Politie Suriname krijgt E-bikes van China

22
Politie Suriname krijgt E-bikes van China

De Volksrepubliek China heeft op dinsdag 13 maart 2018 vier elektrische bromfietsen, oftewel E-bikes, geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS). De Chinese Ambassadeur Zhang Jinxiong(l) schonk de E-bikes aan de wnd. korpschef van het Korps Politie Suriname, Commissaris van politie Antonio Chin. De korpschef gaf aan dat de E-bikes voor surveillance zullen worden ingezet.

De ambassadeur merkte op dat China zich ook in het jaar 2018 zal blijven inzetten voor het verstevigen van de samenwerking tussen het KPS en China. Hij hoopt dat de E-bikes als instrument zullen bijdragen aan de criminaliteitsbestrijding.(FOTO: Korps Politie Suriname)

Bekijk ook:


22 REACTIES

 1. Zelfde Bouterse die aan het volk had gevraagd rustig aan te doen met electriciteit. Surinaamse politie agenten die kampen met overgewicht en niet slagen voor de fittest. Yep dus maar een e-bike.

  Te ridicuul voor woorden.


  Maak melding

 2. Dat is een goed gebaar. Alleen moeten ze beter letten op de vertaling. E-bikes zijn elektrische FIETSEN(!), maar de foto zijn het BROMFIETSEN. Het maakt dus een verschil. Slechte verslag. In het vervolg beter opletten.

  En La Sombra Del Arbol

  Hojot


  Maak melding

 3. Handjes ophouden voor alles en nog at. Ja ja Bouterse heeft Suriname niveaus hoger gebracht. Het wordt tijd dat die zwarten hun haatgevoelens en wrok jegens Hindoestanen opzij zetten n gewoon een Hindoestaan als president kiezen. Want met die corrupte Afrikaanse bende zal het nooit wat worden. Wees verstandig en kies een Hindoestaan als president.


  Maak melding

 4. Daar gaat ie weer. Het is een traditie geworden om te ontwikkelen tot een ondeugdelijke slaven gewoonte in Su . Schaamteloos laat Su haar kinderen in het huis van opa doellie wonen , huis van bewaring en alleenstaande moeders zonder eten voor een gele gulle gever in ruil voor su. sarie torie


  Maak melding

 5. Ha ha ha, e-bikes uit China? Met de kwaliteit van die dingen in combinatie met de wegen in Suriname zijn ze binnen 6 maanden kapot, let op mijn woorden.


  Maak melding

 6. Begi begi begi snesie. Ook te Abrabrokie is dit schering en inslag onder het gros der ndper’s s aldaar. Omoe, gi mi wang extra brede, wang soft, wang eeh. Omoe taka ha sa no aksi joe soso lobo bouta, na eng wang meki oenoe trong bedelaar. Ndp na wang sakka sakka sneki.


  Maak melding

 7. laat die blanken suriname wil kolonieseren. dat gaat het goed . kijk naar zuidafrika. australie, nieuw zeeland. lang geleden was de surinaamse gulden veel meer waard dan de nederlandse gulden..


  Maak melding

 8. Hahahahahah, ai boi, het wordt straks echt lachen met die agenten. E-bike hebben een beperkte actieradius, stel dat de agenten boeven achterna zitten en de actieradius van de boeven langer is dan die van de agenten ( accu leeg ) daar sta je dan met je E-bike zonder stroom. Dit wordt een langa beri tori jeri , want nu moeten ze investeren in laadpalen . Suri, is een uitgestrekt gebied, ik zie het niet zo gauw gebeuren dat ze vanaf de stad naar Saramacca racen.

  Het is maar een technische opmerking jeri….


  Maak melding

 9. het land suri. geeft gratis goud, hout, vis weg en moet het hebben van bedel werk .

  alles wat gratis komt is welkom, de vrouw van de lijder mag het ook gratis delen om enig bekendheid te krijgen ook nog 10000 sr d in de maand voor het uitdelen..


  Maak melding

 10. Kostprijs $175.00 per stuk x4.En daar kom je voor in de media
  Umu je moet je schamen.Omdat je denkt dat we hier pienaren
  kan je ons met een kruimel in de wolken zetten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.