Vrouw die online bespot werd pleegt zelfmoord

32
Vrouw die online bespot werd pleegt zelfmoord

PARAMARIBO, 19 mrt – Een vrouw uit Suriname die afgelopen weekend online het mikpunt was van spot, zou zelfmoord hebben gepleegd. Dat melden diverse bronnen uit Suriname. De vrouw was te zien in een oud filmpje waarin ze dreigde zelfmoord te plegen door zichzelf in de nek te steken met een scherp voorwerp. Het filmpje werd duizenden keren gedeeld, waarbij de vrouw belachelijk gemaakt werd. Volgens diverse berichten uit Suriname zou de vrouw afgelopen weekend de daad bij het woord hebben gevoegd en zich zelf van het leven hebben beroofd.

Op Facebook wordt geschokt gereageerd op het bericht. Ook mensen die het filmpje delen reageren vol ongeloof en hebben spijt. een facebook gebruiker zegt daarover “Ik was 1 van de slechte mensen die haar video heeft gedeeld en nu wordt k wakker met gods genade en lees k dat ze er niet meer is en nu typ ik huilend dit bericht vol ongeloof en spijtšŸ˜¢šŸ˜¢šŸ˜¢ik ga me zelf dit nooit vergevenšŸ˜¢šŸ˜¢het spijt me vreselijk“.

Een ander zegt “Heel jammer… maar ik weiger te geloven dat het de schuld is van grappemakers op fb. Ze was verliefd en haar liefde werd niet beantwoord. (Dat is de rede denk ik zo)“.

Het filmpje is ondertussen verwijderd van Facebook. Het is niet duidelijk als de bespottingen hebben geleid tot haar uiteindelijke zelfmoord.

Bekijk ook:


32 REACTIES

 1. Psychische problemen eventueel gepaard met borderline zal hierbij een rol spelen. Mensen die haar gepest hebben

  wens ik veel succes, en sterkte bij deze stelletje mpp !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Vandaag 19/3/18 dwt online,comnieuws vermeld partnerschapsgeweld onder de olifanten in Suriname. De mannelijke olifanten zijn meestal onder de dolle heen als de vrouwelijke olifanten een beetje vrijheid willen nemen met alle gevolgen van dien. sarie torie. En de vrouwelijke olifanten bij de malieveld aan de Noordzee hebben het geluk, want ze zijn bevrijd door de witte olifanten.


  Maak melding

 3. Faceboek is een wereldwijd sociaal
  media waar naar mijn mening heel voorzichtig mee omgegaan moet worden.
  Kijk maar naar de ellende die scholieren soms door pesten op het faceboek hebben moeten doorstaan.
  Faceboek kan je maken en breken
  Het is aan de gebruiker ( ster ) hoe je er mee omgaat


  Maak melding

 4. Ik wordt van kleinsaf, ook heel veel gepest en op de korrel genomen collectief. Veel mensen vinden het erg voor mij en dierbaren; Maar dat ik sucide ga plegen, gaan deze moordenaars, addersgebroed, lang wachten.
  Want mensen die pesten zijn laag, en hopeloos. Anders heb je wel door, wat je een ander aan doet. Het gros, loopt slecht mee. Dus wat heb je daar aan. Meelopen is toch meedoen. En mi na wan tra tabaka.


  Maak melding

 5. Te triest voor woorden, wens haar familie sterkte toe.

  Aan de pestkoppen: Jullie hebben ongeacht je leeftijd bloedschuld aan je handen. Zolang je leeft zult herinnert worden aan jouw bijdrage. Ai boi , blij dat ik niet in jullie schoenen sta!. Jouw bijdrage zal Jou levenslang blijven achtervolgen. Sorry zeggen kan niet meer.

  Geef aan jullie mattie’s door hoe dodelijk sociaal media kan zijn. Kunnen hun in ieder geval lering uittrekken.


