‘Color Vibez Spot’ zondag 8 april in Theater Vaillant

0
'Color Vibez Spot' zondag 8 april in Theater Vaillant

Den Haag, de stad die de grootste nationale en internationale artiesten heeft voortgebracht, regeert weer. Zondag 8 april vanaf 17.00 uur zijn er super artiesten on stage die hun ‘vibez’ on the ‘spot’ in Theater Vaillant Hobbemastraat 120 te Den Haag zullen presenteren.

Diverse krachtige ‘vibez’ van Johnny Onknown, Divelorie, Lady Yokechia Baumgard, Team Blue, God full Effect, Oompie en Passion UrbanKawina met hun 17 mans sterke formatie. voor deze editie geldt een promotie entree van slechts 5 euro! Schrik er niet van en wees er zeker op tijd bij!

Info:
'Color Vibez Spot' zondag 8 april in Theater Vaillant

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.