maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameOok bestuursraad Surinam Airways maakt plaats

Ook bestuursraad Surinam Airways maakt plaats

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 11 mrt – Ook de bestuursraad bij de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, wordt vervangen. De vervanging volgt in het kielzog van het vertrek van SLM-directeur Robbi Lachmising. Volgens de Ware Tijd is ook de positie wankel van minister Jerry Miranda van Openbare Werken Transport & Communicatie. Van half werk is bespaald geen sprake. Ook het uitlekken van een rapport over wantoestanden bij het luchtvaartbedrijf, wordt niet blauwblauw gelaten.

De politie is ingeschakeld. Reeds zijn enkele topambtenaren en functionarissen van SLM verhoord door het onderzoeksteam. Het vertrek van Lachmising die graag had willen blijven tot 2020, is het directe gevolg van het rapport. Het in het rapport genoemde bedrijf dat de afhandeling van vluchten verzorgde, is bedankt. Dit gebeurde na de publicatie en kritiek in het parlement. Het uitlekken heeft dus vergaande gevolgen gehad.

De voorzitter van de bestuursraad, Ranu Mathura, wordt vervangen door Jerry Rosheuvel. Sergio Akiemboto (NDP) mocht aanblijven, maar heeft uit zichzelf bedankt. Volgens de krant is Akiemboto niet content met de manier waarop Lachmising is bejegend. Ook over de aanwijzing van bepaalde nieuwe raadsleden heeft de directeur van mijnbouwbedrijf Grassalco zijn bedenkingen. In de raad komt ook ex-onderminister Mahinder Gopi (NDP).

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. Die sakasaka opa desi bouta moet vervangen worden dan zou men tevreden zijn, heel su ook!
  Als bouta het land niet kan besturen moet hy zo snel mogelijk bedanken ipv het land verder naar de afgrond te brengen!


  Maak melding
 2. Je mag tien keren je president uitschelden. Jullie, het volk van Suriname vergeten hun geschiedenis en daarop pakt Desi Bouter jullie. Hij is geen sakasaka, zij die voor hem hebben gestemd zijn de sakasaka.
  En waarom, omdat jullie de jaren 80 t/m 1991 zijn vergeten.


  Maak melding
 3. De oerdomme debiele dwaze idiote paars verarmde ndp zombies kunnen geen vliegtickets meer betalen, alles is duurder geworden, dankzij hun afgod ddb, sa e meki heri natie ka. Alles draait om deze duivelse mens aan de macht te houden. Zijn duivelse trawanten zijn net als hij, gewetenloze beesten, die alle verarmde na dong partij sma verdienen. Wo ka dong dong ndper’ s na soso paarse straat dagoebal wo go njang, leki Dagoebalsing.


  Maak melding
 4. Bouterse kan het komende verkiezingen vergeten dat hy weer die 26 zetels gaat behalen als hy zo door gaat!
  Het volk is vrij ernstig ontevreden over prestatie van deze moordenaar!
  Overal hoor j dat men bouta uitscheld en men wacht gewoon op 2020 om hem een les te leren!
  Met of zonder fraude, bouta loek bung!


  Maak melding
 5. Pa Wintie , je hebt gelijk.
  Wat komisch is , is dat de bus- en boothouders DDB in het zadel hebben geholpen door met paarse vlaggen rond te rijden en te varen. Nu schijten ze een buffel. Eigen schuld , dikke bult.
  De zetel van Coronie is binnen door die 200 gigantische voedselpakketten van mevrouw Bouterse.
  Dus NPS VHP als jullie de NDP een loer willen draaien moeten jullie volgend jaar ( dag van de vrouwen) met nog grotere pakketten komen. Coroniaans vrouwen: ik ben blij dat jullie eindelijk lekker verwend worden. Geniet ervan.


  Maak melding
 6. De ene onkundige wordt vervangen door de andere onkundige.
  Is er in heel Suriname echt niemand die zonder eigen belangen werkt? Wat een slecht opgevoede volk.


  Maak melding
 7. Was Bouterse maar zo voortvarend met het onderzoeken naar de carifesta kosten en de naschoolse opvang en de diefstallen bij OW en ook bij DBB en alle andere stinkend ruiken zaken o.a. de cassave fabriek en de asfalt fabriek en de aankoop van het gebouw in Frankrijk en nog veeeeelllll meer zaken


  Maak melding
 8. SLM-top is blijkbaar een paarse mesthoop. Iedereen heeft daar jarenlang in een luilekkerland gewerkt. En de criminele en corrupte president DDB staat erbij en kijkt ernaar (anderhalf jaar). . Wat een ranzige teringzooi is dat land.