  Maak melding

 6. Dit is echt de omgekeerde wereld, je maakt een film waar je jou ex chanteer met zelfmoord facebook , anderen zien deze film delen het, maken er grappen over, daarna pleeg je zelfmoord .
  Waarom heeft ze zelfmoord gepleegd ? is dat omdat haar vriend of vriendin weg is, of is het om dat filmpje ?
  Begin alvast daarachter te komen in plaats van mensen de schuld te geven van iets wat normaal is binnen deze groep, namelijk zelfmoord plegen om de liefde !!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 7. @Moksie motie; het gaat hier om mensen en niet om olifanten. Waarom jij een associatie legt met olifanten kan ik wel raden. Ik leg zo direct een associatie met apen bijvoorbeeld dat in Antwerpen 2 jonge meisjes door Afrikaanse apen verkracht zijn. Blijft een diersoort dat je direct moet afschieten.


  Maak melding

 8. moksie metie is een jampanesie die het heel erg hoog in zijn bol heeft.
  Was het eerst dat vooral creolen zich schimpend uitlieten en uitlaten over de hindustanen, tegenwoordig doen de indianen en de javanen daar ook aan mee.

  Op 10 maart j.l. is er een artikel op deze site geplaatst met als titel: ‘Samen Leven Doe Je Zo’.
  In dit artikel wordt beweerd dat Suriname een voorbeeldland is waar mensen met verschillende etnische afkomst prettig met elkaar samen wonen.
  De directeuren van de VMBO-scholen, moeten zich eens breder kan verdiepen van wat er werkelijk in de Surinaamse samenleving aan de hand is, eer ze nonsens roepen.

  Het is een grote fabel dat Suriname een voorbeeldland is wat dat betreft. De racistische reacties kun je bij elk nieuwsbericht lezen.

  Een olifant is een dier dat net als mensen 80 jaar en soms ouder kan worden.
  Olifanten rouwen haast op dezelfde wijze als mensen om een dode.
  Olifanten zorgen heel goed voor kalveren. Ook de tantes helpen mee met de verzorging. Deze dieren leren met veel geduld de kalveren hoe te overleven.
  Maar maak een olifant niet boos, want dan zijn de rapen gaar.
  Dus alle omhoog gevallen Surinamers die hindustanen olifanten noemen pas maar op. De kruik gaat net zolang te water tot ze barst.

  Dus moksie metie en met jou alle anderen die menen dat ze hindustanen mogen noemen zoals ze willen, pas maar op!

  moksie metie hoe zou je het vinden om bronbere jampanesie genoemd te worden? Of dat ik zeg dat alle javaanse mannen bronbere jampanesie zijn?
  Liever een olifant dan een bronbere jampanesie.


  Maak melding

 9. @ Blaka Djoekra,

  Niet het accent verleggen.
  Dat deze dame met zelfmoord heeft bedreigd uit liefdesverdriet, wil nog niet zeggen dat ze dat daadwerkelijk ook zou doen.
  Het was dom van haar om die bedreiging via facebook te doen. Maar mensen kunnen heel raar reageren als ze liefdesverdriet hebben.
  Degenen die haar hebben gepest, geplaagd, getreiterd, mogen zich diep gaan schamen.

  Hoe verklaar je dan al die zelfmoorden die zijn gepleegd omdat men gepest werd?
  In Nederland zijn er een aantal gevallen bekend van scholieren die zelfmoord hebben gepleegd omdat ze de pesterijen niet meer aankonden.
  Zelfs volwassenen hebben in Nederland om getreiter zich van het leven beroofd.


  Maak melding

 10. Zelfmoord komt veelvuldig voor bij hindoestanen van Surinaamse afkomst. Het uithuwen op zeer jeugdige leeftijd (gelukkig komt dit verschijnsel niet zo vaak meer voor in de stad) Voor behoud van het eigen ras en cultuur zijn de (Aziaten) Hindoes, Moslims/Javaanse meisjes/vrouwen het dupe van een oeroude stomme mentaliteit. Eigen keuze is ten strengste verboden vooral in de districten kom je dit nog tegen.

  De meisjes van nu hebben een veel betere scholing dan de meisjes van toen. En weigert naar de pijpen van de ouders te dansen en vlucht het ouderlijke woning uit, met alle gevolgen van dien. Meisjes hebben andere seks gevoelens ten opzichte bij jongens.

  En dit weten de ouders ook en treft snel maatregels als het zo ver is. Het uithuwen en verstoting bij (Aziaten) deze mensen was zo normaal dat zelfs de overheid ging toen meewerken aan kinderhuwelijk.

