First Lady maakt 200 vrouwen blij met voedselpakket

57
First Lady maakt 200 vrouwen blij met voedselpakket

De vrouw van de president van Suriname, First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, heeft afgelopen week 200 vrouwen in Coronie blij gemaakt met een voedselpakket. Dit in verband met de Internationale Dag van de Vrouw op 8 maart jl.

De presidentsvrouw deed daarbij een dringend beroep op alle Surinaamse vrouwen om elkaar waar nodig, te ondersteunen en niet in de steek te laten.

Remie Tarnadi, districtscommissaris van Coronie, stelt het op prijs dat de First Lady de vrouwen in zijn district, dit jaar in de bloemetjes heeft gezet.


57 REACTIES

 1. Ja zeker. Behalve als de NPS of VHP grotere pakketten verstrekt. Met 200 stemmen heb je zeker een zetel. Dit komt door het kromme kiesstelsel van Suriname waartegen wij sinds de jaren 60 hebben geprotesteerd.
  Dus NPS, VHP, en PL: grotere pakketten verstrekken.


  Maak melding

 2. Dit heet mensen dom houden. Mensen hebben geen pakketten nodig maar banen en een fatsoenlijk inkomen. Alles valt en staat met goed overheidsbestuur. En daar ontbreekt het nu aan. Als of 1 pakket de problemen oplost. Aaai baja opkrassen met deze ndp secreet.


  Maak melding

 3. Package Deal:

  Geef de domme Surinamers gratis voedselpakketten van 100 SRD

  En zij geven jou 5 jaar lang volmacht voor gratis

  50.000 SRD per maand plus andere bonussen

  Grijp nu je kans en pak die gratis tas met voedsel voor een weekje.


  Maak melding

 4. De duurste schaamte lippen van Suriname die het woord verkondigen “stem tap mi masra ing partij en kies wan gratis voedselpakket djie 1 wikie”


  Maak melding

 5. Popo, je hebt gelijk. Volgens mij lijken deze pakketten -met Surinaams embleem -op die pakketten , die je kan kopen in het kader van de pakkettenactie en waarmede flink gerotzooid wordt. Dus staatsgelden worden gebruikt om jouw man populair te maken. Ja, hé, met andermans leer is het goed riemen snijden.


  Maak melding

 6. Geef ze brood en spelen. Het principe van de Romeinse dictators werkt nog steeds. Natuurlijk is het fijn als je niets heb om een pakket met levensmiddelen te krijgen. Maar je kan ze beter een toekomst geven dan kopen ze zelf wel voedsel.

  Voedsel pakketten zijn de schaamlap van een maatschappij. Net als een voedselbank trouwens…


  Maak melding

 7. Geef het Surinaamse volk (dom, lui, laf), brood en spelen en je krijgt koopt hun stem. Pakketten waarschijnlijk gefinanciert door de opbrengst van de drugs-duikbootpakketten, vanuit het hoofdmagazijn in Leonsberg.


  Maak melding

 8. Het verkiezingscircus is alweer begonnen. Met een lousy pakket proberen stemmen te winnen en daarna de burger een hoop ellende bezorgen.

  De Coronianen zijn hopelijk slimmer dan de gotro motjo die de pakketten uitdeelt


  Maak melding

 9. Zo in Coronie is nu Bouta en familie wat de klok slaat !
  Wederom hebben jullie allemaal gelijk met jullie reactie !!!!
  Een Ptata vriend zei ooit tegen mij 50 jaar geleden het volgende : wan Sranan mang bung kopu, ik vroeg hem
  wat hij hiermee bedoeld. Nu na 50 jaar later ben ik achter gekomen wat hij toen bedoelde. Ja landgenoten, een kat in het nauw gedreven maakt ook rare sprongen . En honger maakt rauwe bonen zoet etc etc, de mooiste is dit ; een Chinees zegt ; té pipie tranga hatie safu, ga jullie maar effe doordenken !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. Inhoud van pakket:

  2 bananen
  2 bakbananen
  1 grote cassave
  1 l zonnebloemolie
  1 gedragen slipje van …
  1 pak lucifer
  3 grote stukken hout voor kookvuur
  1 l petroleum
  1 grote blik morjon
  1 stuk zeep
  1 pond varkensstaart
  1 pond ossestaart
  1 l azijn
  1 kg zout
  1 kg suiker
  1 blik bruine bonen
  1 kg rijst
  1 folder van de NDP
  1 schrift
  1 pen
  1 tube tandpasta
  1 tandenborstel
  1 rol wc-papier

  Meer paste niet in die zak.