  Maak melding
 9. “Wie het verleden vergeet, is gedoemd het te herhalen”
  George Sayantana.

  Gelukkig wordt duidelijk dat de poel met idioten die zonder kennis het beleid van Bouterse uitvoeren steeds kleiner wordt. Nu stapt kroonprins Akiemboto ook op omdat meneer zich beledigt voelt.

  Bluffer de Miranda wordt nu ook steeds gepakt op liegen en bedriegen van de DNA.
  Zelfs NDP DNA leden worden kritisch en vervellend.
  Denk aan Misiekaba die eist dat de minister van Justitie de aantijgingen van Mathoera weerlegt.

  Ondertussen wordt er meer moeite gestoken in potentiële klokkenluiders bang te maken door nu wel justitie op onderzoek te sturen. De klokkenluiders waren nodig en verdienen een medaille.

  Het volk zal dit niet kunnen vergeten. De regering en groep betrouwbare loyalisten wordt met de dag kleiner


  Maak melding
 10. Een Russische regel is hierop toepasbaar. .. Als je de vijand niet kan verslaan dan vermoord je hem… wel nu wie heeft er baat bij ?…


  Maak melding
 11. Meeste minister en directeur die ontslagen worden zijn garandeert een riant inkomen tot zijn dood.daar moet wat gedaan worden..ik ken paar mensen die thuis zitten met hoge slaris en lachen gewoon uit,ze hebben een fortuin binnen gehaald en nu tot ze dood wordt nog beloond…sari tori


  Maak melding
 12. Ik zou eerst kijken wat het profiel van een nieuwe directeur moet zijn, alvorens personen te parachuteren. Ik twijfel aan de capaciteiten van al die namen die nu in de media worden genoemd. Het gaat er niet alleen om op de winkel te passen, maar de SLM ook bestendig te maken voor de toekomst. Misschien moet iemand uit het buitenland (een niet Surinamer)worden gehaald. Maar zullen ze natuurlijk niet willen. Men wil bij voorkeur een meeloper die kan worden bespeeld.


  Maak melding
 13. Bringibaka

  Jou bijdrage aan de Surinaamse toestanden is weer opmerkelijk, kunt u uit leggen wat de relevantie is van dit gebeuren in suriname


  Maak melding
 14. Letterlijk alles waaraan de ndp olv van de didibri aan gaat zitten, beginnen of bemoeien is paars verdoemd te verworden, een mislukking of gaat aan corruptie ten onder. Wat een verschil tussen Vene ( een mens met geweten voor het volk, een wiskundige ) en Bouta ( een mens zonder geweten, een misdadiger ). Oma taki, alleen oerdomme mensen kunnen zo debiel, dwaas, idioot stemmen op misdadigers. Opa taki en het trieste is nog dat de twee grootste awariedomries Stefanus Mejye, Misjiesosokaolo Dubai en paars bobo misdienaar, big for nothing Dodgsje hen geloven, eren en paarse valse religieuze leraars zijn verworden van de Ndp beibel indoctrinatie. Ndpsma na moro dong volk tapoe heri grontapoe foe tang brebi en lobi didibri Bouta. Wo ka, nog meer misdaad in al zijn vormen en armoede is wat het dom paars ndp volk te wachten staat. Na soso straat hondenballen gaan ze eten als Dagoebalsing, de paarse ddb hondenneuker.


  Maak melding
 15. @Pieter
  Ik ben het helemaal eens met jouw visie. Kennis overdracht,inzicht en kundigheid, integere mensen zijn daad werkelijk nodig om de SLM tot een schitterend bedrijf te maken. Geen vriendjes politiek. Het gaat economisch niet goed met Suriname. Er wordt gepraat over hoeveel USD iets heeft gekost, maar de kwaliteit laat veel te wensen over. Er ene is nog niet behoorlijk afgerond en het volgende wordt al gepresenteerd. Ondoordacht,verkeerde planningen en investeringen. Jammer.


  Maak melding
 16. Heb tussen neus en lippen door vernomen dat Danny van Ommeren is getipt als de nieuwe directeur van de SLM.

  Als men de ‘klassieke fout’ die steeds weer gemaakt wordt wil voorkomen, dan moet men dit zeker niet laten gebeuren.

  Danny is sinds jaar en dag bij de SLM en heeft idd z’n elevatie gemaakt binnen deze organisatie, maar ik zie geen CEO in deze jongeman.

  De SLM heeft een moderne (people’s)manager nodig van buiten de organisatie met de juiste insteek, competenties en eigenschappen. De nieuwe CEO van de SLM moet een leider, strateeg, prestatie en transitie gericht zijn om dit bedrijf te bestieren.

  Mensen die bijna 30 jaar in een zeer concurrerende internationale bedrijfstak zitten, zouden niet de leiding mogen hebben van zo’n organisatie.
  Zo iemand is vaak afgestompt, vastgeroest in z’n denken en verder zit deze persoon gevangen in een dwangbuis omdat hij/zij rekening moet houden met belangen van (oudere) collega’s.

  Om het schurken binnen deze organisatie te voorkomen is het beste, desnoods een buitenlander tegen bepaalde condities, iemand van buiten de organisatie in te zetten als CEO.


  Maak melding
 17. Bringibaka
  Aan de Noordzee pakken ze zulke zaken direct aan ,in sur duurt dat 1.5 tot 2 jaar zakken vullen en corruptie ,over hersencellen gesproken ,daar hebt jij last van ,ze zijn er namelijk niet


  Maak melding
 18. Breaking *****

  SLM nieuwe directeur hoogstwaarschijnlijk Danny van Ommeren.

  Z’n vrouw Chiquita Aalstein beste vriendin van mvr Bouterse, nicht en zuster van de in ongenade wegens drugshandel en nu rechterhand handen van DDB, Jannash en Aalstein. Van Ommeren was eerder bij SLM ontslagen ivm met drugs gerelateerde handelingen op zanderij waar hij gestationeerd was. Hij heeft verder gn school opleiding, vermoedelijk alleen de mulo.

  Danny aasde al heel lang op deze positie bij SLM. Hij was ook al in de clinch geraakt met Henshuys over cargo naar Suriname (Henshuys roomde SLM af via LMC).

  Danny heeft 3 jr in het Crown Plaza hotel in Nederland moeten “verbijven”, omdat Nedeeland zijn werkvergunning weigerde ivm z’n verleden en connectie met DDB. Hij kwam in die 3 jrn telkens mt een touristenvisum naar Nederland.

  VRAAG: Wie wordt nu namens NDP de nieuwe vestiging manager te Amsterdam ? WE BENNE BENIEUWD 🤣🤣


  Maak melding
 19. De nieuwe CEO van de SLM zou een goed opgeleide, integere en internationaal georiënteerde manager moeten zijn die kapt met alle oude gebruiken en gewoontes van dit bedrijf.

  Het zou iemand moeten zijn met tenminste een afgeronde universitaire dan wel MBA opleiding, met als specialisatie Airline management.

  In deze moderne tijd is er geen ruimte in de top van bedrijven voor mensen met enkel ’tig’ dienstjaren !
  Mensen die nooit in de college banken hebben gezeten horen niet thuis in de top van o.a. dit bedrijf.

  Voorts dient het Min van OW & Transport ook een Transport Econoom in huis te hebben, die de directeuren van de diverse transport modaliteiten in Su (weg, water en luchtvaart) kan adviseren en coachen.

  De tijd van ‘houtje touwtje’ directeuren is voorbij en moet nu de transitie worden gemaakt naar een moderne bedrijfsvoering.

  Ook moet de rol, taak c.q. functie van de RvC heel goed onder de loupe worden genomen, want vaak is het een clubje van oude jongens krentenbrood !
  Het is zo erg dat soms de RvC vaak directeuren in bescherming nemen ipv dat ze zo’n directeur het vuur aan de schenen legt.

  De SLM zal moeten transformeren naar SLM 2.0 !


  Maak melding
 20. Het doel moet zijn dat het vertrouwen in de SLM, JAP en de luchtvaart in Suriname hersteld wordt.
  Maar wat gebeurt is dat de situatie gewoon misbruikt wordt om andere incompetente maties te accommoderen met een dik betaalde baan zonder dat het veiliger wordt.

  @Milton
  Je tracht met onwaarheden en speculaties wangedrag goed te praten. De man heeft helemaal geen betrouwbare CV.
  Erger nog Op LinkedIn grossiert hij in profielen die elkaar tegenspreken. Geen enkele werknemer in een professionele organisatie neemt zo iemand aan.


  Maak melding
 21. @ Klaas de Groot, over wie heb je het nou ! Ik kan je niet zo goed volgen vrind !