  De Aziatische vrouwen hebben het zeer moeilijk de Javanen niet zo zeer meer, maar bij de Hindoes en de Moslim vrouwen treedt verbetering langzaam door de strenge geloofsovertuiging.

  Dan krijgt van die rare of vreemde momenten zoals zelfdoding/zelfmoord in verschillende vormen en soorten.
  Pesten is een zeer gevaarlijk spelletje dat zou kunnen lijden tot zelfmoord of gemoord/vermoord te worden.

  De gevolgen van pesten weten velen niet of zijn onbewust waarmee zij bezig zijn. Vergeet niet dat het pesten een Nederlandse uitvinding is, dat is overgewaaid naar Suriname. En vergeet ook niet dat de politie niks voor jou kan betekenen pas als er doden zijn gevallen. Dan komen ze huis aan huis vragen stellen.

  Een gewaarschuwd mens geldt voor twee!!!!!!!


  Maak melding

 11. Deze gasten plegen altijd zelfmoord, en dat weet iedereen.
  Misschien komt het door hun verkeerde kijk op de wereld.
  Gelukkig dat ze het niet live op fb heeft gedaan, en anderen een trauma bezorgen…


  Maak melding

 12. @ Blaka Djoekra,

  Deze vrouw was al getraumatiseerd en is alleen maar nog meer getraumatiseerd geraakt door de pesterijen op social media.

  Het is een feit dat er onder de hindustanen veel aan zelfdoding wordt gedaan en daar maak je gewoon misbruik van.
  Je veroordeelt wel de zelfdoding maar niet de pesterijen en dat vind ik zwak van je!


  Maak melding

 13. ik vindt het heel erg als je tijd heb om te pesten online dan ben je een waardeloze persoon een nietsnut ga werken of naar school of help het land op bouwen


  Maak melding

 14. @ Jiyani

  Heb je het nu pas door ????
  Moksie Metie en mini min is 1 en het en hetzelfde flut figuur ! Zo had Damco een paar van die nick namen.
  Jyani ; ik vind dat je ook een beetje stigmatiseert, leest je posting van 16;08 uur nog een eens over de Javanen en Indianen. Ik ben niet boos op jou maar je bent ook verkeerd
  bezig vind ik !!!!

  @ Hanuman

  Jouw reactie vind ik toppie !!!!
  Ik deel je mening bij deze, maar ik ga een stapje verder
  iemand die en vrouw tegen haar wil sexsueel gebruikt,
  moet standrechtelijk gelijk doodgeschoten worden !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 15. Dat sommigen Ć¼berhaupt overgaan tot het pesten van iemand die het al moeilijk heeft, begrijp ik sowieso niet. Het is onmenselijk om grappen te maken over de ellende van een ander. Wat win je uiteindelijk daarmee? Welk voordeel levert het je per saldo op? Ik begrijp zulke figuren zich happy kunnen voelen door een ander de grond in te boren. Ik vind het ongepast en niet kunnen. Deze vrouw zou juist emotioneel ondersteund moeten worden en niet tot object van spot worden gemaakt. Men moet zich diep schamen. Heb er gewoon geen woorden voor. Snap niet dat anderen zich lekker voelen als ze een ander persoon slecht behandelen. Maar ja, de goede man daarboven slaapt niet noch sluimert. En ja, karma en de universele wetten van het heelal en de natuur, zullen zich tegen de pestkoppen keren want dat roepen mensen die een ander pesten wel over zich heen.


  Maak melding

 16. Correctie: Ik begrijp niet dat zulke figuren zich happy kunnen voelen door een ander de grond in te boren. Ik vind het ongepast en niet kunnen.


  Maak melding

 17. @JZwartmans,, ‘ moet standrechtelijk gelijk doodgeschoten worden !!! ‘ Mennn Zwartman, yo wreed jeri. equivalent aan de gestapo mang.


  Maak melding

 18. Jyani!van massala krijg je hoge bloeddruk,dus doe rustig en hou je bek over indianen met je bekrompen hersens. Je springt als een garnaal zodra het effe niet hindoestaans gezind is.


  Maak melding

 19. Het beleid van FB rammelt aan alle kanten. De Desk in Suriname spoort niet. Dergelijke reacties die haar de dood injoegen laten ze ongemoeid en na afloop wassen ze hun onschuld door alles, achteraf te verwijderen.
  FB vaart wel bij dit soort troep want het genereert meer verkeer en dus meer advertentie inkomsten. Hoe smakeloos het ook is.
  .
  Zelf had ik ook een akkefietje met FB. Een bekende en beruchte troll zat mij voor alles en nog wat uit te maken.2 maal hem er beschaaft op gewezen dat ik er niet van gediend was. Bij de derde maal gezegd dat hij hulp moest zoeken. Wat doet die hufter. Die verwijderd zijn crab en rapporteert mij als lastig vallen. Ik krijg een blok van 30 dagen. FB kan, ook verwijderde reacties, altijd terug kijken maar de FB desk in Suriname is geĆÆnfiltreerd en gepolitiseerd net als veel van de media !!


  Maak melding

 20. VOOR HET EERST GA IK, NEEN WIL IK REAGEREN.
  Omdat jullie allemaal mongolen zijn op FB
  Ik noem het frustatie boek met alle rotzooi wat jullie schrijven, jullie die FB hebben HEBBEN echt geen moer te doen. Belachelijk allemaal, dat men zich zo laat gaan op social media, ik bedoel “who cares wat je eet” of wat je doet, voel je je geweldig als je iets posts van kijk waar ik zit of drink of met wie, stelletje achterlijke mensen op FB.
  Men moet t hier in Suriname blokkeren net als in China en andere landen.
  Gaan jullie toch werken met stront.


  Maak melding

 21. Degene die haar zo heeft overtuigd om over te gaan tot deze oerdomme debiele idiote dwaze daad moet een ndper zijn. Ook zijn veel ndper’s bereid zelfmoord te plegen voor ddb. Didibri en duivelse trawanten hebben voor heel veel leed gezorgd, sinds 1980 met hun duivelse revo en paarse duivelse indoctrinatie. Velen ndper’s zijn ook bezeten van de zelfmoord demon.


  Maak melding

 22. Het is de schuld van de Creolen, van de Javanen, van de Indianen en de schuld van de NDP. Hand in eigen boezem steken ho maar. Zelfs over de rug van een dooie moeten ze weer racistische sneren uitdelen. Zo laten ze weer hun ware aard zien, ze willen zelf geen eenheid.


  Maak melding

 23. Die gasten doen niet anders dan zelfmoord plegen dat is heel erg,maar dat is niet de schuld van blakkamang.
  Altijd weer afgeven.
  Sociaal med heeft al zoveel zelfmoord op hun geweten.
  Mensen moeten meer op elkaar letten en hulp zoeken voor het te laat is.
  Zo een verspilling van leven.
  En voor de goed orde APEN zijn er in zoveel soorten maten kleuren elk wat wils.


  Maak melding

 24. @ Redskin,

  Wat denken jullie van jezelf. Alsmaar schelden en tieren op de hindustanen en nu ik een keer doorschiet voel jij je op je pik getrapt.
  Hou je grote waffel!

  Wat ben je toch dom, van masala krijg je hoge bloeddruk, echt waar?
  Masala is een mengsel van diverse kruiden zoals kurkuma.
  Kurkuma is goed voor je hersenen. Deze kruid voorkomt ontstekingen in je hersenen. Ik raad je om meer masal te gaan eten, zodat je geen nonsens meer uitkraamt.

  Jyani!van massala krijg je hoge bloeddruk,dus doe rustig en hou je bek over indianen met je bekrompen hersens. Je springt als een garnaal zodra het effe niet hindoestaans gezind is.


  Maak melding

 25. @ J.Zwartmans,

  Hoezo ben ik ook aan het stigmatiseren?
  Ik betaal een keer met gelijke munt terug.
  In elk geval hoop ik dat mijn boodschap is overgekomen bij moksie metie en voortaan mensen niet met een dierennaam benoemt.

  Ik ben geen suffe hindustaanse die hindustanen maar laat uitschelden.


  Maak melding

 26. Redskin,

  Weet jij dat Indianen (mayas, Azteken, incas etc.) dezelfde roots hebben als mensen van zuid oost Aziƫ (waaronder India)?

  Dus chill, kalm, ontspan.
  De wereld is 1 familie..!

  Odi Bro


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.