Miljoenen US dollars voor verbetering Mangolaan

16
Miljoenen US dollars voor verbetering Mangolaan

Gisteren is in Suriname het startsein gegeven voor de asfaltering en complete reconstructie/vervanging van de riolering van de Mangolaan, een bekende verbindingsweg in de omgeving van de Cultuurtuin. De straat verkeert al jaren in zeer slechte staat en loopt al bij een kleine regenbui onder water.

Het project kost enkele miljoenen US dollar en moet binnen ongeveer zes maanden afgerond zijn. Buurtbewoners zijn zeer verheugd. Bekijk de beelden van de start hieronder:


16 REACTIES

 1. OM EEN KLEINE WEG TE ASFALTEREN MOET MEN EEN FEEST BOUWEN…ALLE KLEINE PROJECTEN VAN DE NEKS NO FOUT PARTIJ….GAAT MEN FEESTEN …AL HAAL MEN EEN GOOT OP IS HET FEESTEN…SOSO LAWMANG.


  Maak melding

 2. Uit de begroting krijgen enkele corrupte ndper’ s een beloning. Zo duur? Opa taki, er is geen sprake van een aanbesteding geweest, maar van een enkele paarse kawfoetoeboi ’s bevoordelen.


  Maak melding

 3. Verkiezingen komen eraan.

  En Bouterse maakt weer gebruik van zijn succesvolle campagne. Hier en daar (voor een veel te hoge bedrag) asfalteren. En het fundering en investering noemen.
  Alle domme Surinamers springen een gaat in de lucht en noemen het vooruitgang en ontwikkeling.
  Bouterse en zijn NDP gaan weer de verkiezingen winnen.


  Maak melding

 4. Binnenkort komt er een nieuwe NDP kern in de straat. IS wel veel geld voor 300 meter asfalt.Zal wel een standaard aanbesteding zijn. Prijs maal 3


  Maak melding

 5. De kuil voor de buis is niet diep genoeg.Weer een show van los losi, bor bori partij zonder duidelijk maken hoeveel miljoen dit project gaat kosten. Suriname is leeggeroofd door deze dievenregering.


  Maak melding

 6. Hahaha n paar miljoen US d
  Die stelletje idioten langs de weg staan te kijken als of t heel wat is
  Dit leg ik in NL bij mensen in de tuin 😂😂😂😂😂


  Maak melding

 7. @pa Winti, dat komt omdat als je moet wachten tot het project klaar is dit veelal jaren kan duren. Surinamers in het algemeen vinden het geweldig dat dergelijke werken starten zonder verder aandacht te hebben voor het afronden.Zal ik het lijstje nog ff opdreunen of kan je dat zelf wel..
  Neem de versterking van de waterkant Domburg. Is toevallig net voor de verkiezingen met veel vlagvertoon gestart. En pas afgelopen najaar gereed gekomen. Niet dat het veel werk was maar de aannemer heeft even moeen wachten op (deel) betalingen.


  Maak melding

 8. Met of zonder fraude front wint deze keer de verkiezing grandioos!
  Men heeft niet eens eten in huis dan gaat men voor miljoen asfalteren!
  Begin die koulo koers weer te zetten op 1 op 3.5!
  Dan pas kunnen we verder gaan!
  Paarsgeboefte!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.