  Maak melding

 11. Een zielige vertoning,om mensen eerst afhankelijk te maken, om later met voedselpakketjes te komen, en deze domme wezens laten zich weer pakken door deze lafhartige paarse troep.


  Maak melding

 12. Het is een goede daad. Het zou nog beter zijn deze vrouwen in het zonnetje te zetten door ze een goede opleiding aan te bieden zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en een baan vinden dan een tasje met een paar boodschappen die zo op is.
  Kijk naar onze medische zorg die veel te wensen overlaat. Wanneer je de 50 jaar bent gepasseerd wil dat nog niet zeggen dat je geen studie hoef te volgen. De mens is nooit uitgeleerd.Studeren houdt je alert. Goed voor de hersenen en behoed je voor vroegtijdige dementie.Waarop biedt Ingrid ze geen opleiding aan tot verpleeghulp zodat deze vrouwen verder kunnen gaan. Bejaarden die nog zelfstandig thuis wonen hebben ook hulp nodig. De overheid en de scholen kunnen samenwerken om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn genoeg jongeren en ouderen zowel mannen als vrouwen om aan het werk te zetten en iets te doen voor ons land. Er is een chronisch gebrek aan mannen in onze gezondheidszorg. Opleiden in plaatst van een tas met eten. Wanneer dit stelmatig gebeurt om steeds maar te blijven geven, voelen de mensen zich niet geroepen om zich verder te ontwikkelen.


  Maak melding

 13. Voor 2010 konden al deze vrouwen uitkomen met hun inkomen. Anno 2018 komen velen niet meer uit. Ndper’ s zijn de oorzaak van de misdaadvloek ddb. sa ooktoe e meki deng pina no ka leki kakalakka. Oma taki, als ndp ddb geeft, neemt hij duizendvoudig terug van het volk. Wacht maar domme ndp paria’ s , want de BTW boeven-tarief-waarde in Juli ingevored, gaat maken dat wo pino no ka.


  Maak melding

 14. Jaren geleden was ik tijdens mijn vakantie ook een dag in Coronie. Er waren toen ook verkiezingen aanstaande. Vrijwel over kwam je NDP-paars tegen en de woorden ” neks no fout”.
  Het is dan ook niet verwonderlijk dat men in Coronie de zaak warm houdt. Mijns inziens is de NDP daar de dominante partij. En fans willen gekoesterd worden.


  Maak melding

 15. Surinamers, vrouwen, afhankelijk maken, dom houden. Dit is belazerij.

  ddb en gezin moeten ophoepelen om volwassen mensen vrouwen met dit soort gedrag te onder drukken, afhankelijk te maken.

  We leven in de 21 ste eeuw, de koloniale periode van EU wordt door ddb en gezin toegepast aan paarse arme kakkerlakken, terwijl het land de oppervlakte van het grondgebied van de republiek Suriname groter is 163.820 km² ( 1,1 % water) exclusief betwist gebieden. Het aantal Inwoners 591.919 (2017), als er 5 mensen in een gezin wonen telt Suriname ongeveer 118.384 gezinnen.

  De regering Venetiaan – Sardjoe had meer dan 1 miljard Amerikaanse dollar na 25 mei 2010 achter gelaten en de goud voorraad was heel goed.

  Het is een maffiasysteem. Zo’n tien families hebben voor één à twee miljard euro geroofd na 25 mei 2010 van de Surinamers.

  Twee dagen na de installatie van president Desi Bouterse voor zijn tweede termijn, in augustus 2015, schreef de bevoegde minister een beschikking uit voor het perceel van 114 hectare op naam van heel iemand anders, ene Steve Michael Douglas. Een document hierover is in bezit van deze krant. Steve Douglas is een veroordeelde drugscrimineel. En niet zomaar eentje. Volgens Amerikaanse diplomatieke post uit 2006 die via WikiLeaks uitlekte, werd hij ervan verdacht de „tussenpersoon” te zijn tussen Desi Bouterse en Roger Khan, de „Guyanese Escobar” (aldus de Amerikanen). Hij zit een lange celstraf uit in de VS.

