Minister Getrouw bezoekt Korps Brandweer Suriname

3
Minister Getrouw bezoekt Korps Brandweer Suriname

PARAMARIBO, 21 apr – Minister Stuart Getrouw (l) van Justitie en Politie in Suriname heeft vrijdag een kennismakingsbezoek gebracht aan het Korps Brandweer Suriname. Hij kreeg daarbij een rondleiding van Brandweercommandant Radjen Jakari (r) door de hoofdkazerne aan de verlengde Gemenelandsweg. Het bezoek van de nieuwbakken minister komt temidden van spanningen tussen de vakbond en de korpsleiding.

Bond en leiding liggen al enige tijd over hoop over onder meer: persoonlijke uitrusting, verbetering van het wagenpark, capaciteitsversterking door middel van opleidingen, verbetering van de rechtspositie, betere huisvesting en werkklimaat, oplevering van de kazerne te Moengo en het opleidingscentrum te Santo Boma.

Getrouw heeft bij het bezoek deze pijnpunten besproken.

Bekijk ook:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.