Gezochte Surinaamse ondernemer belooft schadeclaim

27
Politie zoekt ondernemer i.v.m. drugsvliegtuig en duikboot

PARAMARIBO, 24 mrt – De Surinaamse overheid mag een schadeclaim verwachten. Dit zegt Radj Oedit, de ondernemer die verdacht wordt van betrokkenheid bij drugshandel. Het vliegtuig dat met een partij drugs is aangetroffen op zijn padieveld in Saramacca staat er nog steeds. De politie heeft het gebied afgezet. Ook de arbeiders van Oedit mogen er niet komen. De nu in Nederland verblijvende Oedit weet zich geen raad.

De padie staat te rijpen en het oogstseizoen breekt binnenkort aan. “ik heb een rijstbedrijf en er moet nu geoogst worden. Als dat niet gauw gebeurt, zal mijn hele aanplant verloren gaan en zal mijn bedrijf grote schade lijden. De staat zal mij hiervoor moeten vergoeden, want ik heb niet gevraagd om het vliegtuig op mijn terrein te laten landen. Dat hebben de autoriteiten zelf gedaan”, zegt Oedit tegenover de Times of Suriname.

Volgens informele verslagen heeft de politie op het vliegtuig geschoten. Het maakte toen een noodlanding op het veld van Oedit. Officieel is niets gemeld over de omstandigheden rond de landing van het toestel. Oedit beweert dat de landingsbaan op zijn veld bestemd is voor landbouwvliegtuigen. Intussen zijn twee van zijn arbeiders vrijgelaten. Het duo behoorde tot een groep van vijf die aangehouden werden etn tijde van de landing.


27 REACTIES

 1. Wat een lef heeft deze drugsbaron, net als zijn didibri baas, wiens zoon ook voor drugshandel vastzit. Na dong partij sma zijn allen die nog steeds geloven en hopen dat didibri Boutka land en volk tot zegen zijn. Opa taki, soortoe zegen, soso paarse vloek vol van misdadige kommer en kwel. Oma taki, het gehele ndp lichaam staat voor misdadig geestelijk en moreel verval.


  Maak melding

 2. Straks komt Dino ook nog met een schadeclaim.

  Maar hij kan altijd nog lid van de RvC van Staatsolie worden….

  Alleen in Suriname….


  Maak melding

 3. wat een prachtige man, met ballen als van Sandopie. zijn daadwerkelijke woorden. De coca bladen staat te rijpen en het oogstseizoen breekt binnenkort aan. “ik heb een cocaïnebedrijf en er moet nu geoogst worden. Als dat niet gauw gebeurt, zal mijn coca plantage verloren gaan en zal mijn bedrijf grote schade lijden.de landingsbaan op mijn coca plantage is bestemd voor vredelievend drugstransporten.


  Maak melding

 4. De politie speelt de rol van khal naayak in deze zaak. Zo ik begrijp laten ze zelf die vliegtuig landen op die man z’n grond en proberen dan hem in verband te brengen met het vliegtuig.
  Iemand bij de politie probeerde blijkbaar die drugs in handen te krijgen.
  Ie zakwaa gandhaa hai.


  Maak melding

 5. henkmolenaar2016 wat een zonde die kakkerlak leeft nog we hebben een ongedierte bestrijder nodig om deze hardnekkige kakkerlak van waterkant te verwijderen.


  Maak melding

 6. @Namie,

  Straks gaan jullie in Surinaam geen BB met R krijgen, maar BB met Niks. Als ze die oogsten laten mislukken.
  Goe khaiye toelog.


  Maak melding

 7. ZO DOM ZIJN SURINAMERS weer.hoeveel van deze vliegtuigen zijn er.en waarom na zoveel dagen komt jij met een antwoord.als ik jouw zie is jouw niveau laag.jij kent nooit zoiets beantwoorden.dat is typisch een advocaat antwoord.als de surinamers slim zijn is zijn advocaat ook strafbaar.vliegtuig kopen met contant geld.de politie een vliegtuig neerknallen,dan moet de politie wel de benodigde wapens hebben om de vliegtuig op jouw land te landen.jij verraad nu je zelf wie zitten in jouw groep.EN NOG IETS GA NIET BOUTA BESCHULDIGEN.