  In mijn posting van vandaag om 13:44 uur heb ik juist willen aangeven dat Danny van Ommeren, niet en absoluut geen CEO van de SLM moet en mag worden !

  Deze jongeman ken ik, hij heeft een vlotte babbel maar een echte manager of CEO ready for the world is hij niet !


  Maak melding
 22. @ Facelook. Daarom heb ik er geen probleem mee dat er een buitenlander tot CEO van de SLM wordt benoemd.

  Het moet gewoon kunnen want de locals in Su kunnen het niet ! Ze hebben wel een grote mond en denken dat ze deskundig zijn, maar ze kunnen het gewoon niet !

  Ze kunnen enkel pappen en nat houden, maar het bedrijf liften naar een volgende level kunnen ze niet. En dit zien wij al jaren gebeuren, ook bv met de SMS !


  Maak melding
 23. A-san san Bouterse met Suriname doet is verschrikkelijk personen worden als beesten behandelt en bedrijven gaan over de kop. De schuldige zijn de waardeloze oppositie zowel de coalitie (tevens de voorzitter) zijn twee potnat bij mekaar.

  Dan praat ik niet over de persoon van Wilgo Valies, Guno Castelen, Carel Breeveld, Gregory Rusland en Chan Santokhi. Zijn geen domme mensen zoals ondergetekende maar goed ontwikkelde personen. En toch kunnen zij de weg nog niet vinden om Bouterse en consorten een kopje kleiner te maken.

  Het zou beter zijn als deze mensen solliciteert bij bakkerij Fernandes als koekenbakkers. In feite is Santokhi van huis uit opsporingsambtenaar maar weet zeer weinig over opsporingstechnieken. Velen hebben het nog steeds niet door dat Bouterse zichzelf allang heeft verraden over de decembermoorden.

  Die hele strafproces over de decembermoorden met de aanklager plus de rest zijn een stelletje poppenkast poppetjes.

  A-no tranga etyari kaw go na pen, Maar doodsgewoon een stukje kennis/hersens gebruiken. Deze mensen hebben nog niet door dat Bouterse een bangerik is. Na wan man de long gi slag of doet aan omkoperij met s’lands middelen/belastingcenten.

  Overal maakt deze man zich schuldig aan strafbare feiten of ongeoorloofde handelingen.

  Personen dat opgebracht dient te worden om verhoort te worden zijn: Robbi Lachmising, Santoucha Raghoe, John Vrede, Ingrid Figueira, Peggy Bouterse Bilkerdijk plus echtgenoot, Gerard Brunings sr, Gerard Brunings jr. vader en zoon, Gregory Rusland, last but not least Desiré Delano Bouterse de leider hemzelf.
  If ai-bos dan mik a-bos, boeven en schurken allemaal.


  Maak melding
 24. Breaking *****

  SLM nieuwe directeur hoogstwaarschijnlijk Danny van Ommeren.

  Z’n vrouw Chiquita Aalstein beste vriendin van mvr Bouterse, nicht en zuster van de in ongenade wegens drugshandel en nu rechterhand handen van DDB, Jannash en Aalstein. Van Ommeren was eerder bij SLM ontslagen ivm met drugs gerelateerde handelingen op zanderij waar hij gestationeerd was. Hij heeft verder gn school opleiding, vermoedelijk alleen de mulo.

  Danny aasde al heel lang op deze positie bij SLM. Hij was ook al in de clinch geraakt met Henshuys over cargo naar Suriname (Henshuys roomde SLM af via LMC).

  Danny heeft 3 jr in het Crown Plaza hotel in Nederland moeten “verbijven”, omdat Nedeeland zijn werkvergunning weigerde ivm z’n verleden en connectie met DDB. Hij kwam in die 3 jrn telkens mt een touristenvisum naar Nederland.

  VRAAG: Wie wordt nu namens NDP de nieuwe vestiging manager te Amsterdam ? WE BENNE BENIEUWD 🤣🤣

  zondag 11 maart 2018 om 15:31 uur.
  Danny zit nu in een criminele netwerk. Soerel is familie van van vrouw. Vrouw woont in Almere en is nog steeds in dienst van de EBS en haar salaris wordt elke maand gestort. Danny is zelf een grote crimineel, hij denkt dat mensen zijn achtergronden niet kennen. Nu zullen zijn vrienden allemaal gratis tickets krijgen.