  Lees ook: Ook Amerika jaagt nu op Bouterse.

  Maffiasysteem
  Vriend en vijand zijn het erover eens dat de corruptie in Suriname nog nooit zo omvangrijk was, zelfs niet in de jaren 80 tijdens de Bouterse-dictatuur. Het gaat onder meer om verlening van goudconcessies, toewijzing van grondrechten en verstrekking van overheidsopdrachten, vaak ter waarde van miljoenen euro’s. Vooral goudconcessies – toekenning van rechten op een gebied voor goudexploratie en -exploitatie – zijn vaak tientallen miljoenen euro’s waard. Sinds het aantreden in 2010 van Desi Bouterse als democratisch gekozen president heeft Suriname trekken gekregen van een kleptocratie.

  Tranquillo NV
  De familie van de president vergeet ook zichzelf niet. Illustratief zijn verwikkelingen rond de goudonderneming Tranquillo NV. Dit bedrijf werd in juni 2012 opgericht en kreeg nauwelijks een half jaar later van de overheid een goudconcessie van meer dan 5.000 hectare. Opmerkelijk voor een net beginnend, bescheiden bedrijf.

  Directeur van Tranquillo NV is Michael Björn Sallons, volgens goed ingevoerde bronnen een „huisvriend” van het echtpaar Bouterse. Manager is volgens deze bronnen Miquel Mangal, die een van de pleegkinderen zou zijn van Bouterse en zijn vrouw. In Suriname wordt zo’n pleegkind ook wel ‘kweekje’ genoemd, waarbij een kind in een welvarender gezin opgroeit zonder dat dit officieel is vastgelegd.

  Meer weten: Lees: NRC Handelsblad, 23 februari 2018

  Suriname: een regering van dieven
  Corruptie in Suriname
  Nooit eerder was de corruptie in Suriname zo groot. Goudconcessies, grondrechten en overheidsopdrachten gaan naar de kliek rond president Bouterse en zijn partij. Ook zijn familie profiteert. NRC onderzocht een aantal gevallen van corruptie.

  Hans Buddingh’
  23 februari 2018

  Surinamers Oe Wiki No!?
  Jaag deze mensen weg die u en uw gezin, familie in heel grote armoede en heel grote ellende laten leven. Deze gasten hebben zich zelf goed gezegend en leiden een luizen leven. Het ontbreekt hen aan niets.

  De vraag die iedere surinamers die rationeel kan denken, kan overwegen dat goed of slecht, een weloverwogen sluit kan nemen en zien dat goed is voor zich zelf, gezin, familie, de republiek Suriname en de Surinamers en een voorbeeld kan zijn voor de wereld en hij/zij trots op is.

  Ben ik nu zo slim of bent u zo dom?

  Time4Chan(ge)!

  Leve:
  – het Surinaamse Volk,
  – de oppositiepartijen, aankomende politieke partijen die zich zullen aansluiten, enz
  – de democratische rechtsstaat, de trias politica, wetgevende macht, uitvoerende macht, rechterlijke macht, Internationale verdragen oa mensenrechten, welvaart, welzijn, normen, waarden, respect, principes, enz

  Hoera, Hoera, Hoera!

  Criminelen die misdaden hebben gepleegd tegen de menselijkheid, veroordeelde criminelen horen opgesloten te worden in gevangenissen in Suriname en het buitenland. ddb en gangsters zijn zware criminelen.

  Volk van Suriname, zie uw armoede en ellende en zie dat dit sinds 25 februari 1980 tot stand is gekomen en er geen uitzicht in is, maar juist uitzichtlozer wordt. Als ddb en gangsters het zo goed weten, waarom is het steeds erger geworden.

  zie;
  – 8 december 1982 moorden,
  – MoiWana86moorden,
  – Telefooncoup.
  – moord op inspecteur Gooding, moord op de lijfwachten van Brunswijk,
  – gewijzigde amnestiewet van 1992,
  – criminaliteit, armoede, devalutie srd, geen valuta, geen werkgelegenheid, enz.

