Kawinaband PASSION december in Suriname

4
Kawinaband PASSION december in Suriname

De populaire Haagse Kawinaband PASSION gaat in december naar Suriname voor het verzorgen van enkele optredens. Het wordt een UrbanKawina Owru Yari tour van twee weken. Dit onthult Sunil Soekra meer bekend als DJ Zunils van Royal Dutch Entertainment, die achter de toer staat. Hij wil nog niet in detail treden over waar de optredens allemaal zullen plaatsvinden.

PASSION is met hun nieuwe en zelfbedachte ‘Urban Kawina’ style een geheel eigen weg ingeslagen. De 17-koppige band, met Marchiano Markus (The Voice of Holland) als een van de voorzangers, mixed kawina met diverse andere muziekstijlen op een geheel eigen wijze.

De groep bestaat inmiddels al drie jaar en timmert hard aan de weg. Het gezelschap was het afgelopen jaar op een aantal grote muziekfestivals en feesten te bewonderen, zoals Het Kwaku festival, Gay Pride, Zsa Zsa Su, Zomercarnaval pre-party, KASSAV’ live en BakkaNa. De shows waren een groot succes en ook dit jaar zal de band op verschillende podia te vinden zijn.

Kijk voor meer informatie over PASSION ook op www.urbankawina.com.


4 REACTIES

  1. Hier zijn we goed in en vooruitstrevend het jaar in nauwelijks achter de rug en de volgende feesten worden al aangekondigd alle ellende in het land van herkomst ten spijt. En ze leefden nog lang en gelukkig


    Maak melding

  2. Er is een tijd om te feesten en een tijd om te treuren, zou Prediker zeggen. Toch is een feestje op z’n tijd goed voor de mens. Alvast veel (dans)plezier.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.