  Maak melding
 25. Breaking *****

  SLM nieuwe directeur hoogstwaarschijnlijk Danny van Ommeren.

  Z’n vrouw Chiquita Aalstein beste vriendin van mvr Bouterse, nicht en zuster van de in ongenade wegens drugshandel en nu rechterhand handen van DDB, Jannash en Aalstein. Van Ommeren was eerder bij SLM ontslagen ivm met drugs gerelateerde handelingen op zanderij waar hij gestationeerd was. Hij heeft verder gn school opleiding, vermoedelijk alleen de mulo.

  Danny aasde al heel lang op deze positie bij SLM. Hij was ook al in de clinch geraakt met Henshuys over cargo naar Suriname (Henshuys roomde SLM af via LMC).

  Danny heeft 3 jr in het Crown Plaza hotel in Nederland moeten “verbijven”, omdat Nedeeland zijn werkvergunning weigerde ivm z’n verleden en connectie met DDB. Hij kwam in die 3 jrn telkens mt een touristenvisum naar Nederland.

  VRAAG: Wie wordt nu namens NDP de nieuwe vestiging manager te Amsterdam ? WE BENNE BENIEUWD 🤣🤣

  zondag 11 maart 2018 om 15:31 uur.


  Maak melding
 26. SLM moet inderdaad gaan voor ZAKELIJKHEID en KUNDE van Leidinggevenden !!!

  Politieke neppers, laat het bedrijf met rust, er moeten VEILIGHEID-GARANTIES komen !

  De politieke Paarse elite moet ophouden met politieke spelletjes waarbij mensenlevens in het geding dreigen te komen !

  STOP DE CORRUPTIE BIJ DE SLM !


  Maak melding
 27. Als ik de berichten over Bouterse leest op het Internet vooral de ene bekendste van allemaal, dat de vijftien opgebrachte verdachten bij een vluchtpoging zijn neergeschoten!!!
  Velen zijn in de smoelwerk van BOUTERSE gelopen en dit tot punt van orde hebben gemaakt. Gewoon schandalig van onze ondoordachte deskundige mensen.

  Dat de deskundigen een punt van hebben gemaakt is in het voordeel van de misleider Bouterse. Dat Derby is gespaard gebleven omdat hij als Mol heeft gediend. Is de grootste onzin. Waarom heeft men hem dan opgebracht als men vooraf wist dat hij niet vermoord zou worden?

  Derby is in leven gebleven door tussenkomst van anderen en dat deze een belofte hebben gedaan aan de moordenaars, dat de wilde stakingen aangesloten bij de vakcentrale C47 onmiddellijk dient gestaakt/gestopt te worden. Onder andere de bond bij de Surinam Airways dit heeft het leven van Derby gered en niks anders. Anderen zijn zelf naar het buitenland gevlucht en nooit meer terug gekeerd.

  Dus beide heren hebben flink gelogen met hun geweldige verhalen zowel Bouterse als Fred Derby. Dit is gewoon om ons af te lijden van de echte realiteit. De dood van Roy Horb door ophanging is weer zo een bizar geval. Tot de dag van vandaag weet velen niet of het verhaal over dood van Roy Horb op waarheid berust.

  Wat is de doodsoorzaak geweest en wat zegt de deskundigen hierover? De bevestiging weet alleen Bouterse met zijn kameraden. Personen zijn ook opgeleid om te moorden zonder dat dit door deskundigen zouden kunnen ontdekt worden. En hiervan heeft men zeker gebruikt van gemaakt.

  In feite moet de dood een oorzaak hebben maar in een dun bevolkte gemeenschap is dit onbelangrijk en geheim om verder escalatie te voorkomen. Dus zonder de nodige bewijzen kan men moeilijk overgaan tot opsluiten van de verdachte moordenaars. Gewoon vrijgelaten wegens gebrek aan bewijzen.

  In welk land ter wereld wordt een verdachte van moord vrij en blij gelaten om nog van het leven te genieten? Laten wij onszelf niet voor de gek houden zelfs de nabestaanden niet met een dode mus bezig houden. Voor het eerst op rij is het voortgekomen dat zoveel militairen (coupplegers) het leven vroegtijdig hebben gelaten. Geen van deze hebben tot dus ver de leeftijd van nog geen 80 jaar bereikt.

  Het verschil tussen de twee vakbondsleider Cyriel Daal en Fred Derby is dat de ene wordt geëerd en de ander als satan wordt gezien. Dit is gewoon onkan binnen een fatsoenlijk gemeenschap.

