld wordt moet bekend maken.Oedit zit om gezondhedsredenen in Nederland en niet om politiek te bedrijven met zijn gezondheid.
  Surinamers houden van fantaseren en jij vormt geen uitzondering in deze.


  Maak melding
 14. @Vliegende hollander
  Shei uit man,dat brandstof verdwenen is is niet door Oedit bekend gemaakt.Het zijn jou mannen en criminelen die zo beweren.


  Maak melding
 15. @RAY

  ja had Oedit het maar bekend gemaakt dan wisten we meteen waar die
  was, dat is voor ieder nu een groot raadsel. Zoveel brandstof was gewoon voor
  dat vliegtuigje en die duikboot. Je schreeuwt maar wat, een roepende in de woestijn.


  Maak melding
 16. @Vliegende hollander.
  Je zet jezelve voor aap hier.Een duikboot is geen auto die je kan kopen bij een car center.Een duikboot hoort bij militairpersoneel,de marine. thuis.Duikboot is meer een oorlog vaartuig.Zo je denkt dat Oedit met een duikboot in zijn irrigatie kanalen gaat varen?
  Je baasje bouta zegt toch altijd dat hij naar cuba gaat om zijn huisdokter te bezoeken.?We vragen toch niet naar zijn verblijfplaats of hospitaal waar hij ligt te rusten,nee we zijn allang blij dat hij niet in Suriname is.Wij hopen alleen maar dat hij een one way ticket heeft.
  Wie weet is cuba gewoon een smoesje.Misschien vliegt je baasje naar columbia met een lading.Hij heeft goeie banden met farc.


  Maak melding
 17. Dat snapt Ray niet dat er ook brandstof in moet. Oedit gebruikt die duikboot
  zeker om de rijstplantjes te inspecteren, laat me niet lachen.


  Maak melding
 18. De verdachte “drugsboer” verdedigt zichzelf door berichten
  rond te sturen over verdwenen brandstof.
  De brandstof kan als bewijs worden gebruikt, en kan veilig
  gesteld zijn door justitie.

  Ook kan de verdachte verdedigingspraatjes rondstrooien omdat
  hij weet dat zijn brandstof-boekhouding, sterke aanwijzingen
  voor justitie kan bevatten, voor onderbouwen van duistere praktijken.
  Als het goed is zijn de vlieguren door vliegtuigen van de verdachte
  gemaakt, ook nauwkeurig bijgehouden.

  Afwachten wanneer justitie en DEA verdere info zullen geven mbt
  deze drugsaffaire. Het gaat om een zaak met internationale aspecten.


  Maak melding
 19. Vliegende Hollander ziet ze vliegen. Dit begint steeds meer op een flinke gerechtelijke dwaling te lijken. Waar is Peter R. de Vries als je hem nodig hebt?


  Maak melding
 20. Meneer Oedit was niet gevlucht maar voor medische gronden naar Nederland.
  Het lijkt er op dat hij preventief medisch elders verblijft om loodvergiftiging te voorkomen


  Maak melding
 21. Een rookgordijn.
  Immers als CLAD zijn brandstof aankopen gaat vergelijken met de op gegeven sproeivluchten zal snel blijken dat hij veel meer brandstof heeft aangekocht dan er normaal voor de vluchten nodig was. Daarmee wordt dan het sterke vermoeden bevestigd dat de drugsplanes met zijn medeweten getankt werden !!
  Dus kom je met dit ongeloofwaardige verhaal. Een diefstal die waarschijnlijk vele malen groter is dan de opslagcapaciteit cq die al heel lang geleden opgevallen moest zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES