Nationale Partij Suriname: regering omzeilt grote problemen

15

PARAMARIBO, 7 mrt – “Je kan duidelijk zien dat deze regering steeds brandende vraagstukken omzeilt.” Dit zegt Gregory Rusland, parlementariër en voorzitter van de oppositionele Nationale Partij Suriname, NPS. Brandende vraagstukken dan, die in het parlement besproken moeten en kunnen worden. Het gebeurt maar niet en dat met behulp van de parlementsleiding. Het lijkt te gaan van kwaad naar erger.

Nu de begrotingsdebatten achter de rug zijn, worden komen ‘onbelangrijke’ issues op de agenda. Zoals de samenwerking met Equatoreaal Guinee. De NPS heeft liever de brandende zaken op de agenda, zoals de misdaad en de gezondheidszorg. “In plaats dat het parlement en de regering daar tijd aan besteden, gaan we een onbelangrijke wet behandelen”, zegt Rusland tegenover de Times of Suriname.

Nu wordt dus de voorkeur gegeven aan de samenwerking met andere landen. De NPS ziet er het nut van niet in. De samenleving zit met veel problemen en kijkt voor oplossingen naar het parlement. “Het volk wil weten wat gedaan zal worden om de vele problemen in het land gestructureerd op te lossen”, aldus Rusland. De oppositie heeft niets in te brengen als het om de samenstelling gaat van de agenda.


15 REACTIES

 1. Ze hebben zelf geen oplossing en de oplossing van de oppositie gaan ze niet aanvaarden, want dan is aangetoond dat ze niks waard zijn. Dus moddert men voort……….

  Maar Bouterse heeft navolging. Zelfs die Chinese Xi Jinping heeft nu z’n voorbeeld gevolgd en zichzelf benoemd tot president voor de rest van z’n leven.


  Maak melding

 2. Geerlings-Simons zit maar tijd te rekken.Waarop ze wacht,blijft gissen.Er gaat voorlopig geen verbetering komen in de financiële positie van het land.Hierop zal ze niet wachten.Dan is het dat ze wacht tot de pikin ingi boi de kraaien mars blaast.Met ouder worden kost het steeds meer en meer moeite om de ingi boi uit het gevang te houden.Eigenlijk hebben de NDPers hun hele privé leven op gegeven om de president uit het gevang te houden. En dat eist zijn tol.


  Maak melding

 3. Zie je weer, dit is de werkwijze van de assembleeleden van de oppositie. Klagen heeft geen enkele zin, gewoon de coalitie (voorzitter) confronteren met haar eigen woorden of agenda. Alles dat ter tafel komt zijn belangrijk en niets is onbelangrijk.

  De tactiek en de nodige ervaringen missen de leden van de oppositie. Vooral het lid drs Patricia Ednel. waarnemend fractieleider. In plaats dat men zich bezig houdt met het parlementswerk probeert men met allerlei viswijf methodes de president en de rest belachelijk te maken. De video opname liegen niet om.

  Op deze stomme manier probeert men te scoren. Gewoon een stukje achterlijkheid tentoon verspreiden denkende dat hij/zij geweldig zijn. En de coalitie maakt gretig gebruikt van de onervaren leden van de oppositie.
  Men moet niet grappen met voorbeeldig functies in de maatschappij waarin wij met ons allen dienen te leven.

  .


  Maak melding

 4. Deze regering, tweemaal gekozen door de domste mensen van Zuid Amerika, de domme ndper, heeft olv van de duivelse verderver en zijn trawanten de gehele natie sinds 1987 en ook daarvoor als zgn revo. Heel veer verderf gebracht aan mensen, dieren, vissen, vogels, insecten, bos, planten, rivieren en vooral de staatskas leeggeroofd. Niemand zal het ndp lichaam, dat lijdt door hun eigen keuze, machzucht, hebzucht van hoofd tot voetzool helpen. Het bedrog en onrecht regeren van hoofd tot voetzool. Het hoofd is didibri ddb en het lichaam, zijn paarse elite roverbende, zijn benen, de paarse marionetten die het paar wanbeleid uitmaken en de voeten en tenen, het oerdom debiel, dwaas idioot ndp voetvolk. Oma taki, ndp is een vloek.


  Maak melding

 5. Oom Ludwig van Abra brokie
  Je schrijft dat mensen dom,maar straks heb je de zelfde mensen nodig die op Oom Ludwig moeten stemmen.
  Oom Ludwig wil toch president van het land worden toch?
  Oom Ludwig heeft van alles verstand toch?
  Oom Ludwig heb gasoline en zebie jas gekend in Suriname,ik denk dat je ook zo gaat worden.
  Want je dat van Abra Brokie bent,deze waren ook van Abra Brokie,ook niet te vergeten de bekende bokser van de Lijde.


  Maak melding

 6. Die leleku ludwig van abrabrokie is een vloek, de duivel is met hem vandaar dat hij niets anders kan dan de hele tijd schelden op waterkant.net. Het rest deze vloek en leleku om gewoon zelfmoord te plegen zijn we van zijn dom gelul af. Yu sakasaka lagi dagu yu


  Maak melding

 7. Dat de webmaster die Ludwig niet van de site opdonderd is mij een raadsel. Wat een laag niveau is deze ezel zijn postings. Hij heeft duidelijk een grijze hersencel over en durft anderen dom te noemen. Lidwig yang mi mars, jij tering hond.


  Maak melding

 8. Door de belangrijke maatschappelijke problemen uit de DNA te houden voorkomen de ndp dat zij de schuld krijgen. Het is hetzelfde gedrag als het weglopen en geen antwoord geven op vragen van de oppositie. Deze regering moet echt weg.


  Maak melding

 9. No mang

  Oom Ludwig van Abra brokie
  Je schrijft dat mensen dom,maar straks heb je de zelfde mensen nodig die op Oom Ludwig moeten stemmen.
  Oom Ludwig wil toch president van het land worden toch?
  Oom Ludwig heeft van alles verstand toch?
  Oom Ludwig heb gasoline en zebie jas gekend in Suriname,ik denk dat je ook zo gaat worden.
  Want je dat van Abra Brokie bent,deze waren ook van Abra Brokie,ook niet te vergeten de bekende bokser van de Lijde.
  woensdag 7 maart 2018 om 14:33 uur.
  Lelekoe Ludwig.

  No mang, alles wat jij daar voorschotelt geldt voor jouw, want daar is jouw hart vol van. Nooit van mijn leven is de ambitie er geweest om de politiek in te gaan. Maar de waarheid doet zeer pijn, he oerdomme ndp ddb misdaad aanbidder. Hard maar waar is het dat ndper ’s oerdomme dwaze debiele idiote paars verarmde stommelingen zijn, zelfs een uk weet dat jouw didibri president de allergrootse misdadiger is sinds 1980 op jullie oerdomme debiele ndper’s na. Paarse lelekoe. Hihi

  Lelekoe ludwig
  Die leleku ludwig van abrabrokie is een vloek, de duivel is met hem vandaar dat hij niets anders kan dan de hele tijd schelden op waterkant.net. Het rest deze vloek en leleku om gewoon zelfmoord te plegen zijn we van zijn dom gelul af. Yu sakasaka lagi dagu yu
  woensdag 7 maart 2018 om 17:00 uur.

  @Ludwig
  Wahaha je nichname verraad jouw paarsdom ddb bezeten crimniele geaardheid. Zeg dat maar aan je afgod didibri, yu sakasaka lagi paars dong mpp dagu.

  @Ludwig
  Dat de webmaster die Ludwig niet van de site opdonderd is mij een raadsel. Wat een laag niveau is deze ezel zijn postings. Hij heeft duidelijk een grijze hersencel over en durft anderen dom te noemen. Lidwig yang mi mars, jij tering hond.
  woensdag 7 maart 2018 om 17:04 uur.

  Waarschijnlijk zijn deze anti Ludwig posting geplaatse door een en dezelfde paarse idiote debiele dwaze gek, Parbo. Een ezel is duizendenmalen slimmer van nature dan alle ndper’ s samen bij elkaar, waar de laatste idiote drie posting, gericht tegen Ludwig de allergrootse paarse domoren zijn op dit forum. Oma taki, ndpsma na lawsma. Hun hersencellen zijn paars verschrompeld en niet meer natuurlijk grijs. En terecht mag gezegd worden dat alle ndper’ s oerdom zijn, want ze aanbidden een misdadiger die liegt en onrechtvaardig is. Opa taki, een ieder die het niet eens is met Ludwig van Abrabroki is een paarse ongeneeslijke ddb verziekte misdadig verworden zombie, net als Din e Ka en Meriba e Ka, net als die drie paarsachtige idioten die het niet eens zijn met de waarheid en het feit dat een ndper een aanbidder is van de duivel ddb. Oma taki, wat maken al die ndper’s op dit forum zich duizendmalen paars belachelijk. Opa taki, a so a de, oerdom tot in hun paarse botten.


  Maak melding

 10. Djogoe djogoe is niet nodig.En dat doen de chinezen en de wong jowo. De chinezen en de wong jowo verdienen juist veel geld aan deze dwaze olifanten en paarsen. Door ze met djogoe djoegoe bezig te zijn krijgen ze honger en dan gaan ze naar omoe chinese en maee wong jowo voor tjaumin en saoto. Neks no fout . De suries moeten niet djoego djoegoe met elkaar ; maar samen leven in harmonie , respect en acceptatie onder elkaar en de waarde laten van een ieder, als zii/hij arm rijk dom, slim. mooi , lelijk, beschaaf/hufter enz. Daar is Paee somo aan het het geniet tot 2020 en de wong jowo ook. respect en ieder aan zijn of haar waar5de laten. maar als je gras eet dan moet je het ook zelf eten. sarie torie


  Maak melding

 11. @ludwig

  Ludwig yu mpp dong dagu yu, go kiri yu strefi😄
  woensdag 7 maart 2018 om 18:57 uur.

  Wie e lesie en sjie dat foe na werkelijk wang oerdomme, debiele, dwaze, idiote, hersenloze, fervente paarse zombies, met het paarsdom wangedrag als Pa-ranoide-Bo. En hier in het kwadraat terug vanwege je paars lege fantasie om mijn nickname te misbruiken, yu mpp dong ndp dagu yu, go kiri yu strefi😄.


  Maak melding

 12. Oom Ludwig van Abra Broki, gewoon lekker doorgaan met je postings, je trapt er de domme reageerders, dezelfde dombo’s die ook op bouta en zijn paarse kliek gestemd hebben, op hun zwarte lul en au dat is pijnlijk, maar amusant voor de rest hoe ze door hun belachelijke reacties zichzelf weer te kakken zetten.


  Maak melding

 13. Oom Ludwig. Ik heb u begrepen.
  Om kort en bondig te zijn bedoelt u : WEG MET BOUTA EN ZIJN PAARSE KLIEK.
  U geeft het alleen een andere benadering.
  Wie stemmen op Bouta.? Ik niet , want zo dom ben ik niet.
  U heeft het over domme mensen die op DDB stemmem?.
  U heeft gelijk als ik naar de reacties kijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.