  Jaag deze criminelen weg die u lanti grond njan komen geven. Respect moet er zijn, geen afhankelijkheid voor een volk dat trots is.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons suriname


  Maak melding

 16. Mensen neem die pakket en stem aub op iemand anders.
  ZOdat het land mischien weer leefbaar kan worden , als het niet al te laat is.
  Ik ben verbijsterd dat iemand ongestarft kan moorden en ws vallen er nu nog steeds doden door iemand die geen geweten heeft.
  Ga richting marius rust dan vallen die koeparies ook direkt af.
  Suriname is verkocht aan de chinezen ze zijn heer en meester in dat land kunnen afranselen en eigen rechter spelen , suf volk. . sinds wanneer laat jij je afranselen door die snesie met zo een graadmagere lijf. ai boi.
  De politie moet zijn werk doen klaar.


  Maak melding

 17. Ik vindt het erg dat het er zo Aan toe gaat in Suriname.

  Maar wat ik nog veel erger vindt is dat surinamers die hier commentaar leveren
  niet eens beseffen dat zij hun eigen mensen naar beneden halen.

  Want jij bent slim die hier in tata heeft gestudeerd.

  Vergeet niet je bent in het land van de voormalige / moderne slaven handelaars die jullie hebben opgeleid dus kennis heb je nu is het een kwestie van blijf ik hier klagen of ga ik terug om mijn mensen te helpen.

  Suriname is een prachtig land dat jaren lang werd bestuurd door die witte Duivels
  en nu het bestuurd word door het Surinaamse volk zie ik dat zij het land willen besturen Net zo als de witte Duivel
  het is triest en het moet anders het opbouwend zijn goed voor het volk

  Dus voor alle slimme surinamers in Nederland je hersens zijn oke nu je RUGHEMGRAAT Nog dan kan je terug om te helpen in plaats van hier alles afkraken


  Maak melding

 18. -Ingrid, begin dat geld die je maandelijks ontvangt terug te geven aan de staat, omdat je hierover geen recht op hebt.

  Die corrupte man van jou heeft ook al genoeg gestolen.


  Maak melding

 19. Is het zo erg arm in Coronie??. Ja hoor ; de armste mensen in Su vindt je in Para en Coronie. Dit zegt de CBSSU dd 270218.
  Maar ik geloof er niks van, want daar in Coronie is er voedsel in overvloed. Daar is voedselschuur van rijst, vis, cokosnoot, leguanen, kersen,koeien, geiten, peulvruchten en andere landbouw gewassen om de armoede te tekelen. maar ja ; als de bevolking daar nog dom is dan willen de Paarsen toch hun best om die mensen te helpen zoals de Sinterklaas en de zwarte Piet dat ook hebben gedaan. Paarsen blij en de arme Coronianen ook blij. neks no fout tot 2020 en daarna ook weer voeselpakketten in Cononie. Sarie torie


  Maak melding

 20. Dat is het niveau dan. Pakkettenniveau. Ik zou de eer aan mijn zelf houden en zo een pakket niet accepteren. Mensen tot Bedelaars gemaakt en nu blij maken met een dooie mus.


  Maak melding

 21. Schrik niet dit is voer voor de kippen, en ja de domme 200 suries zijn weer strak genaaid.
  Trouwens leven er 200 vrouwen in suriname? O ja Powaka no.!!!!


  Maak melding

 22. Mevrouw Bouterse heeft deze voedselpakketten in het kader van Internationale Vrouwendag aan tweehonderd vrouwen in Coronie verstrekt. Ik zie hier geen lucratieve bedoelingen in. Zij vervult haar maatschappelijke taak als first lady zoals het een goede first lady betaamt. Ik heb bewondering voor haar en ik vind dat ze heel bewust bezig is met haar rol als first lady. Ze is heel goed bezig. Niets mis mee om aan de minder bedeelden te denken en om arme mensen te helpen.


  Maak melding

 23. Het toppunt van wanbeleid en extreem nepotisme..
  Maak eerst dat de KB en AOV niets meer waard is en ga dan pakketten uitdelen.
  Ook is het onbegrijpelijk dat de media hier nog een podium aan geven want het heeft totaal geen nieuwswaarde meer.


  Maak melding

 24. @Vinne silos

  Het zijn de ruggengraadloze Suries in Suriname die zichzelf neerhalen door toe te staan dat deze paarse criminelen ze nog steeds met pakketten zoet houden ipv, deze criminelen weg te jagen


  Maak melding

 25. Dit is pas vooruitgang! Je hele leven afhankelijk zijn
  van moordenaars en hun vrienden.

  Tweehonderd voedselpakketten, schandalig.
  Tweehonderd banen en geen bananen.


  Maak melding

 26. @ Jesse

  Nee dat verwacht ik niet, maar dat neemt niet weg dat man lief dat in huis zal hebben !

  @ Ramsingh

  Wat je schrijft slaat nergens op, heb je soms geen moeder gehad of ben je uit guave boom gevallen !!!
  De ( first lady ) is een gewoon een verlengstuk van NDP dus ze heeft haar plicht gedaan op verzoek van de partij leiding. En trouwens een gegeven paard nooit in de bek kijken, en armoe maakt nederig. En Bouta is democratisch
  gekozen door het grotendeels domme volk, en daar kunnen
  de mensen die een beetje verstand hebben niks aan doen !
  En schelden op de ( first lady ) is het domste wat iemand kan doen, zij zal haar in alle omstandigheden haar man steunen zoals een goede vrouw dat betaamt.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 27. Met of zonder fraude front wint de komende verkiezing grandioos!
  Jullie ndp’ers begin die koer’s weer op 3.5 te droppen dan pas kunnen we verder praten!
  Ingrid, uw man heeft su naar de afgrond gebracht!
  En dat is de waarheid!
  Hy is ongeschikt als pres, laat hy met zijn kleinkids bezig gaan houden!


  Maak melding

 28. Als ik een Coroniaanse vrouw was zou ik zeggen: Als je mijn stem wilt hebben in 2020 moet jij mij elke week zo’n pakket verstrekken.Zo niet, dan krijg je mijn stem niet. Weg met DDB.

  Coroniaanse vrouwen : jullie staan sterk. maak er dus gebruik van. Eis elke week een pakket of een goed betaalde baan. Eén pakket is bij lange na onvoldoende om uw ellende op te lossen.


  Maak melding

 29. @ John

  Het valt me tegen van je (zie posting om 08;56 ) je bent een intellectuele man maar je leert de mensen domme dingen !
  Wat de First lady doet is opgedragen door de partij leiding
  en nu, moeten de mensen volgens jouw gaan eisen.
  Dat is puur chantage, je bent erger dan de NDP´er man,
  dat heb ik niet achter jou gezocht om eerlijk te zijn.
  Alleen van het idee zit ik te gruwelen, ik zou tegen deze mensen bedankt de first lady maar, maar ga niet stemmen op de NDP.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 30. NDP-leiding wil zogenaamd iets betekenen voor de bevolking !

  Als gevolg van het huidige Wanbeleid, de PAARSE GELDDRUKKERIJ, de PAARSE DEVALUATIES en het ENORME KOOPKRACHTVERLIES, zou Paars IEDEREEN ELKE DAG Voedselpakketten moeten verstrekken !

  De Paarse VOEDSELPAKKETTEN-samenleving, moet worden gestopt/afgewezen !

  Ook een VOEDSELPAKKETTEN-Samenleving, zal blijken NIET BETAALBAAR TE ZIJN ! (1 + 1 = 2 !)

  Productie moet op gang komen ! Maar Paars is daar, helaas, nooit mee bezig geweest !

  Laat NIET-CORRUPTE Srananmans de leiding van het Land overnemen !

  Met Paars aan de macht, BLIJFT SRANAN FAILLIET !


  Maak melding

 31. 8 Maart was het zoals het een aantal jaren het geval is, weer internationale vrouwen dag. Deze dag is juist in het leven geroepen om vrouwen sterker te maken en ze te leren op te komen voor hun rechten. Om te vechten voor gelijke rechten t.o.v. mannen.

  Vrouwen overal in de wereld en zeker in Suriname zullen moeten leren om zich niet afhankelijk te stellen van niemand en te vertrouwen op hun eigen kunnen.

  Wat de huidige first lady doet is juist vrouwen afhankelijk maken in dit geval van een politieke partij.
  Dit handelen van deze vrouw heeft natuurlijk 1 doel: het winnen van stemmen voor de NDP in 2020.

  Triest dat de Coroniaanse vrouwen niet verder kunnen en willen denken dan hun neus lang is.
  Nu hebben ze een voedselpakket voor slechts enkele dagen (of misschien een week), hoe het daarna verder moet, dan zien ze dan wel.
  Lange termijn denken zit blijkbaar niet in hen.

