Suriname Business Forum helpt ondernemers met uitbreiding export

3
Suriname Business Forum helpt ondernemers met uitbreiding export

PARAMARIBO, 14 apr – Het Suriname Business Forum (SBF) is een instituut dat zich ten doel stelt om het lokale, private bedrijfsleven een duw in de rug te geven. Ondernemers in Suriname kunnen nu gebruik maken van aanwezige internationale assistentie om producten en diensten te exporteren. Behalve kennis gaat het ook om de financiële mogelijkheden die geboden worden. SBF zal in dit proces een belangrijke rol spelen door de ondernemers te faciliteren, te ondersteunen en te kijken naar verschillende mogelijkheden welke internationale organisaties aanbieden.

Caribbean Export Development Agency is zo een organisatie die in contact staat met SBF. Afgelopen week is er al een technische workshop gedraaid waarbij de nodige informatie is verstrekt aan de ondernemers. SBF is de country Advisor voor de Caribbean Export Development Agency. Zij bieden de nodige kennis en financiële bijstand aan de ondernemers om hun exportmogelijkheden uit te breiden.

Ondernemers die interesse hebben en gebruik willen maken van de inzet van het SBF moeten wel bereid zijn om een financiële bijdrage te leveren

3 REACTIES

  1. Wat dacht je vanaf 1975 1996 3.5 miljard nl guldens uit de ontwikkeling pot gekregen ,hier van is nog geen 4.8% geïnvesteerd waar is de rest,broekzak vestzak er is geen met nadruk geen corruptie aan m’n hoela.
    Ik word er zelf ziek van door alles te herhalen ,het is triest diep triest, we staan er bij en kijken err naar,maar er is hoop ,men krijgt waar men stemd


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.