  Wat was de bijdrage van de voorzitter bij de bond van de SLM nu wijlen Fred Derby en de toenmalige directeur nu wijlen Motilall (Atta) Mungra? over het verongelukte vliegtuig op zanderij door de schuld van de captain piloot? En wie was de persoon geweest dat met nu wijlen Mr J. Lachmon is gaan overleggen?

  Vroeg of laat zal de Fred Derbystraat gaan (volksmond) heten de onheil straat. Dat Robbi Lachmising zijn hersens niet heeft gebruikt en het hoofdgebouw van de SLM naar Mungra is genoemd. Is een zeer onfatsoenlijke daad ten opzichte van de vele ongeregeldheden van deze meneer Atta.

  and What about de chef Technische dienst bij SLM die zijn leven liet bij het terug rijden naar de stad op een goeie vrijdag, alleen maar om de SLM in lucht te houden.


  Maak melding
 28. Danny van Ommeren is zo druk bezig dat hij zijn zoon geen behoorlijke opvoeding kan geven. Zoon lief heeft een porno netwerk. Vrouw gaat al jaren vreemd, want Danny is 1 x 24 uur met zijn criminele activiteiten bezig. Hij heeft een dubbele agenda, want hij doet het vuile werk voor Desi in Nederland. Danny heeft Bouterse nooit verraden en heeft zijn straf uitgezeten.
  Ewald heeft veel blunders gemaakt, maar heeft zich nooit met drugspraktijken bezig gehouden.

  Wat voor know how heeft Danny van Ommeren?
  Danny van Ommeren heeft zich verder ontwikkeld in Amsterdam. Diploma`s gekocht, want zelf een mulo diploma had hij niet. Als kleine jongen was hij al een kruimeldief.
  Dankzij Bouta trekt hij nu een driedelige pak aan. Bouta heeft van Danny een bekende Surinamer gemaakt.
  SLM zal nu op namen van passagiers bagage met drugs inchecken met Danny als directeur en baby face Malcolm Bilderdijk.
  SLM nieuwe directeur hoogstwaarschijnlijk Danny van Ommeren.

  Z’n vrouw Chiquita Aalstein beste vriendin van mvr Bouterse, nicht en zuster van de in ongenade wegens drugshandel en nu rechterhand handen van DDB, Jannash en Aalstein. Van Ommeren was eerder bij SLM ontslagen ivm met drugs gerelateerde handelingen op zanderij waar hij gestationeerd was. Hij heeft verder gn school opleiding, vermoedelijk alleen de mulo.

  Danny aasde al heel lang op deze positie bij SLM. Hij was ook al in de clinch geraakt met Henshuys over cargo naar Suriname (Henshuys roomde SLM af via LMC).

  Danny heeft 3 jr in het Crown Plaza hotel in Nederland moeten “verbijven”, omdat Nedeeland zijn werkvergunning weigerde ivm z’n verleden en connectie met DDB. Hij kwam in die 3 jrn telkens mt een touristenvisum naar Nederland.

  VRAAG: Wie wordt nu namens NDP de nieuwe vestiging manager te Amsterdam ? WE BENNE BENIEUWD 🤣🤣

  Weer een criminele vriend van Danny en Bouta die al ingewerkt is door Danny in Nederland.

  Danny was de reizende directeur. Als hij niet in Suriname zat, ging hij elk weekend naar voetbalwedstrijden van Barco: Madrid enz. Ik hoop dat Danny spoedig geliquideerd wordt.


  Maak melding
 29. Het is ook nooit goed zoveel deskundigen en toch loopt het niet 1987 meer dan 2/3 meerderheid daarna telefoon coup daarna weer de meerderheid en toch weer oppositie. Wijdenbosch naar huis gestuurd Volk voor de gek gehouden mbt zaken kabinet 15jaar aan de macht geen strafproces geen wetten die hadden moeten voorkomen dat vedachten zich verkiesbaar kunnen stellen geen regels die overlopen moesten straffen middels terug roepen Geen anti corruptie wet Neen want ze deden het goedze waren oppermachtig Sasur was het begin van volledige overname het ging zo goed dat geopperd werd burgers te bewapenen om zichzelf te beschermen overwogen werd de doodstraf te herinvoeren. En nu Weer in de oppositie banken en maar huilen en maar klagen en maar schelden en maar obstructie plegen en ondertussen mensen bij bevriende partijen wegkapen ik weet zeker dat het nooit goed komt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES