Districtsplannen bij minister Regionale Ontwikkeling in Suriname

4
Districtsplannen bij minister Regionale Ontwikkeling in Suriname

Districtscommissarissen van alle districten in Suriname hebben donderdag hun districtsplannen ingediend bij de minister van Regionale Ontwikkeling (RO), Edgar Dikan(l). De indiening vond plaats tijdens een korte plechtigheid in de vergaderzaal op het hoofdkantoor van het ministerie.

Met deze indiening voldoen de DC’s aan een wettelijke verplichting, conform de Wet op Regionale Organen. Minister Dikan ziet het als een grote uitdaging voor de districten om onder de gegeven omstandigheden, de nodige middelen te vinden voor de uitvoering van deze plannen.

4 REACTIES

  1. Gewoon sprookjesverhalen, laten we even beginnen met de grootste plannen van N-D-Plee 1; 18000 huizen, 4 baans highway naar Zanderij, Graanschuur, Highway naar Brazilie, Diepzeehaven, Gouden Kerst. O zijn al de rekeningen van Carifesta betaald? En valuta 1 euro voor 10 SRD,


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.