zondag, oktober 24, 2021
HomeOnderwerpenMaatschappijInzamelingsactie voor Gilly Emanuels groot succes

Inzamelingsactie voor Gilly Emanuels groot succes

-

- Advertisement -

De inzamelingsactie die een buurtbewoner vorige week opstartte voor de gepeste Surinaamse horeca vrouw Gilly Emanuels is een groot succes. Met nog meer dan 87 dagen te gaan is het beoogde doel van 5.000 euro binnen een week gehaald! Op doneeractie.nl staat de teller nu op 5.900 euro en dat dankzij een gift van 1.000 euro. Het geld komt op een rekening die bedoeld is voor de proceskosten.

- Advertisement -

Vorig jaar augustus dook er een video op waarin te zien is hoe de eigenaresse van ijssalon ’t Perronnetje in Hilversum werd belaagd en uitgescholden door een groep hangjongeren. In deze video is te zien dat zij zelf ook een slaande beweging maakte met een stok, terwijl ze onder meer de verwensingen ‘kankeraap’ en ‘kankernegerin’ naar haar hoofd geslingerd kreeg. Daarvoor was er al een ruit van haar zaak ingegooid, een Surinaamse vlag met poep besmeurd en een mandarijn tegen haar hoofd gegooid.

Vorige week werd bekend dat de belaagde Emanuels zelf door het OM wordt vervolgd voor mishandeling. Dit leidde tot een golf van verontwaardiging en het opstarten van een doneeractie om de proceskosten van de advocaat te betalen. Het is nog niet duidelijk wanneer de zaak van de eigenaresse zal voorkomen. Ook weet Gilly niet hoe hoog de proceskosten voor haar zullen zijn. Toch wil ze wel benadrukken dat ze het opgehaalde geld niet voor andere doeleinden gaat gebruiken. “Het komt op een rekening die bedoeld is voor de proceskosten. Als er geld overblijft dan zal het naar een goed doel gaan”, benadrukt ze tegen NH Nieuws.

UPDATE: er is ook een tweede doneeractie op doneerdoel.nl.6 REACTIES

 1. Het gekke is, is dat van die hangjongeren maar 1 persoon door het OM vervolgd wordt terwijl er overduidelijk een hele groep verantwoordelijk is. Ik heb dan ook weinig vertrouwen op een eerlijke procesgang. Deze hardwerkende onderneemster is gewoon 2x de dupe.


  Maak melding

 2. Eens zal gerechtigheid zegevieren; echt top dat deze vrouw de nodige ondersteuning krijgt vanuit de Gooische gemeenschap; supergoed en supertop.


  Maak melding

 3. supergoed dat deze mevrouw geholpen wordt met haar protest. Ik hoop dat ze een goede advocaat krijgt die haar helpen tegen deze jongeren die haar gewoon niet
  gunnen een ijssalon te hebben,terwijl
  Ze hard voor haar geld probeert te werken.


  Maak melding

 4. Zielig hoor die mevrouw Wat haar overkomt alleen omdat ze Surinamer is en ze niet eens iemand mag vermoorden want ze word toch erg gepest. Nederland is een asociaal land waar geen rechten tellen Nu moet ze van een uitkering van € 1200,00 per maand leven exclusief zorgtoeslag huursubsidie en vakantiegeld en ze mogen niet eens een half jaar met vakantie naar Suriname van dat geld.
  Het was een eerlijke mevrouw die niet liegt dat kan je zo zien. De rechters in NL zullen ook wel corrupt zijn ze krijgt geen eerlijke proces. En naar Suriname terug kan ook niet, want daar worden ondernemers beroofd en vermoord.
  Het is een zorgelijke toestand


  Maak melding

 5. Bizar .dat een stelletje verwende,slecht opgevoede tieners het leven van een moeder die zich in haar onderhoud voorziet.alle lust en plezier in haar werk moet opgeven.weten deze tieners wat hun voor ouders allemaal hebben gedaan met de donkere ras ze moeten maar de geschiedenisboeken in duiken ze moeten zich schamen bah.en wat zegt dat van het OM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.