  Maak melding

 8. Kijk no die lading drugs is van bouta. Zo financiert hy de ndp.
  Zelfs zijn zoon Dino heeft bouta moeten offeren voor drugs!
  Me bar joe!


  Maak melding

 9. Doehkie Vice President van Nickerie weet meer van de Duikboot want hij rijd elke week voor bij Saramacca .

  Doehkie voor de Duikboot moet je naar Radio ABC gaan .

  Doehkie een mvr werkzaam bij de overheid had iets gestolen in een winkel in China ,en je zij via Radio ABC dat de mvr ontslag moet krijgen .

  Doehkie heb je ka in je hoofd door schoen dat Somo je had geslagen

  Doehkie van NDP je zit al zo lang in DNA waarom word je geen minister van justitie .

  Hooghart vakbond leider al 35 jaar heeft maar 432 stemmen voor NDP gehaald ,nu zit hij in DNA te slapen .

  Bauxiet als grondstof heeft meer geld dan Cocaine wel moet je weten om het tot een eind product moet maken .


  Maak melding

 10. El Chapo heeft een kelder onder zijn huis in Wanica.
  Daar moet de politie een inval gaan doen.
  In 1970 had ook een auto monteur een dubbele bodem onder zijn huis gemaakt,hij had toen een moord gepleegd op een verzekeringsagent.
  In de avond uren ging de politie post vatten bij zijn huis en hij kwam plotseling naar buiten,hij werd onmiddellijk aangehouden.

  Bij onderzoek in het huis bleek dat er een dubbele bodem onder het huis was.


  Maak melding

 11. Namie

  Jammer dat je zelf niet snap wat je schrijft ,ga terug naar school en vraag aan de kinderen of ze je willen bijscholen, lampie je heb misschien lachers op je hand maar er word sterk betwijfelt je eerlijkheid


  Maak melding

 12. Dit hier is een opgezette zaak !Het bewijs is zogenaamd vernietigd ,dus wat bouta gaat prediken zal als waarheid worden gezien want surinamers zijn makkelijk voor de gek te houden.Oedit dien een schadeclaim in ,in Nederland tegen de staat Suriname!.Op dit moment wordt je gezien als de gevaarlijkste persoon in Suriname.De rechters zijn heel blij eindelijk een zaak te hebben waar ze de verdachte kunnen veroordelen en vonnis uitspreken ,het maakt ze niet uit of je onschuldig bent.Gewoonlijk durven ze tegen bouta geen vonnis uit te spreken. Men moet in Suriname blind zijn om dit niet op te merken.
  Wees niet ontmoedigd door enkelen hier die schreeuwen dat de hindostanen allemaal drugsdealers zijn en daarom rijk worden.Ze schreeuwen al eeuwen hetzelfde ,de hindoestaan gaat vooruit met de dag en zij ,zij zijn al verlamd,komen geen centimeter vooruit.
  Trouwens er werd gewacht op jou totdat je uitlandig zou zijn om dan beschuldigingen tegen jou uit te brengen .Jouw afwezigheid zal dan gezien worden als een vluchtpoging .
  Dit is het modus operandus van bouta,Zo raast hij en tiert hij met valse beschuldigingen tegen santokhi zodra santokhi afwezig is ,gewoonlijk houd bouta zich muisstil als santokhi wel aanwezig is.Surinamers ,die gaan altijd nog even dom blijven.


  Maak melding

 13. Maar goed, stel dat het waar is , dan is het de normaalste zaak dat de overheid moet dokken. dat zal dan via de verzekerings- toko gaan., maar zoal s ik het altijd zegt: van een kale fowroe valt niks te plukken.

  Overigens, die plaine, daar weet ik een goeie bestemming voor: Dat ding is toch al een gatenkaas, dus zet het op een schoolplein voor de kinderen met als opschrift De Wittie -Poeirie-Speeltje..


  Maak melding

 14. AMIE
  henkmolenaar2016 wat een zonde die kakkerlak leeft nog we hebben een ongedierte bestrijder nodig om deze hardnekkige kakkerlak van waterkant te verwijderen.

  ====

  Bouta is toch een prima killer?

  Hij beschouwt politieke tegenstanders als kakkerlakken en landverrader…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.