Nieuwe brandweerwagen voor luchthaven kost 744.000 US dollar

11
Nieuwe brandweerwagen voor luchthaven kost 744.000 US dollar

Directeur Vijay Chotkan van NV Luchthavenbeheer en minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling hebben dinsdag, samen met districtscommissaris Armand Jurel van Para, deze nieuwe Brandweerwagen op de luchthaven van Suriname in gebruik genomen. Het voertuig, een Oshkosh Striker T3000 ter waarde van ongeveer 744.000 US dollar, is bestemd voor de Luchthaven Brandweer van de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij, Para.

Met de aanschaf van dit blusvoertuig voldoet de NV Luchthavenbeheer ruimschoots aan de standaarden voor de brandveiligheid van internationale luchthavens. Het veiligheidsniveau is hiermee opgeschroefd naar categorie 9. De brandbluswagen behoort volgensChotkan tot één van de meest moderne bluswagens.

Hieronder de ingebruikname:

11 REACTIES

 1. bij zo’n stoere pimpbak hoort een mooie woning dus luchthaven Zanderij/JAP vraagt herstel schreeuwt om vernieuwing/modernisering of liefs bouw een compleet nieuw vliegveld met ultramodern luchthaven gebouw zoals je in diverse landen op deze aardkloot terugvindt


  Maak melding

 2. Kunnen ze de airport geen indiaanse naam geven ,van wie het land is en behoor.
  Dat zou ook mooi zijn.Ik vind deze naam maar niets Adolf Pengelluchthaven
  beter is sranang airport :):)


  Maak melding

 3. De base privé van dit vehicle is 350.000 us dollar.
  Estimate price als hij getest is ,is 675.000 us dollar. Transport kosten misschien een 9.000 us dollar, dan heeft iemand of meerdere personen een 60.000 us dollar aan overgehouden.
  Dat ding kost geen 744.000 us dollar


  Maak melding

 4. Nieuwe brandweerwagen voor luchthaven kost 744.000 US dollar

  Het voertuig, een Oshkosh Striker T3000 ter waarde van ongeveer 744.000 US dollar, is bestemd voor de Luchthaven Brandweer van de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij, Para.

  Van hetzelfde bedrag had de Directeur Vijay Chotkan van NV Luchthavenbeheer zeker vier andere modellen met de dezelfde mogelijkheden in plaats van een vierstuks in voorraad.

  Vijay Chotkan is een jongeman zonder de nodige luchtvaartervaringen en zeker heeft men misbruikt gemaakt van zijn onervarenheid. Als hij niet oppast gaat hij nog z’n nek breken met die schurken.

  Onder welke ministerie valt NV Luchthavenbeheer eigenlijk? de minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (vervangt de minister van Handel, Industrie en Toerisme)

  Waarom heeft Bouterse de ex minister Ferdinand R. Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme ontslagen?
  Is dit de rede dat hij (Luchthaven Brandweer) z’n werk niet goed deed?


  Maak melding

 5. Altijd al geleuter hier met die domme imbecielen. Tenminste wordt er geïnvesteerd in de veiligheid van het vliegverkeer. En dat iemand beter van is geworden, zal mijn klote koud laten.


  Maak melding

 6. Gelukkig maar dat de enkele vliegtuigen die Suriname aandoen, niet met gevaarlijke stoffen als lading vliegen. Anders had je ook andere soort blusapparaten nodig gehad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.