Cabaretier Narsingh neemt werk als raadslid heel serieus

3
Cabaretier Narsingh neemt werk als raadslid heel serieus

De Surinaams-Nederlandse cabaretier en presentator Narsingh Balwantsingh neemt het werk als raadslid heel serieus. Narsingh is voor de komende vier jaar gekozen tot gemeenteraadslid van de Partij van de Arbeid (PvdA) in Rotterdam. “Het betekent niet alleen heel veel voor me, maar ik neem het ook zeer serieus”, vertelt hij. “Het is een grote verantwoordelijkheid”, vult hij aan.

De 42-jarige Rotterdammer heeft na de lijsttrekker de meeste stemmen gekregen. In totaal hebben 2.040 mensen op hem gestemd. Het raadswerk is volgens Narsingh wel te combineren met zijn televisie- en cabaretcarrière. “Het is een functie die je naast je huidige betrekking wel kan en mag blijven doen.”

Narsingh verwierf veel bekend heid met zijn eerste theatervoorstelling ‘Trots op Rotiland’, waarin hij vertelt over het opgroeien in Nederland als hindoestaanse jongen. Deze voorstelling werd, vooral door de Surinaams-Hindoestaanse achterban met succes ontvangen.

3 REACTIES

 1. Nu gaan ze grappen over hem maken.
  PvdA zijn losers die de socialistische gedachtengoed al lang achter zich hebben gelaten. Na Den Uijl is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Kok startte de afbraak, Wouter Bos bracht structuur in de afbraak en Samsom heeft het helemaal afgemaakt en Asscher probeert nog wat petroleum te gooien op de uitgedoofde brandstapel in de vergeefse hoop dat het nog vlam vat.
  Maar goed, kan Narsingh zelf van dichtbij meemaken hoe vriendjespolitiek werkt.


  Maak melding

 2. Als je als politicus over lijken kan gaan, is er geen vuiltje aan de lucht !
  A.Schier U heeft het bij deze aan het rechte eind, de PvdA is ter ziele
  gegaan. En straks zullen ze weer forse verliezen moeten incasseren bij het 2 de kamer
  verkiezing.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.