  De first lady is met een zeer tevreden gevoel weer naar huis teruggekeerd, want ze is verzekerd dat Coronie op de NDP zal stemmen. De opdracht heeft ze vervuld.

  Deze actie van de first lady is bovendien een selectieve misschien zelfs een discriminerende, want wonen er in de andere districten geen vrouwen die ook arm zijn?
  Mocht ze alsnog ook die vrouwen van een voedselpakket willen voorzien, dan hoop ik dat die vrouwen meer lef tonen en de pakketten niet aanvaarden.


  Maak melding

 32. @ JZwartmans,

  De reactie van john kun je ook anders lezen/interpreteren.
  Ik kan me wel vinden in die rectie, want als de vrouwen uit Coronie een voedselpakket voor elke week eisen, dan is het gauw afgelopen met deze zogenaamde goedbedoelde actie.

  De Coroniaanse vrouwen kunnen een voorwaarde stellen:
  elke week een voedselpakket dan stemmen wij in 2020 op de NDP. Worden de verkiezingen gewonnen door de NDP, dan willen wij ook in de periode 2020 t/m 2025 elke week een voedselpakket.


  Maak melding

 33. Jiyani,

  “Er is inderdaad niets mis mis mee om aan de minder bedeelden te denken en om arme mensen te helpen.”

  Met deze tekst wordt door anderen maar al te vaak getracht op een genuanceerde manier recht te praten wat eenmaal hartstikke krom is.

  Maar in jouw reactie van maandag 13:07u laat je blijken dat jij in ieder geval snapt waar het om gaat.


  Maak melding

 34. @ Ahe,

  De regel die je gekopieerd en tussen aanhalingstekens hebt geplaatst, is geschreven door iemand die van zichzelf beweert dat ze diepgang heeft.

  Mijn reactie van 13.07 uur is bedoeld om die “diepgang” van deze paarse aanhanger onder de aandacht te brengen.

  Hoe is het toch mogelijk om net een paar dagen na de Internationale Dag van de Vrouw, zulke grote onzin te schrijven.

  Hoe is het toch mogelijk dat vrouwen andere vrouwen afhankelijk blijven maken van anderen.


  Maak melding

 35. Ze is de bom… van first lady tot pakketen lady …..goedzo pakketen lady ga zo door je bent goed als pakketen lady….dus surinamers koesteren….die pakketen lady…alstublief….neks no fout


  Maak melding

 36. TJEPOTIE ZE MAAKT MOEITE …MET EEN PAAR PAKKETEN GESPONCERD DOOR CHINA…ANDERS WEET ZE NIET …BOUTA GEEFT HAAR ALLEEN MAAR SCHANDE …


  Maak melding

 37. @jzwartmans, te’pipi tranga hatie Safu 🙃Je bent zeker een bejaarde tollie krabber noh 😀 in nood helpt alle klein beetjes,zou ik zeggen.😖aannemen en van ellende 😷juist ja!


  Maak melding

 38. Wanneer het op is dan mogen al deze 200 vrouwen dood neer vallen. Ze zijn gewoon een last post, ze willen niet werken en zijn lui of hebben een aantal kinderen met verschillende mannen verwekt. En de regering doet ook niks om deze arme mensen te helpen.

  Die meneer Vismale van de Stichting 1voor12 Suriname kan ook niet zoveel doen.


  Maak melding

 39. @ Eigen Mening Democraten.

  Het is aan jou wat jij denkt, ik ken me zelf.
  En trouwens wat is er mis mee als ik mijn tollie krabt !!!
  Liever een tollie kraber dan een pedofiel zou ik zegge.
  fatu dja, no spang brada / sisa.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 40. @JZwartmans, No spang!, evenzo fatu dja je heb gelijk. lafu torie , denkbeeldig had ik toch gelijk dat je een bejaarde tollie krabber ben, ( lol ) ik doe het ook soms hahahahh, overigens praat niet over pedo’s jeri . Ik ben allergisch voor deze gasten en zou in mijn nadeel mijn zelfbeheersing kunnen met alle gevolgen van dien!

  A tan so,,,


  Maak melding

 41. Elke week een voedselpakket, het moet zwart op wit op papier staan en dan stem ik op jou!!!!!!!
  Ook gratis dokter bezoek en gratis medicijnen!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.