woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenEconomieTelesur Mobiel Nederland viert jaardag met 'prijzenfestijn'

Telesur Mobiel Nederland viert jaardag met ‘prijzenfestijn’

-

Does Travel - naar Suriname

Telesur Mobiel Nederland bestaat 10 jaar en als dank voor het gebruik van haar zogenoemde ’tweelandensim’ komt het bedrijf met een prijzenfestijn voor klanten. Een van de traktaties is de actie ‘Gratis met Telesur naar Suriname’. Dat meldt het bedrijf in haar nieuwsbrief.

“Telesur Mobiel Nederland is 10 jaar! En dat vieren wij met u! Zonder u zou deze mijlpaal onmogelijk zijn geweest, daarom trakteren wij u vanaf vandaag op een prijzenfestijn! Dankuwel voor het gebruiken van de tweelandensim” aldus Telesur.

De tweelandensim werd op 25 november 2008 in Nederland geïntroduceerd. Het is een simkaart met een Nederlands en een Surinaams nummer waarmee tegen voordelige, lokale tarieven vanuit Nederland naar Telesur nummers in Suriname gebeld kan worden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Waardeer je Telesur simkaart steeds met 5 euro en niet meer anders ben je het kwijt als je het niet in een bepaalde tijd gebruikt.
  11 december 17 euro beltegoed 14 februari 0 euro bel te goed. Ineens verdwenen omdat beltegoed te lang staat.
  Had 30 euro opgewaardeerd.
  Nooit meer dus alleen 5 euro opwaarderen


  Maak melding
 2. De gemeenschap wordt zowel in Nederland als in Suriname verschrikkelijk uitgebuit. Er zijn een aantal zelfbedieningsbedrijven in Nederland dat gewoon rotzooi verkopen. Koop je een pakje aardappels, komt thuis doet het pakje open kan je sowieso 3/4 in de ton dumpen. Puur oplichterij en zo heb je ook van een heleboel andere
  artikelen

  Batyaw kopen is gewoon gokken want je weet echt niet wat voor vis soort hebben ze gebruikt. Staat ook niet op de verpakking vermeld. Dat ding lijkt meer op sarki!.
  Met fruit en avocado is het ook droevig gesteld gewoon niet kopen. Waardeloze spullen en gewoon geld vergooien!.


  Maak melding
 3. De gemeenschap wordt zowel in Nederland als in Suriname verschrikkelijk uitgebuit. Ik beschuldig niemand maar ik had een van deze gekocht en dat K ding heeft nooit gewerkt.

  Er zijn een aantal zelfbedieningsbedrijven in Nederland dat gewoon rotzooit verkopen. Koop je een pakje aardappels, doet het pakje open kan je sowieso 3/4 in de ton dumpen. Puur oplichterij en zo heb je ook van een heleboel andere artikelen

  Batyaw/bakkeljauw kopen is gewoon gokken ( bakkeljauw wordt door verschillende vissoorten gemaakt) want je weet echt niet wat voor vissoort hebben ze gebruikt om Batyaw te maken. Staat ook niet op de verpakking vermeld. Dat ding lijkt meer op Sarki!.

  Met fruit (peren) en avocado is puur rotzooi wat men koopt gewoon niet kopen. Waardeloze spullen gewoon geld vergooien!.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES