Nieuw boek ‘Fayalobi’ van Natasha Mathurin

0
Nieuw boek 'Fayalobi' van Natasha Mathurin

Onlangs is het boek ‘Fayalobi’ van Natasha Mathurin verschenen. Dit young adult boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en gaat over de jonge, christelijke Lysnaira die onverwachts haar hart verliest aan een Nederlandse man met wie ze vrijwel niets gemeen heeft.

Ze voelt een vurige liefde, die ook wel ‘Fayalobi’ genoemd wordt. Maar voor wie voelt zij dit? Is het een vurige liefde voor God, zoals het een christen betaamd? Of geeft zij de voorkeur aan de liefde van haar leven die niet in een god gelooft? Tijdens dit dilema zet Lysnaira haar eigen geloof, het christendom, eens goed onder een vergrootglas.

Natasha Mathurin is geboren in 1984 te Paramaribo Suriname. Zij heeft vanaf haar tiende een liefde ontwikkeld voor het schrijven van sprookjes. Kort hierna richtte zij zich op het schrijven en voordragen van gedichten. Tijdens haar opleiding tot docent Nederlands raakte zij geïnspireerd om aan het schrijven van een roman te beginnen. Natasha is al vanaf 2008 docent Nederlands. Zij is haar carrière vervolgens in het Caribisch Nederlands gebied gaan voortzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.